Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Тролинг
naRiba.com

Форум

Тролинг на Жребеца
Модератор: bobopeli
Re: Тролинг на Жребеца
Здравейте, аз рядко пиша ама наште софийски мръвкари дето бяха тия дни на там са прибирали от 40 до 60 бели за миналата седмица, пак 2-3 г. ще ги няма на Жребчево и ще си
споделяме неволята .То затова яз.Искър е на тоя хал, ама като ги изядахме там ,сега следва Жребчево.Не му стигат МАНГАЛИТЕ МРЪВКАРИ от Паничерево , ами и АНДРЕШКОВЦИТЕ МРЪВКАРИ отСофия и други градове.
П.С. Докато Андрешко живее в нас нормална Държава няма да ИМА.
А ИАРА на яз.Жребчево досега аз не съм виждал.Не че не съм я викал.
споделяме неволята .То затова яз.Искър е на тоя хал, ама като ги изядахме там ,сега следва Жребчево.Не му стигат МАНГАЛИТЕ МРЪВКАРИ от Паничерево , ами и АНДРЕШКОВЦИТЕ МРЪВКАРИ отСофия и други градове.
П.С. Докато Андрешко живее в нас нормална Държава няма да ИМА.
А ИАРА на яз.Жребчево досега аз не съм виждал.Не че не съм я викал.
прави каквото, трябва пък да става каквото ще.
То товасе и очакаше.......забраниха им риболова на джиг в началото на сезона,и сега гледат да наваксат. 

- karakudki
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Тя простотията ходи по хората не по рибата ...
Преди 3 дена потролихме много малко, 2 щуки една кило и една 2 кила. Дълбочина до дъното 9м воблера дълбокогазещ до към 6 м. Ударите по обяд, сутринта и надвечер не удари нищо.
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Кокомине,зависи от снимката,щот този сом от твоята галерия ми изглежда на 6кила,а не на 14.500!kokomin написа:Рибата е много хубава и не е нужно да и се завишават килограмите ,двойно.Хващал съм подобна риба на Жребчево и кантара показа 14.500.

Въпросът с килата не ми е интересен от години,щот един поглед ми е достатъчен за да разбера колко е голяма рибата от снимката!Преди да се изкажа за някой си правя труда да го разбера,какво цели,колко е опитен и каква му е идеята и чак тогава съдя!Наско го следя,като развитие в риболова и по-точно на тролинг,та не бих го обвинил за нищо!Но точно Емо Тапета да се изказва по чуждите сомове все едно няма прякор Емо "Истината"/сещайте се

[quote="Troli Rapala"]Кокомине,зависи от снимката,щот този сом от твоята галерия ми изглежда на 6кила,а не на 14.500!
Никъде не помня да съм писал колко килограма тежи сома от галерията ми. Жив и здрав.
Никъде не помня да съм писал колко килограма тежи сома от галерията ми. Жив и здрав.
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
А дано съм жив и здрав за големи сомове!
Кокомине,не се връзвай щот злобата ми е насочена в друга посока,а намигването е приятелско както винаги!
Ето една стара 25-ца от Жребчево за дразнителите на Наско!

Това 26кг сом ли е според тебеTroli Rapala написа:
Горе в ляво се вижда,що ти пиша Емо!Гроздето е още кисело!

http://imageshack.us/photo/my-images/21/img0742k.jpg/
Аз пък ти пиша за това,а не за твоето грозде.

- Прикачени файлове
-
- PICT0605.JPG (46.03 KiB) Преглеждано 1805 пъти
И рибар съм и ловец съм:):):) От тая риба не мое да си платим парното:):):):)
-
- научил се да хвърля

-
- научил се да хвърля
Даже и за джиг не стават в момента нашите язовири-преливат да си е...е мамата. Рибата е ошашавена и неще, ама утре ще я помъчиме. Емо споко! Троли нали ползва само Рапала...

И аз нямам търпение

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
През уикенда ТОТАЛНО КАПО и не само при мен!
Два часа преди тръгване извадихме късмета от десния джоб и закачихме нещо за опашката,та се борихме два часа с него!
Оказа се 20-ка толстолоб,но в някои моменти битката изглеждаше все едно е сом 40кила!
За 9години тролинг,най-накрая и аз да изтърмъчим хубав толсолоб!

Браво за толупа, наистина си е било зверски късмет при това абсолютно тролингово безрибие юни месец. На какво удари звяра 

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Такова безрибие наистина не е имало никога!stomanco написа:Браво за толупа, наистина си е било зверски късмет при това абсолютно тролингово безрибие юни месец. На какво удари звяра