Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
-
- фен клуб-скобар
Re: Инфо за р. Струма!
Господин Граховски,по Кюстендилско тройките тази зима почти ги няма-хората от Иара си вършат работата,но и има много по малко хора риболовци в сравнение с Благоевградско!!!!!Много ме боли за случващото се по Благоевград,защото това за мен също си е близък район по който редовно ходя и имах радост като мислех,че тези копелдаци са поспряли а то било касапница ужасна....Кюстендил-Бобошево е добре ситуацията в сравнение с други зими-имало е пак опити но плахи или много бързо са бегали...но по Благоевград е трагично-аз съм извън страната сега но знам за всичко случващо се и то LIVE!!!!!Напълно те подкрепям в това което си започнал дори и от разстояние,ще помогна с каквото мога също и аз-ако немат пари тея от Благоевградската Иара за бензин(смешно е това)аз ще им зареждам резервоара цяла седмица всеки ден на мой гръб само и само да почнат да пишат актове и да започнат ситемен тормоз над тези които унищожават река Струма!
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

- prodigy666
- разбира нещата
по белополския район винаги е билот така и всички бракониери се познават с горските заедно си бъркат по дупките

- Д.Граховски
- кандидат преподавател
За Кюстендилско знам,Митко Димитров не оставя никого и си държи на работата.Да обаче лично ми се е оплаквал че тия от Благоев получават повече финансиране за бензин.Аз съм му давал множество сигнали и съм бил готов да му платя бензина,лично съм се разписвал на акт като свидетел.И не ме е страх от разни браковци и не ми пука от разни "шефове".Ако имах възможността лично бих го оплюл оня от Благоевградската ИАРА.Каквото зависи от мен съм го направил и ще направя и още ако трябва,да махнат бракотолериращите.DJONI RINGO написа:Господин Граховски,по Кюстендилско тройките тази зима почти ги няма-хората от Иара си вършат работата,но и има много по малко хора риболовци в сравнение с Благоевградско!!!!!Много ме боли за случващото се по Благоевград,защото това за мен също си е близък район по който редовно ходя и имах радост като мислех,че тези копелдаци са поспряли а то било касапница ужасна....Кюстендил-Бобошево е добре ситуацията в сравнение с други зими-имало е пак опити но плахи или много бързо са бегали...но по Благоевград е трагично-аз съм извън страната сега но знам за всичко случващо се и то LIVE!!!!!Напълно те подкрепям в това което си започнал дори и от разстояние,ще помогна с каквото мога също и аз-ако немат пари тея от Благоевградската Иара за бензин(смешно е това)аз ще им зареждам резервоара цяла седмица всеки ден на мой гръб само и само да почнат да пишат актове и да започнат ситемен тормоз над тези които унищожават река Струма!
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]

- тони котев
- научил се да хвърля
Утре ще пробваме местата около Жележница, някой знае ли как е водата , дали е още мътилка?При тези води е хубавото , че рибата се активизира и взема добре на стръв, но ако е боза няма да стане.
Вчера, на Железница водата беше полу мътна, умерено бърза, но пък имаше силен, насрещен на реката вятър. Една изпусната риба от Чоко, една изпусната и една хваната от Кърцата, като хванатата беше около педя. След това на Белополския мост - свиреп вятър. Реката в същото състояние. Едвам се седеше заради вятъра. Кърцата му се откачи една тупалка. След това се преместихме към Кюстендил. По пътя нагоре реката се избистри жестоко. Явно някой приток вкарва мътилка. Спряхме в Невестино. Под моста имаше много народ, но докато бяхме тям само един с щека хвана една прилична риба. Ние се позиционирахме над моста, преди парка. Тези около нас - нищо. И ние нищо
Общо взето, на всичките места много риба, но не взима или много рядко.

http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS
- prodigy666
- разбира нещата
нещо ново за монца някой ... на бело поле има страшно много риба под моста и много драскачи на моста
- Д.Граховски
- кандидат преподавател
сигнали подавате ли и какво става като подадете?prodigy666 написа:нещо ново за монца някой ... на бело поле има страшно много риба под моста и много драскачи на моста

- prodigy666
- разбира нещата
от вчера имам записан телефона така че другия път ще ти отговоря какво е станалоД.Граховски написа:сигнали подавате ли и какво става като подадете?prodigy666 написа:нещо ново за монца някой ... на бело поле има страшно много риба под моста и много драскачи на моста

-
- фен клуб-скобар
еба си мамата!тва не са хора бре тва са шуби мръсни и нагли!!!!!prodigy666 написа:от вчера имам записан телефона така че другия път ще ти отговоря какво е станалоД.Граховски написа:сигнали подавате ли и какво става като подадете?prodigy666 написа:нещо ново за монца някой ... на бело поле има страшно много риба под моста и много драскачи на мостаиначе е мазало това кличето дето скоро беше пуснато е нищо в сравнение с това дето видях миналата седмица
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

-
- разбира нещата
Е какво от това колко пати сам звънял, и от Ияра казват нямат бензин за да пристигнат на мястото, а може по 10000 билета на година в Благоевград да вадят и да зимат по 30 лв.
- Д.Граховски
- кандидат преподавател
направи така като зазвъниш си пусни записвачката на телефона и после като се издънат ги пусни из нета.
Нямали бензин,да бе да,кажи ами аз ще ти дам пари за бензин вие само елате.
Нямали бензин,да бе да,кажи ами аз ще ти дам пари за бензин вие само елате.

-
- разбира нещата
Нещо такова трябва да се случи за да се променят нещата.
- fishingman
- вече хвърля и на тежко
Все ми се струва, че в повечето случаи на обаждане за съдействие до ИАРА Бл-д, не е до липса на бензин, а и до желание за работа, и като се познават с шубите и неискат да взимат отношение, можеби имат изгода от това. Такива хора, които трябва да следят за реда, трябва да са безпристрастни и да дават пример.
Май на тея от Бл-д ИАРА-джиите шубите са им в служебните автомобили.......... 

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
- prodigy666
- разбира нещата
Някои ходил ли е на вира дето е вилната зона преди Железница (по стария път )