Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

За Зимните Гуми !!!
Модератор: dantho.mihov
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
сега се връщам от Практикер - там продават РЕГЕНЕРАТИ GLACIAL и си е ясно написано... А цените са с по 10-ина лв по-високи от Метро... Утре ще ида до метро да питам изрично дали са нови или регенерат техните...
ПС: Един гумаджия ми предложи "страхотна" оферта - 4 употребявани гуми 175/70/13 за 200лв
Викам "ремаркето ми е едноосно" - той "ми тогава 2 за 100лв"

ПС: Един гумаджия ми предложи "страхотна" оферта - 4 употребявани гуми 175/70/13 за 200лв

Викам "ремаркето ми е едноосно" - той "ми тогава 2 за 100лв"

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
с цялото ми уважение кьм мненията,особенно на ангел123,който е в тая насока,но никьде не видях някой да похвали TOYO и конкретно модела "варио",дето за мен са по добри от ултрагрипи, и др...сьщо мога да посьветвам на що годе добри цени и континентала,както зимните,така и летните-мое мнение де.с континентал и тойо особенно карам вече 10 години(общо взето оттогава вкараха тойото като гума в Бьлгария) и сьм доста доволен,като се има впредвид,че тогава бях в транспортна фирма и кви ли не гуми сьм извьртял за 5-6 години.вьпреки,че пише всесезонни,за мен тойо варио е най добрата зимана гума 

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- кандидат преподавател
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
gislaved или fulda crystalDedy написа:![]()
![]()
![]()
![]()
Айде специалистите да кажат, какви гуми са необходими при тази ситуация!
Пред колата трябваше да се намира пътя!
Опела дето го карах до преди 2 г с такива минаваше от там където разни ситроени надървени като хлебарки и с вериги си оставаха докато не се включи поне една СВИНСКА сила
Колкото по-добър джип караш,
толкова повече трябва да ходиш ,за да повикаш човека с трактора.
https://www.facebook.com/466042410074126
толкова повече трябва да ходиш ,за да повикаш човека с трактора.
https://www.facebook.com/466042410074126
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Абе Ачо,какви канута те возят по снега?Питам те за определен вид гуми.Продаде ми ги приятел,но от авери най много да те е страх понякога,затова те питах имаш ли поглед за KENDO.Ако не си ги чувал,просто кажи.Сложил съм ги предни,но ако не са много стока да ги въртя другото лято отзад.За зимата си имам комплект BFGOODRICH.