Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Суходолска Река Люлин...
Модератор: sapuna
- kostura_24
- ще става разбирач
Суходолска Река Люлин...
Здравейте.Ходил съм на тази река много пъти и все хващаме малки рибета(костури).Говоря за реката при сливането на двете води бистрата част на реката и така..На горе знам,че има по-дълбоки
вирове,но и там такива рибета..Чак в Суходол от другата страна на околовръстното има май много голям вир но все още не съм проучил..И така.Исках да ви попитам от тази мътната част на реката(смисъл идващата от язовира Суходол)На пролет,като го отпуснат понеже се топът снеговете и той започва да прелива..Дали в тази част на реката има риба ?Който е от Люлин{София} знае къде е Кауфланда и там през полетата се намира реката от язовира и там мисля,че има риба на ПРОЛЕТ понеже и приятели са хващали каракудки там..А и също така не знам защо водата е такава мръсна ..От сметището ли всмуква и право в язовира не знам..Както и да е пишете моля дали има риба и какъв вид ?:))

вирове,но и там такива рибета..Чак в Суходол от другата страна на околовръстното има май много голям вир но все още не съм проучил..И така.Исках да ви попитам от тази мътната част на реката(смисъл идващата от язовира Суходол)На пролет,като го отпуснат понеже се топът снеговете и той започва да прелива..Дали в тази част на реката има риба ?Който е от Люлин{София} знае къде е Кауфланда и там през полетата се намира реката от язовира и там мисля,че има риба на ПРОЛЕТ понеже и приятели са хващали каракудки там..А и също така не знам защо водата е такава мръсна ..От сметището ли всмуква и право в язовира не знам..Както и да е пишете моля дали има риба и какъв вид ?:))

"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим'' 

- dzigy
- научил се да хвърля
Re: Суходолска Река Люлин...
Този язовир мисля, че не съществува вече.
- kostura_24
- ще става разбирач
Хахахха Язовир Суходол не съществува та той миналата година би рекордиде по ной-добър риболов бе...Хаха нали живея до него стига глупости !Помогнете ми питам за Суходолска река !dzigy написа:Този язовир мисля, че не съществува вече.

- gochev86
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Миналата година разкопаваха коритото на реката,от тогава не съм ходил там.Почти не кълвеше,някоя друга кротушка и малки кленчета.На Филиповската река даваше доста повече но и там изчезна рибата,вчера ходихме за 2 часа нямаме даже и пипане.
If we are what we eat, tomorrow I could be you.
- jasonsmith
- разбира нещата
На люлинската река има много рибки, но всичките са дребни, което е и нормално, при положение че аз поне не знам от нашта страна на околовръстното.. Ивайло държи рекорд за клен около половинката преди 10на години
. Според мен трудно ще хванеш едър клен или каракуда, но може да пробваш 

- Paublo_Eskobar
- Модератор
На тази рекичка като деца се поцепвахме от риболов,имаше и едно водопадче където се къпехме и в същото време ловяхме риба,незнам дали съществува още.Падаше някъде зад това стъкленото складче за строителни материали.

Незнам дали има смисъл да си губите времето по тази вада.И преди си беше вада,ама чиста и пълна кленове става въпрос преди повече от 15 години.Нямаше грам мангал,също важно да се отбележи.На преливника под язовира също имаше много риби,а на самия язовир мазало.
Еж спомени...

Незнам дали има смисъл да си губите времето по тази вада.И преди си беше вада,ама чиста и пълна кленове става въпрос преди повече от 15 години.Нямаше грам мангал,също важно да се отбележи.На преливника под язовира също имаше много риби,а на самия язовир мазало.

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- gochev86
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Водопад почти вече няма,а риба няма защото "братята" пък и не само те де,доста мрежят, хвърлят вар и слепи кошове.Лично съм виждал как група цигани вадят с мрежи и съм званял на ИАРА,но никаква реакция.
- kostura_24
- ще става разбирач
Да както казваш там все още има водопад
обаче сме хванали там доста рибета,но аз питам при Кауфланд като отидете на полето и там е реката,но не БАШ си реката която извира от Планина Люлин ами реката от язовира Суходол и на пролет мисля,че като отпускат яза и би трябвало да има риба(и водата на реката е доста мътна..Тази от язовира)Там мисля да пробвам..А тази чистата река където минава през кв.Суходол там има доста рибета ..костурчета,кленаци и т.н
Тя върви чак до Западен парк и самата вода е мног0 мътна..Май това даже е приток на Суходолска река наречен Стубела ей за там питам дали има риба ?? 

- jasonsmith
- разбира нещата
Е то си е една и съща река, или аз нещо съм тъп?
- kostura_24
- ще става разбирач
jasonsmith написа:Е то си е една и съща река, или аз нещо съм тъп?
Eми пич нещо бъркаш...Едната идва от кв.Суходол от Люлин Планина бистра и хубава,а другата от язовира,която е доста мръсна...Но пак май има риба и минава през Западен Парк дори..Питам за там дали има няква риба кат отпуснат язовира ?Защото виждам,че си е бая мътничка

- gochev86
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
От кауфланд надул копаят реката,не знам защо.И едва ли ще намериш риба там,а на горе пробвай като се затопли сега даже и цигани няма 

баси ,,софиянците,, - не си знаят реките /вадите/...
- Paublo_Eskobar
- Модератор
krasi gg написа:баси ,,софиянците,, - не си знаят реките /вадите/...

Сега е момента да се замислим?
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- gochev86
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
krasi gg написа:баси ,,софиянците,, - не си знаят реките /вадите/...
Тоя пък...кой те пита тебе.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
kostura_24 написа:..Май това даже е приток на Суходолска река наречен Стубела ей за там питам дали има риба ??
Тъй , реката която идва от яз. Суходол реално извира малце над яз. Патичарника , демек пак от полите на Люлин планина , тя е приток на река Суходолска която извира вече от самата Люлин планина . Двете се вливат малко под стената на упоменатият язовир . Река Стубела също извира от Люлин планина , навремето захранваше язовира между Горна баня и Суходол , дето го източиха и зариха , като последствие самата тя се влива в Суходолска река в Западен парк . Риба има и в трите но е запъртък основно .kostura_24 написа:...Едната идва от кв.Суходол от Люлин Планина бистра и хубава,а другата от язовира,която е доста мръсна...
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов