Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

ЗИМА ЕЕЕЕЕЕ...
- Диканаров
- кандидат преподавател
зима еееее.

- Николай Неделков
- учете се от него
Ей гадове,Вие на "мойте" места почнахте да ходите, не ли ви е срам
Шегувам се разбира се
Браво за излета, дано на Лобош продължава да дава риба както последните няколко години , че още много много лета хората да могат да се хвалят като вас 

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- разбира нещата
- dimitar_
- сериозен играч
Добър излет сте направили ,Кърца , пък и да ти кажа съм забелязал , че щом Иво е наблизо край водата , какво и става на тази риба , все се навърта там , то като на масата , и там мезето и чашите все се врат из ръцете му ... "защо така , не знам ?!?!?!"
Дано следващият път да покажете "крокодила" , а то времето вече често ще си е такова , но то си е време на истинските рибари , сега се разбира кой колко е запален (да не казвам по - силна дума )... !
Късмет , момчета , живи и здрави !!!
Дано следващият път да покажете "крокодила" , а то времето вече често ще си е такова , но то си е време на истинските рибари , сега се разбира кой колко е запален (да не казвам по - силна дума )... !
Късмет , момчета , живи и здрави !!!
- Димитър Янчев
- ще става разбирач
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ето я и мойта гледна точка за същиата събота, същите места и тн.
Пристигаме 1-2 часа след Ивака и Кърцата. Главата ме боли и тн.
Питаме колегите кво става, не се познаваме и решаваме да ловим на 10м от тях. Костурите тук са по едри, но по-редки и решаваме да влизаме с лодката да помпаме.
Главата още ме боли, а греблата са си в София на топло.
Изпросваме от собственика на кръчмата две дървени гребла и юруш към най-близката шамандура да помпаме, да ама не рибата е набита буквално в самия бряг и навътре няма никой, след 30 мин се върнахме на понтона в ляво и ги почнахме н азимни блесни направо от брега. След час си тръгнахме и явно и тук сме ви следили колеги
. На Арката решихме да я обиколим цялата до вливането в Струма, но ни хвана дъжда и горе долу на половината път, без удър на спининга се отказахме и към София.
Пристигаме 1-2 часа след Ивака и Кърцата. Главата ме боли и тн.
Питаме колегите кво става, не се познаваме и решаваме да ловим на 10м от тях. Костурите тук са по едри, но по-редки и решаваме да влизаме с лодката да помпаме.
Главата още ме боли, а греблата са си в София на топло.
Изпросваме от собственика на кръчмата две дървени гребла и юруш към най-близката шамандура да помпаме, да ама не рибата е набита буквално в самия бряг и навътре няма никой, след 30 мин се върнахме на понтона в ляво и ги почнахме н азимни блесни направо от брега. След час си тръгнахме и явно и тук сме ви следили колеги

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Хе хе , виждам, че сте усетили основния проблем
Сажалявам само, че не се запознахме с колегие

Сажалявам само, че не се запознахме с колегие

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-
- кандидат преподавател
Браво бе всички сте си направили кефа . Някой са напълнили живарниците а други са се разходили на чист въздох за главобола.Между другото и аз само се разхождах в един лек дъжд по Дунава но какво да се прави. МАЙТОРИТЕ СА СИ МАЙСТОРИ БРАВО ОТНОВО.А за репортажа нямам думи .Имаше някаква награда за репортерите ако от БТВ прочетат написаното ще се откажат от участие.Айде, и следващия път по големите щуки.
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ