Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Кърджалийски регион
Модератор: dantho.mihov
- Антон Тонев
- сериозен играч
Re: Кърджалийски регион
Ей затова става въпрос

Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- Vesko1
- сериозен играч
аааа ясно,ти искаш да ползваш флурокарбона директно на куката....предполагам със силиконов косъм.Ще намерим нещо приемливо утре..щи звънна.

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
- Антон Тонев
- сериозен играч
Бе то акъла и на мен ми е там, ама вече взех да се замислям при да речем цикъла Петък вечер- Неделя слетобед, и при толкоз вода по нашите морета, аджебъ кое по бързо ще сработи-топчето или царевицата.Дали си струва да мъкнем по 20-25 кила кукуруз, и да чакаме до събота слетобед за удар/евентуално/, или с 2-3 кила качествени топчета няма да имаме по добър резултат,в по кратки срокове.Петър Недев написа:За шаранските поводи ли ти трябва Тони? И аз така ще ги правя за първия шарански излет. Акъла ми е все по язовирите.Представям си местата където ще ги трепем:)) Нямам търпение да се постопли водата,отвън не ми пука ,ако ще снежни виелици да има. Откриването съм решил да е на нулата на Тракиец.
Иначе ако имаме време е вече ясно-жълтото злато.

да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
-
- Модератор
Тони, ФК на Лазер Шогун е евтино и здраво. Изпробвал съм го.
- Антон Тонев
- сериозен играч
Мерси Данчо.Ще се пробва.Питам за флоро, защото последната година, горния монтаж/по новому -хеликоптер/,с повод и кука, директно на основното влакното, май е по успешен по нашия вилает.Затова тази година едната ми въдица задължително ще е на такъв монтаж.dantho.mihov написа:Тони, ФК на Лазер Шогун е евтино и здраво. Изпробвал съм го.
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- Vesko1
- сериозен играч
Хиликоптер върви само на Тракиец и Ивайловград и то на определени места.На Кърджали без сейфти клипс....оловото задължително ще се закачи някъде по камъни и върби...и тогава ще има много псуване да знаеш...Антон Тонев написа:Мерси Данчо.Ще се пробва.Питам за флоро, защото последната година, горния монтаж/по новому -хеликоптер/,с повод и кука, директно на основното влакното, май е по успешен по нашия вилает.Затова тази година едната ми въдица задължително ще е на такъв монтаж.dantho.mihov написа:Тони, ФК на Лазер Шогун е евтино и здраво. Изпробвал съм го.

Относно топчетата....миналата година нямаме нито един удар на топче на горния.2-3 кила качествени топчета са към..50лв без диповете....а 20 кила царца-10лв.....Не е свикнала там рибата на тея вкусотии....царевица си иска тя...царевицаааааа..

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
- antivik
- кандидат преподавател
Антон Тонев написа:Бе то акъла и на мен ми е там, ама вече взех да се замислям при да речем цикъла Петък вечер- Неделя слетобед, и при толкоз вода по нашите морета, аджебъ кое по бързо ще сработи-топчето или царевицата.Дали си струва да мъкнем по 20-25 кила кукуруз, и да чакаме до събота слетобед за удар/евентуално/, или с 2-3 кила качествени топчета няма да имаме по добър резултат,в по кратки срокове.Петър Недев написа:За шаранските поводи ли ти трябва Тони? И аз така ще ги правя за първия шарански излет. Акъла ми е все по язовирите.Представям си местата където ще ги трепем:)) Нямам търпение да се постопли водата,отвън не ми пука ,ако ще снежни виелици да има. Откриването съм решил да е на нулата на Тракиец.
Иначе ако имаме време е вече ясно-жълтото злато.

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- Антон Тонев
- сериозен играч
Веско, знам бе брат, ама като седа 2 дена без удар-изперквам
Вики, ако можем ще помагаме със съвети в оборудването.Ама, май трябва да разкараш някои работи от твоя арсенал.

Вики, ако можем ще помагаме със съвети в оборудването.Ама, май трябва да разкараш някои работи от твоя арсенал.

да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- lif3house
- разбира нещата
Миналата година беше пълно с малки гладни каракудки, и шаранчета, които лапваха всичко що е във водата, както и бебета бели рибки, и дано тази година нещата не са така.Петър Недев написа: Откриването съм решил да е на нулата на Тракиец.
Иначе най-резултатния ми риболов за изминалата година беше точно на това място на Тракиец. Ако мога ще помогна с нещо, само пиши на какво ще ловиш

- Petar Nedev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
И моя най резултатен и то за последните 5 год беше там миналата година . Всичките удари бяха на гореспомеатия от Антон монтаж. А щом си бил там захранването и стръвта са ти извесни(както и на заверата)lif3house написа:Миналата година беше пълно с малки гладни каракудки, и шаранчета, които лапваха всичко що е във водата, както и бебета бели рибки, и дано тази година нещата не са така.Петър Недев написа: Откриването съм решил да е на нулата на Тракиец.
Иначе най-резултатния ми риболов за изминалата година беше точно на това място на Тракиец. Ако мога ще помогна с нещо, само пиши на какво ще ловиш

- antivik
- кандидат преподавател
Ами, не мисля нищо да разкарвамАнтон Тонев написа:.......................................

Имах предвид ще си помагаме в осигуряването на разните там кукурузи, топчета, сачми, гранули, захранки и всичко де ще фъргаме от лодката да зобим добитъка с цел да го прекараме до куката, що кукуруза уж не е скъп, ма кат ръгнеш по-голямо количество, че ако сложиш и топчета отгоре и финанса почва да расте, а кат сме по мночко ще ни дойде по-лесно

- Petar Nedev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
"да зобим добитъка с цел да го прекараме до куката"
Oт къде ги вадиш бре Вик ??

- antivik
- кандидат преподавател

- Антон Тонев
- сериозен играч
Весе, върти ми се из главата един монтаж.Довечера ако имам време,ще го направя, и ще го снимам да видиш.Ама, горе долу да поясня-инлайн, или сейфти монтаж, след оловото да речем 50-60 см флоро-и по дебело става, че ляга на дъното,следва силов вирбел.Абе с една дума Комби риг,обаче вместо меко олово и възел-флоро към плетеняк, ще има вирбел.Чуденката е, дали по дългия флорокарбон няма да пречи? 

да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- lif3house
- разбира нещата
Ей това е лафа!antivik написа: да зобим добитъка с цел да го прекараме до куката