Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Подледен риболов
naRiba.com

Форум

Алено на Алино!
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Алено на Алино!
Как да започна,незнам!?
Обаче видите ли подобни стъпки по снега,значи е минала някоя оранджево-черна чапла:

То пък да беше само една чапла добре ще е,те станаха две.Според мен са различни породи съдейки по окраската на перата.За едната съм сигурен,но по стъпките на другата стигнах до заключението "със сигурност не е оранджево-черна".

Колко риби има в морето толкова и птици в небето,а пък на Алино има повече риба и от морето.За това долетя още една странна птица,според мойто професиално мнение на орнитолог тя е от редкия вид зелоно-черна.За да не се обърка някой,всички птици които ловят риба са чапли,останалите се наричат пилци.
А и аз като разбирач и една често срещана сива чапла,се снимах с редкия вид:

Алинските риби са безтрашни и не ги интересува,дали си чапла или просто пиле.И хапят като ненормални видят ли момрмичка.

Ако не вярвате питайте Колето?

В търсенето на още чапли,нащраках малко снимки за да знаете и вие къде зимуват.

Поздрави и само иедро,еееей толкова големи!

Обаче видите ли подобни стъпки по снега,значи е минала някоя оранджево-черна чапла:

То пък да беше само една чапла добре ще е,те станаха две.Според мен са различни породи съдейки по окраската на перата.За едната съм сигурен,но по стъпките на другата стигнах до заключението "със сигурност не е оранджево-черна".

Колко риби има в морето толкова и птици в небето,а пък на Алино има повече риба и от морето.За това долетя още една странна птица,според мойто професиално мнение на орнитолог тя е от редкия вид зелоно-черна.За да не се обърка някой,всички птици които ловят риба са чапли,останалите се наричат пилци.
А и аз като разбирач и една често срещана сива чапла,се снимах с редкия вид:

Алинските риби са безтрашни и не ги интересува,дали си чапла или просто пиле.И хапят като ненормални видят ли момрмичка.

Ако не вярвате питайте Колето?

В търсенето на още чапли,нащраках малко снимки за да знаете и вие къде зимуват.

Поздрави и само иедро,еееей толкова големи!

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Re: Алено на Алино!
Еееее,Paublo_Eskobar написа:...А и аз ...се снимах с редкия вид:
...
Тук сме излезли много "фешън"

Абе, знаех си че има фотоапарати, които правят хората готини

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Фотографи Жоре, фотографиG.Petkov написа:Абе, знаех си че има фотоапарати, които правят хората готини!

Абе Цека, що не пущи снимки на огинъ и на строежа на хидросъоръжението?
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Ееееех,чак ми се прииска да съм на......ски
Красиви снимки!

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Чируз, бат Гена ми докладва, че сте палили огън върху леда?
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Не върху леда, на брега в близост. Но дим и миризма на наденички се стелеше по леда 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
- Paublo_Eskobar
- Модератор
chirusa_bg написа: Абе Цека, що не пущи снимки на огинъ и на строежа на хидросъоръжението?
Ето идват Чирка!
Огино беше супер как го заплихме с мокра шума и мокри дърва незнам.Ама пък курсовете по оцеляване,които изкарахме с отличен си казаха думата.

Тук Колето остреше шишчета за наденичките...

Поседнахме хапнахме хубаво с печени наденички,сланика,трошийка и какво ли още не,след което се заехме с проекта Алино 2.Хидро съуръжението е предвидено да произвежда около 1 до 3 вата на час.

Естесвено след като го пуснахме в експлоатация го зарибихме:

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- СЪНДИ
- вече хвърля и на тежко
Кви риби имаше.....преди много години.

Евалата Ви бате.......

Евалата Ви бате.......

Не е важно колко си живял.А как си живял.
- nikolaiiliew
- сериозен играч

Късаш, вържеш и продължаваш. Упоритост и търпение му е майката!
Евалата Банда...
благородно ви завиждам