Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Враждебна - 777
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Враждебна - 777
Много доволно 7 бройки много добриEmbaTa написа:Как беше днес на 777 колега, има ли пъстърва в живарника?valtodo написа:На 777 ходих миналата събота беше добре, утре пак ще ходя.
В събота 24.11.2012 г. доволно 7 бройки много добри. До нас един пичага им скъса шортите на блесна. В събота съм пак там и ще пробван и аз на блесна. Успех на всички
Доволен съм от улова
На 28-ми трима човека хванахме 25 бр. пъстърви и то само на оранжева паста. Кука номер десет, повод номер 14 - около 30 см. и ни се откачиха ( или скъсаха ) поне 15 бр.
- jasonsmith
- разбира нещата
JIBKATA написа:На 28-ми трима човека хванахме 25 бр. пъстърви и то само на оранжева паста. Кука номер десет, повод номер 14 - около 30 см. и ни се откачиха ( или скъсаха ) поне 15 бр.

От стареца на ботевградско за 10.70 лв. и си мислех, че ще е за 30-тина риби, но вече хванахме над сто риби с неяjasonsmith написа:JIBKATA написа:На 28-ми трима човека хванахме 25 бр. пъстърви и то само на оранжева паста. Кука номер десет, повод номер 14 - около 30 см. и ни се откачиха ( или скъсаха ) поне 15 бр.![]()
![]()
и най-вероятно я купихте от магазина на Ботевградско, собственост на шефчето на гьола, нали?

-
- ще става разбирач
Някой с прясно инфо от днес и ако може някой който е ходил да каже къде са по-дашните места ? Благодаря предварително,а ако някой иска утре може да се направи нещо заедно .
Здравейте, колеги, мисля да посетя водоема другата седмица ( седмИца
) дали някои може да помогне с някоя магия че да запиша и аз некое рибе на този водоем. Каква е тази паста , за която се говори?

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Другата седмица най-вероятно ще ти трябва ледобур 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
vixun написа:Здравейте, колеги, мисля да посетя водоема другата седмица ( седмИца) дали някои може да помогне с някоя магия че да запиша и аз некое рибе на този водоем. Каква е тази паста , за която се говори?
- Прикачени файлове
-
- Пастите
- int_0302%204%20berkley-powerbait-glitter-trout-bait[1].jpg (65.8 KiB) Преглеждано 2054 пъти
-
- новобранец
Колеги утре ще направя един риболов там и се чудя дали да е на плувка и да храня с бял или на блесна ? Някакво инфо ?
Приятелите са розите на живота : откъсвай ги внимателно и се пази от бодлите.
Водоема е покрит с 10см. лед.Как ще ловиш сам прецени.Ловят по някоя пастьрва, на камола с мормишка.Успех .
Колеги, някой знае ли сега след затоплянето дали има чисти участъци за риболов от брега?
-
- новобранец
Да колега има участъци но в неделя като бях там за 30 минути никой нищо не извади
питах един човек каза че от сутринта нищо .

- Dimitar Teofilov
- новобранец
Днес скокнах до казичане ,но положението беше много зле нямаше жива душа,и реших да отида до седмиците какво се случва, имаше 6-7 4овека но духаше много силен ,както и да е пъстървата кълвеше за 2 часа 9 пъстървички:)