Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Тактика
Изкуствени примамки
naRiba.com

Форум

Качествени чепарета
Модератори: Димо Михалев, dobria1
-
- научил се да хвърля
Re: Качествени чепарета
Айде, малко и от мен.
Първа подготовка за сафрида. Тази розовата перушина миналата година се представи мн. добре, говоря предимно за селото пред Траката. Незнам на каква дълбочина съм ловил, защото нямам сонар, но на дъно си вземаше мн. добре.
Първа подготовка за сафрида. Тази розовата перушина миналата година се представи мн. добре, говоря предимно за селото пред Траката. Незнам на каква дълбочина съм ловил, защото нямам сонар, но на дъно си вземаше мн. добре.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
-
- научил се да хвърля
Извинявам се за качеството, но в момента нямам апарат.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
-
- новобранец
колега ако може да попитам от каде си набави тези пера и дали се продават някъдеПламен Николов написа:Извинявам се за качеството, но в момента нямам апарат.
-
- научил се да хвърля
От Джъмбо колега, цял пакет за стотинки...розовото е боядисано с UV боя. Сега да не се юрнете на един път да им вдигнат цената.
Кой ще черпи?
Кой ще черпи?

-
- вече хвърля и на тежко
Е всички знем че тайната мисия на Джъмбо е да продава материали за чепарета.Другата дейност им е за прикритие от данъчните.Уви аз не съм ходил все още :Р
-
- новобранец
тази тема нещо замря 

-
- вече хвърля и на тежко
krisi00422 написа:тази тема нещо замря
Еми ти кажи нещо

Някой подготвят новата модна колекция чепарета 2013
Очакваме новите тенденциии

- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:

Вероятно е така но лично аз отново смятам да наблегна на утвърдените класики пък каквото сабя покаже.По-нататък и аз ще пусна някоя снимка за цвят но в момента за съжаление други грижи са ме налегнали.Между другото,разгледайте из американските мухарски сайтове и ако сте фенове на перата там има богат избор от модели.Пристигат сравнително бързо и си заслужават повече от повечето неща предлагащи се тук.На мен любими си ми остават ишила и бърнето както в натурален,така и в най-различни цветове,макар че повече работя с изкуствени материали.
Качествени чепарета Borkata

Трудничко се търси в този сайт... като напиша "тежести за чепаре" и нищо не намирам... Чел съм цялата тема, отне ми няколко дена ама не мога да си спомня за грамажите на тежестите за чепаретата. Колко грама тежест се използва обикновенно при риболов от лодка на сафрид, чернокоп, циганки и паламуд, колко грама (или в какъв диапазон на грамажа) се ползва за риболов от брега на сафрид и чернокоп...
Преди доста години на нос Агалина хората с които отидохме там хващаха с мои чепарета сафриди по-големи от педя а аз само гледах и се чудех защо не хващам. Оказа се че моята тежест е по-лека и чепарето след като почна да го обирам се качава стъпаловидно нагоре а рибата беше при дъното.
Едно ПРОЦЕДУРНО предложение ако може от един новобранец в сайта
Понеже от години съм регистриран и влизам в спиърфиш.орг защото съм харпунист от няколко години та там нещата са много добре организирани. Имам предвид СТАТИИТЕ. В статиите е написано всичко основно по дадена тема - всичко основно за маските, всичко основно за плавниците, и т.н.
Та - защо не и в този сайт да се напишат статии от утвърдените майстори в отделните дисциплини и всеки новобранец в сайта преди да започне да задава въпроси да прочете написаното по темата която го интересува и след това да пита. То - винаги ще има мързеливци които ще предпочетат първо да питат а не да четат, но по-лесно ще им се отговаря с линк към съответната тема а не с нови писания които вече един път са писани. Така в темите ще се разискват новости, идеи и постижения а не да се дъвчат едни и същи неща.
Пример за тема за статия:
"Чепаре за риболов на сафрид" - куки размер ... , поводи, майка, цветове, тежести, тактика на риболова, риболов от лодка, риболов от брега ...
Погледнете темата за сафриденото чепаре - какво би научил от нея един току-що регистриран във форума потребител интересуващ се от темата.
Преди доста години на нос Агалина хората с които отидохме там хващаха с мои чепарета сафриди по-големи от педя а аз само гледах и се чудех защо не хващам. Оказа се че моята тежест е по-лека и чепарето след като почна да го обирам се качава стъпаловидно нагоре а рибата беше при дъното.
Едно ПРОЦЕДУРНО предложение ако може от един новобранец в сайта

Понеже от години съм регистриран и влизам в спиърфиш.орг защото съм харпунист от няколко години та там нещата са много добре организирани. Имам предвид СТАТИИТЕ. В статиите е написано всичко основно по дадена тема - всичко основно за маските, всичко основно за плавниците, и т.н.
Та - защо не и в този сайт да се напишат статии от утвърдените майстори в отделните дисциплини и всеки новобранец в сайта преди да започне да задава въпроси да прочете написаното по темата която го интересува и след това да пита. То - винаги ще има мързеливци които ще предпочетат първо да питат а не да четат, но по-лесно ще им се отговаря с линк към съответната тема а не с нови писания които вече един път са писани. Така в темите ще се разискват новости, идеи и постижения а не да се дъвчат едни и същи неща.
Пример за тема за статия:
"Чепаре за риболов на сафрид" - куки размер ... , поводи, майка, цветове, тежести, тактика на риболова, риболов от лодка, риболов от брега ...
Погледнете темата за сафриденото чепаре - какво би научил от нея един току-що регистриран във форума потребител интересуващ се от темата.
-
- вече хвърля и на тежко
gre6nik......колега да си имаме уважението за чепарета стандарт (БДС) няма ние споделяме опит и виждане.Всичко опира до опита и всеки си има своя формула на успеха в която вярва.
Чепаретата са като ракията една с друга не си приличат.Утре ще и скимне на рибата да кълве на различни пера и ламета.....
Чепаретата са като ракията една с друга не си приличат.Утре ще и скимне на рибата да кълве на различни пера и ламета.....
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Мисля че си е прав Грешника за оловата.
Да си има отделна тема.
То си е писано много,но толкова разхвърляно,че няма начин да се намери
това което те интересува.
Понеже темата е за чепарета - Грешник,пусни си такова запитване в нова тема.
Поне аз ще си кажа каквото съм пробвал де.
Да си има отделна тема.
То си е писано много,но толкова разхвърляно,че няма начин да се намери
това което те интересува.
Понеже темата е за чепарета - Грешник,пусни си такова запитване в нова тема.
Поне аз ще си кажа каквото съм пробвал де.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- вече хвърля и на тежко
и за тежестите е писано......щом трябва отделна тема нека има....
-
- научил се да хвърля
Кире,ти май имаш някакви по специални наблюдения за тиквения цвят, ама не казваш? Майтап ве.Пък за оловото-от лодка по добре по тежко щото по добра игра на чепарето, а от брега-зависи какво има по дъното.
-
- вече хвърля и на тежко
Ей да му се невиди човек като свикне на тия синтетики/ламета куките вървят като на конвейр, после като мине на тия перушини става мъка голяма ......
- vladtina
- новобранец
- Обратна връзка:
Здравейте нов съм в занаята
Да кажете дали става идеята е чернокопско чепаре ,ще бъде ли като от 1ви опит
критики и похвали

Да кажете дали става идеята е чернокопско чепаре ,ще бъде ли като от 1ви опит
критики и похвали

http://floreni.net/" onclick="window.open(this.href);return false;