Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Риболов край ямбол!!!
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Риболов край ямбол!!!
Голяма и мътна.Риба нямаше и то скоро няма да има !godalione написа:Незнам за колегата пената ама аз сега минах от там и голяма вода голямо чудо!!!От къде дойде незнам.
Хвани,пусни
-
- научил се да хвърля
Колеги за които не са ходели и се чудят дали да ходят някъде по Тунджа ще им предложа Елхово-Парка единствено там ставаше риболов ако може да се каже така, но се хванаха Шаран, Сом-чета и Щука и средни по размер морунажи. Никъде другаде не вземаше, даже на Коневец сутринта никой от над 50 човека не хвана нищо и се разотидоха.
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
И тия шарани , сомчета и щука на какво се ловяха ?kevin75 написа:Колеги за които не са ходели и се чудят дали да ходят някъде по Тунджа ще им предложа Елхово-Парка единствено там ставаше риболов ако може да се каже така, но се хванаха Шаран, Сом-чета и Щука и средни по размер морунажи. Никъде другаде не вземаше, даже на Коневец сутринта никой от над 50 човека не хвана нищо и се разотидоха.
MILF - Man, I love fishing !
На бял предимно на монтажите за алаи и гърбавица , а за щуката аз поне видях на тапаbayatov написа:И тия шарани , сомчета и щука на какво се ловяха ?kevin75 написа:Колеги за които не са ходели и се чудят дали да ходят някъде по Тунджа ще им предложа Елхово-Парка единствено там ставаше риболов ако може да се каже така, но се хванаха Шаран, Сом-чета и Щука и средни по размер морунажи. Никъде другаде не вземаше, даже на Коневец сутринта никой от над 50 човека не хвана нищо и се разотидоха.

Туй риболова не е за мен 

-
- научил се да хвърля
Всичко на бяло, пред мен и до мои приятели извадиха шарана беше някъде към кило и нещо даже момчето коментира, че го изчакал да потопи и тогава го засече. А Сомчета бяха около килограм на 10 метра от мен пак на дрозд бели като момчето което ги извади с гол прът ми помогна да си сваля плувката от едно дърво и си говорехме доста. Щуката на тапа и на рибка тя беше по нагоре, но доста големичка е била по това което ми- каза приятеля с който бяхме там бил е там когато се е хванала...в интерес на истината не видях риба извадена на търмък с тройки !!!
Реката пада с темпото с което се вдигна.
Тази щука я видях току що снимана и изкарана на принтер,3,5кг.
В неделя бях на Коневец.Въпреки непрестанното покачване,до обяд хванах 23 морунажа,след това риболова стана невъзможен.Реката за 5 часа качи 80см и започна да влачи и цели дървета.
Попа написа:В неделя бях на Коневец.Въпреки непрестанното покачване,до обяд хванах 23 морунажа,след това риболова стана невъзможен.Реката за 5 часа качи 80см и започна да влачи и цели дървета.
А пък аз от 100кг прасе изкарах 180кг мас. Само тоз дето не е ходил в неделя на Тунджа той може да ти повярва колега. За коя неделя става въпрос?
apo84 написа:Попа написа:В неделя бях на Коневец.Въпреки непрестанното покачване,до обяд хванах 23 морунажа,след това риболова стана невъзможен.Реката за 5 часа качи 80см и започна да влачи и цели дървета.
А пък аз от 100кг прасе изкарах 180кг мас. Само тоз дето не е ходил в неделя на Тунджа той може да ти повярва колега. За коя неделя става въпрос?
Може ако е по-мазно прасето.
А ве пичове не се ебавайте , има си места дето всеки си ги знае ..... ко става въпрос скоро ходих да въртя железа на Коневец и на традиционните места риба не се ловеше , седях да гледам поне 30 мин .... Докато нагоре в гората един дядка ги съдра и то само яки тупалки , така че на мен поне масата риболовци не са ми критерии.
Туй риболова не е за мен 

-
- новобранец
става въпрос за 20.01.2013,неделя аз бях с него,но хванах само 3 морунажа,нещо не можах да се ориентирам в голямата вода 

Не мога да разбера,за какво ми е да лъжаapo84 написа:Попа написа:В неделя бях на Коневец.Въпреки непрестанното покачване,до обяд хванах 23 морунажа,след това риболова стана невъзможен.Реката за 5 часа качи 80см и започна да влачи и цели дървета.

-
- научил се да хвърля
Може би нещата щяха да стоят по друг начин ако имаше снимков материал. Не е изключено да има изключения, но в 11,30 по обед нямаше никой друг освен аз и колегите доло до кейчето, единствено мисля, че имаше хора по нагоре в горичката и то не повече 4-5 човека ако там между падналите дървета някъде е имало тихо местенце и са се хванали няколко риби. А и за целия преди обед водата се качи не повече с 20см!!! а за след обеда когато бяхме на Елхово пак неповече от 25-30ст.