Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Съботен кеф...;)
- Vesko1
- сериозен играч
Съботен кеф...;)
Тая сутрин след леки уговорки...ние тримата приятели шаранджии от нашата група..решихме да се поразходим до нашето обичайно място на Енчец и да си начешем крастата за тая седмица.След вчерашния дъжд ..днес изпекло едно слънце,безветрие..само за риболов.

Разположихме се ,захранихме и газ.Моите приятели ловиха с директни..на дълбочина около 3м...а аз с мач.

Първоначално рибата вземаше плахо...но след захранването се настърви и почна истинско стълпотворение от почти еднакви уклеи..между 70 и 90грамови,които си взимаха прилично.

Към 11ч наоколо стана такъв панаир от хора,скоро не бях виждал такова чудо...над 150 човека от южна Бг..се изсипаха и постепенно всички дащни места бяха заети.Кьораво ,сакато...гепило по едно телескопче ,...и газ към към язовира....

Много ме доядя,отсреща при 3-те зелени кофи,един познат му настъпиха топсета и му го счупиха.Пича в яда си го натроши на коляно като сноп съчки....направо ме заболя сърцето...150 кинта назад.После му викам..."Що го натроши бе,щяха да ти го отремонтират"...той вика.."ядосах се и..."...луда работа...

Ние естествено си хващахме равномерно...редувайки риболова с хапване и пийване.Този път заложих на пинки,като слагах по 2 на куката..без мънисто.Имаше и такива хванати риби полуизядени от бяла риба...и затова аз пуснах една пръчка с рибка,да видим дали няма да се закачи някоя.Е...не се закачи...за 2 часа "тък" не каза тая сопа.

В един момент рибата стана толкова нагъсто ,че почнах да я вадя по тоя начин...

Към 14ч...ни писна,пък и гледам живарника бая се понапълни...та сложихме точка на риболова.Разбора на събитията даде цифрата 7кг уклей,3 души за около 3,5ч.

Моите френдове си взеха по 20бр....по "един тиган риба" дето се вика...,аз не взех ,тъй като имах от миналата седмица още...и си върнахме повечето риба обратно в язовира...под "укорителните" погледи на съседите ни.Даже един ми каза после..."Защо я хващате ,като после ще я пускате"...викам му.."Защото ни е кеф...затова"...
Оня ма изгледа ей с такива очища...
....и ма изкоментира по късно с комшията си по въдица....т.е. обявиха ни за ЛУДИ...

Та това е от мен за тая седмица...малко но от сърце.
НАСЛУКА КОЛЕГИ....

Разположихме се ,захранихме и газ.Моите приятели ловиха с директни..на дълбочина около 3м...а аз с мач.

Първоначално рибата вземаше плахо...но след захранването се настърви и почна истинско стълпотворение от почти еднакви уклеи..между 70 и 90грамови,които си взимаха прилично.

Към 11ч наоколо стана такъв панаир от хора,скоро не бях виждал такова чудо...над 150 човека от южна Бг..се изсипаха и постепенно всички дащни места бяха заети.Кьораво ,сакато...гепило по едно телескопче ,...и газ към към язовира....

Много ме доядя,отсреща при 3-те зелени кофи,един познат му настъпиха топсета и му го счупиха.Пича в яда си го натроши на коляно като сноп съчки....направо ме заболя сърцето...150 кинта назад.После му викам..."Що го натроши бе,щяха да ти го отремонтират"...той вика.."ядосах се и..."...луда работа...

Ние естествено си хващахме равномерно...редувайки риболова с хапване и пийване.Този път заложих на пинки,като слагах по 2 на куката..без мънисто.Имаше и такива хванати риби полуизядени от бяла риба...и затова аз пуснах една пръчка с рибка,да видим дали няма да се закачи някоя.Е...не се закачи...за 2 часа "тък" не каза тая сопа.

В един момент рибата стана толкова нагъсто ,че почнах да я вадя по тоя начин...

Към 14ч...ни писна,пък и гледам живарника бая се понапълни...та сложихме точка на риболова.Разбора на събитията даде цифрата 7кг уклей,3 души за около 3,5ч.

Моите френдове си взеха по 20бр....по "един тиган риба" дето се вика...,аз не взех ,тъй като имах от миналата седмица още...и си върнахме повечето риба обратно в язовира...под "укорителните" погледи на съседите ни.Даже един ми каза после..."Защо я хващате ,като после ще я пускате"...викам му.."Защото ни е кеф...затова"...

Та това е от мен за тая седмица...малко но от сърце.
НАСЛУКА КОЛЕГИ....

Последно промяна от Vesko1 на Съб Яну 19, 2013 6:18 pm, променено общо 3 пъти.

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
- kostura_24
- ще става разбирач
Re: Съботен кеф...;)
Супер ! Много добър излет момчета !

"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим'' 

- Vesko1
- сериозен играч
Бе аз обикновено неделя си ходя...ама утре ще имам работа,та затова днес.Утре ще е лудница там...днес едни пичове от Пловдив...още в 11ч дойдоха да ни питат за тактиката...прочели във форума че "давало чаушан едър"...и газ...simo72 написа:Айдеее , тоа нашия па са Извя!
Машини !!!
![]()
![]()

-
- кандидат преподавател
Ако чуеш да питат за едър МухарVesko1 написа:Бе аз обикновено неделя си ходя...ама утре ще имам работа,та затова днес.Утре ще е лудница там...днес едни пичове от Пловдив...още в 11ч дойдоха да ни питат за тактиката...прочели във форума че "давало чаушан едър"...и газ...simo72 написа:Айдеее , тоа нашия па са Извя!
Машини !!!
![]()
![]()

Имай предвид , че ние сме на всеки километър

Тая седмица съм ангаже , ма другатаааааа......

Върл Shimano фен!
- dimmitov
- ще става разбирач
Проблем ли е на този язовир да се лови с пръчка за 10 кинта? Или може само с от 150лв. нагоре.Явно е проблем.
НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ИЗЛОВИ ВСИЧКАТА РИБА С ВЪДИЦА

- Vesko1
- сериозен играч
Всеки лови с каквото има колега....мисълта ми беше за стълпотворението което се случва там...а не за тъкъмите с които се лови.Всеки си знае бюджета.Но щом те дразнят 10-те кинта ,ща ги махна от репортажа....мир да има...dimmitov написа:Проблем ли е на този язовир да се лови с пръчка за 10 кинта? Или може само с от 150лв. нагоре.Явно е проблем.

Аааа пазарджиклии ги знам Симо че са навсякъде...даже и в къщи си имам една пазарджиклийка,на моменти "люта като огин" ...а на моменти "блага като пазарджишка кървавица".....simo72 написа:Ако чуеш да питат за едър МухарVesko1 написа: Утре ще е лудница там...днес едни пичове от Пловдив...още в 11ч дойдоха да ни питат за тактиката...прочели във форума че "давало чаушан едър"...и газ..., да знаеш че са Пазарджишки бандити
![]()
![]()
![]()
Имай предвид , че ние сме на всеки километър![]()
![]()
![]()
Тая седмица съм ангаже , ма другатаааааа......
![]()
![]()

Наслука Симо другата седмица ти желая

Супер риболовен излет. Добре сте си изкарали.
- SL1m
- новобранец
- Обратна връзка:
Браво, много ме накефихте. 

- Красимир Атанасов
- учете се от него
Браво Веско.Добро представяне отново!!!!
Много хора,вярно.
Но това си е твой кръст да знаеш,сега ще си го носиш.
хахахахахахаха
имаше ли порене и цепене през задниците пак?
хахахахахахахах
Много хора,вярно.
хахахахахахаха
хахахахахахахах
браво на ,,хамсалаците,,-другия път -повече.
- Vesko1
- сериозен играч
Ми четат хората репортажите ми....и идват да хващат.Лошо нема!Все ще оставят по некой леФ за биричка в региона.Красимир Атанасов написа:Браво Веско.Добро представяне отново!!!!
Много хора,вярно.
хахахахахахаха
хахахахахахахах

Относно поренето...днес не порих аз,не ми се пореше...ама довечера знае ли човек,може да ми се отвори парашута,...

Последно промяна от Vesko1 на Съб Яну 19, 2013 8:46 pm, променено общо 1 път.

- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Какво излиза-150 ч0века по 4 кг. средно 600 кила риба ми то за един месец и няма да оставите жива риба у водоема...над 150 човека от южна Бг