Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Язовир Калиманци
Модератор: sapuna
- Rumen Todorov
- новобранец
Язовир Калиманци
Здравейте колеги! Ако някой е ходил за риба лятото на Калиманци (Изгрев.. край Варна),нека да сподели какво е хванал и има ли нещо в този гьол !?
-
- научил се да хвърля
Re: Язовир Калиманци
Има дребна таранка и червеноперки.
Разправят че имало и шаран амааа.......
Разправят че имало и шаран амааа.......
имаааа,ама край гьола.в него няма нищо
Обран бостан:)
- jivko81
- научил се да хвърля
колега щом искаш да ходиш за шаран нали знаеш кой е язовира тръстиково на калиманци е било винаги боза
Абе стига с това Тръстиково,че се оляхте вече. 

На 400км от Филибето!
Аз не разбрах какво точно трябва да следва от горния цитат ?! Още по-малко от емотикона в края му .......Doncho69 написа:Абе стига с това Тръстиково,че се оляхте вече.
Може би да спра да ходя на Тръстиково???
Да спра да пиша за него (т.к. най-често съм писал за излетите си именно там, а и повечето риби в галерията ми са пак от там)?????
Или да спра да пия ?!??
Но последното никога не е било предпоставка да се оливам, независимо от консумираните количества - т.к. че категорично отказвам !
Колега Doncho69, кой каквото и да напише, това няма да промени факта, че цитирания водоем, към момента е с най-много риба в радиус 100 км от Варна (ОК, изключвам Цонево, а вероятно за да съм коректен нека махна и морето

Ходил съм на Калиманци.....

Айде със здраве !
И дано в района има повече водоеми като Тръстиково, а не като Калиманци - лично мнение.
Последно промяна от vinil на Пет Фев 15, 2013 8:31 am, променено общо 1 път.
Ако незнаеш накъде си тръгнал, ще стигнеш някъде другаде
На около 35-40 км от Варна. Посока Девня-Синдел.MoKaR написа:kade se namira tozi qzovir ?
Само спортен риболов, нищо не се взема.
Има: Шаран, амур (още май никой не е хващал, но лично съм помагал да бъде пуснат там един 12 килограмов, а той не е единствения), толстолоп, таранка, червеноперка, костур, сулка сом. За тези се сещам и тези съм виждал там.
Аз ходя само на спининг и имам от трите изброени хищника.
Правилата ги има във форума, но не се сещам къде.
Поздрави !
Ако незнаеш накъде си тръгнал, ще стигнеш някъде другаде
Aбе колеги нерде Ямбол нерде Стамбул.Човека пита за Калиманци вии минахте През Тръстиково,Цонево и т.н.Някой може да напише и за Охридското езеро.
Модератор заключвай темата има открита Варненска област и който иска да пита да пита,че мача се завързва....
Модератор заключвай темата има открита Варненска област и който иска да пита да пита,че мача се завързва....