Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Богати - Бедни... Кои са по-умни?
Модератор: dantho.mihov
- AL KAPONE
- кандидат преподавател

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
не,че сьм беден,не ,че сьм и богат,ама мноо лошо впечатление ми направи в софия на едно изложение(дали не беше даже риболовно) след горубляне,на цариградско,когато видях автомобили за по 80-100 000 ЮРО паркирани на тревните площи,при наличие на паркинг 2 лева,пьлен с кадетчета и рендета 19 примерно....па не ЗНАМ
много вероятно е всичко да се дьлжи на ВЬЗПИТАНИЕ
сьщо както и относно боклука по водоемите.аз така мисля,па не знам кой кьв е-богат или беден 

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- dimitar_
- сериозен играч
Кой е по- умен , богатият или бедният ?
Ами не знам , понякога бедният си "блъска" цял ден главата , как да изкара някой лев и пак вечер си ляга гладен , а богатият се чуди цял ден как да ги прахоса и вечер става често да пикае от мезе и бира , та затова всичко е относително , може би е най - добре понякога да си сменят местата , за да разберат цената на това което единият има , а другият няма ... .
Пък се сещам и за един лаф "... ако гъза ти плаче за х.й , да ти го набия , но ако главата ти е празна , не мога да ти помогна !"
Ами не знам , понякога бедният си "блъска" цял ден главата , как да изкара някой лев и пак вечер си ляга гладен , а богатият се чуди цял ден как да ги прахоса и вечер става често да пикае от мезе и бира , та затова всичко е относително , може би е най - добре понякога да си сменят местата , за да разберат цената на това което единият има , а другият няма ... .
Пък се сещам и за един лаф "... ако гъза ти плаче за х.й , да ти го набия , но ако главата ти е празна , не мога да ти помогна !"