Богати - Бедни... Кои са по-умни?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

:lol: :lol: :lol: Да....... Циганина със семките е наистина Хасковлия! Не изчезна той а жена му.......... Та мангала купи мерцедес и къща доста голяма......... на нали е циганин се похвали на всички и славните времена на мутрите си бяха в сила :roll: Та мутрите тогава сега вече Бизнесмени по навому :idea: взеха колата и му поискаха пари за охрана но мангала си купи втора кола и не пожела охрана :lol: И веха жена му ...... бой.....бой и цинго даде парите и колите остана само къщата :idea: Към днешна дата къщата е до църквата Св. Архангел Михаил и в нея живеят около 30-40 циганина........
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

не,че сьм беден,не ,че сьм и богат,ама мноо лошо впечатление ми направи в софия на едно изложение(дали не беше даже риболовно) след горубляне,на цариградско,когато видях автомобили за по 80-100 000 ЮРО паркирани на тревните площи,при наличие на паркинг 2 лева,пьлен с кадетчета и рендета 19 примерно....па не ЗНАМ :wink: много вероятно е всичко да се дьлжи на ВЬЗПИТАНИЕ :idea: сьщо както и относно боклука по водоемите.аз така мисля,па не знам кой кьв е-богат или беден :wink:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

Кой е по- умен , богатият или бедният ?
Ами не знам , понякога бедният си "блъска" цял ден главата , как да изкара някой лев и пак вечер си ляга гладен , а богатият се чуди цял ден как да ги прахоса и вечер става често да пикае от мезе и бира , та затова всичко е относително , може би е най - добре понякога да си сменят местата , за да разберат цената на това което единият има , а другият няма ... .
Пък се сещам и за един лаф "... ако гъза ти плаче за х.й , да ти го набия , но ако главата ти е празна , не мога да ти помогна !"
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”