Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
Аватар
stonetales
разбира нещата
разбира нещата

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Мнение от stonetales »

ХА ХА ХА:)
ОКей - Братя и Сестри:)

Тигре - нещо не беше заклано телешкото?:)
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
Аватар
Teo 62
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Teo 62 »

stonetales написа:ХА ХА ХА:)
ОКей - Братя и Сестри:)

Тигре - нещо не беше заклано телешкото?:)
Бе то да ми падне таз юница кво "колене" ша пада :wink: То морето отзад се е запенило - тигър го прецапва да не пропущи :lol: Гледам хомосекси насока е тръгнала,та по този случай - Срещат се в едно по специално заведение двама "особенни".Единият вика на другия - как си бре педал ? Другият обиден - аз съм гей ! Имаш ли вила в Бояна,мерцедес,работиш ли в телевизията - попитал първия.Не - отговорил обидено другия. Ми тогава какъв гей си бре - жив педераст си :D
Аватар
stonetales
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от stonetales »

ХА ХАХААА:)
ЛЕле, момчета - де Го чукаш, де се пука:)

Така е - кат се взима гейопоклонническа посока, намерението веднага урежда желаещите снякой п едераски номер:)

"Леле, Момчета" :)
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
Аватар
Христо Рангелов
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Христо Рангелов »

От де се навъдиха тия рекламатори напоследък.. Всяка втора тема реклама на колело, на мотор, на дрехи, на гаджета... Има си сайтове за тея работи и поне научете български Лайнгуидж...
"The more you know, the less you carry"
Аватар
Христо Рангелов
разбира нещата
разбира нещата

GODzillata , как си със цигарите? Каза , че ще ги отказваш.. Сподели успяваш ли засега :)
Аватар
stonetales
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от stonetales »

:)
Христооооо.... /рангелов/ - твърде много въпроси задаваш, а Нито един отговор...............
Дай поне един отговор де.........

Има съществена разлика от това да "задаваш въпроси, на които имаш Вече отговори"..........
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
Аватар
vatus56
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от vatus56 »

Посвещава се на децата от 60-те, 70-те и 80-те години на 20 век.Ако сте били дете тогава, като погледнете назад, ще ви бъде трудно да повярвате, че сте успели да доживеете днешния ден. Ние се возехме на коли без предпазни колани и без въздушни възглавници. Креватчетата ни бяха оцветени в ярки бои с голямо съдържание на олово. На шишенцата с лекарства нямаше секретни капачета, вратите често не се заключваха, а шкафовете в къщи не се заключваха никога. Пиехме вода от улични чешмички, а не от пластмасови бутилки. На никого дори не би му хрумнало да кара колело с каска. Ужас, нали!С часове си правехме самоделни колички от дъски и лагери, намерени на някое бунище, и едва когато вече летяхме по нанадолнището си спомняхме, че сме забравили да им сложим спирачки. Сутрин излизахме от къщи, играехме по цял ден и се прибирахме, когато запалваха уличното осветление – там където го имаше. И през цялото това време никой не можеше да разбере къде сме. Нямаше мобилни телефони, представяте ли си!Няколко човека ядяхме един сладолед и пиехме лимонада от една и съща бутилка - и никой не умря. Нямахме компютри, 3D игри, компактдискове, GSM-и, 160 канала кабелна телевизия, интернет и на тълпи ходехме на кино, защото нямаше дори видео!Затова пък имахме приятели. Излизахме от къщи и ги намирахме. Ако някой ни трябваше, отивахме у тях и се виждахме с него. Просто така, без предварително обаждане! Сами в този жесток и опасен свят. Без охрана. Как изобщо сме оживели?Измисляхме сами игрите си, крадяхме череши и ги ядяхме с костилките – и на никой костилките не му прорастваха в корема. През междучасията се пръскахме с вода от многократни спринцовки и бутилки от „Веро”. Нашите постъпки си бяха наши собствени и ние бяхме готови за последствията. Порязвахме се, ходехме в синини и натъртвания или си чупехме кокалите – но никой никого не съдеше. Смятахме, че за всичко сме си виновни ние самите. Представата, че можеш да се откупиш от ченгетата или да се скатаеш от казармата практически не съществуваше. Родителите от онези времена винаги вземаха страната на закона, можете ли да си го представите?Да-а-а, такива бяхме, а ето какви станахме:1.По погрешка въвеждаме системната си парола на микровълновата печка.2.Имаме списък от 15 номера да се свържем със семейството си, което се състои от 3 човека.3.Пращаме e-mail на колегата, който седи в съседната стая.4.Губим контакт с приятелите си, които нямат електронна поща5.След края на работния ден се връщаме в къщи и отговаряме по телефона така, сякаш още сме на работа.7.Изпадаме в паника, ако излезем от къщи без мобилен телефон и се връщаме да го вземем.8.Щом се събудим сутрин, първата ни работа е да влезем в интернет, още дори преди да си изпием кафето.9.Така се сахласна,че не забеляза липсата на точка 6.Проверяваш веднага..накланяш глава, за да се усмихнеш.10. Четеш този текст, съгласен си с него и се усмихваш.
Никоя риба не е по - важна от живота !
Аватар
Христо Рангелов
разбира нещата
разбира нещата

Новия вид на сайта е супер!! :)
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

Христо Рангелов написа:GODzillata , как си със цигарите? Каза , че ще ги отказваш.. Сподели успяваш ли засега :)
И с цигарите, и с отслабването - всичко е на 6! :D
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
Христо Рангелов
разбира нещата
разбира нещата

Това е хубаво, успех за напред в начинанието :)
Аватар
Teo 62
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Teo 62 »

vatus56 написа:Посвещава се на децата от 60-те, 70-те и 80-те години на 20 век.Представата, че можеш да се откупиш от ченгетата или да се скатаеш от казармата практически не съществуваше. Родителите от онези времена винаги вземаха страната на закона.....
И ходехме с униформи на училище,стрижеха ни като магарета,под строй на манифестации да помахаме на вожда и учителя ТАТО и група попикани членове на политбюро.Тоз закон го мразех от дете.Е,връткаха са зелени гущерчета за Корекома и имаше и весели моменти - по един месец ходех на море,после един по Родопите та оттам прихванах таз риболовна краста :D
Аватар
Христо Рангелов
разбира нещата
разбира нещата

Поздрав за всички мечтатели:

Мечтите – безплатни са, мечтите – златни са, всички мечтаят - възраст, народност – не знаят.
Мечта – грешка, мечта – човешка, мечта- страдания , мечта – подаяния, мечта – за едни, реалност за други, не ща аз коли и изумруди.
Мечтая за свят без бедни, богати, дали си с Лада или с Бугати, да няма никакво значение - да няма социално разслоение.
Едни живеят от ден за ден, а други са с табелка „ Бизнесмен”. Кой и защо е измислил парите, кое е безплатно, освен мечтите?
Свят без войни, жертви – човешки, дочувам от някъде стон мъртвешки. Стоях си аз пред Светата обител, пред мен се яви Ангел – пазител.
„Промяна искаш ли?” – той ме попита. „Искам – но как?” – любопитно попитах. „Ето, вземи химикал и тетрадка - каквото напишеш се сбъдва веднага.”
„Защо точно аз с тази тежка задача?” „Бе тук в точния час и точната дата..” Върнах се там с тетрадка изписана , Ангелът беше с физиономия –слисана.
Казах му: „Ангеле..”, той прекъсна ме строго. „Абе момче, това са желания много.. „ „И какво от това – все за добро са, отивай при Бога, кажи му от кого са.”
„Клетнико беден, мисли с главата си, следващият път не пиши с краката си..” „Що за изказ от Ангел – пазител, и то точно пред Светата обител.”

„Мълчи и ме слушай , пиши ако искаш, недей критикувай ти моят изказ, от мойта уста само мъдрост се лее..” - допълних аз : „А някой света владее..”
Продължи той: „ Ако празни приказки ще си говорим, дай поне прозорец да отворим, краката ти миришат..” Сопнах се аз: „ А някои имат пари в излишък, харчат ги харчат ги за дяволско артикули, кажи ми от това не те ли боли?”

„Боли ме, ала що да сторя, омръзна ми с теб да си говоря..” Изчезна той в небитието, умря завинаги в мен детето.
Ала роди се нещо друго- светът наведнъж не се променя, изисква постоянство - от Понеделник до Неделя.
Така че , мечтайте , дерзайте превърнете я в действия. Мечтата в мой превод означава „ бездействие”.
Само с действия светът се развива, и помнете – към по-добро отива. „Мисли за живота си” – какъв ли ще стана, не знам, но завинаги поет ще остана.

Лично производство е :D
Аватар
Христо Рангелов
разбира нещата
разбира нещата

По принцип е стихотворение, ама не излиза както трябва.. :Д
Аватар
Teo 62
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Teo 62 »

Христо Рангелов написа:По принцип е стихотворение, ама не излиза както трябва.. :Д
Повече романтика сложи,море там и други работи :wink:
More.jpg
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

Teo 62 написа:
vatus56 написа:Посвещава се на децата от 60-те, 70-те и 80-те години на 20 век...............................................................................
И ходехме с униформи на училище, стрижеха ни като магарета............
Стрижеха такива непослушковци като теб!? :lol: :drinkers:
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Заключено

Обратно към “Разни”