Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

За Зимните Гуми !!!
Модератор: dantho.mihov
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
каква среда, бе бате, те са си от най-евтиния клас...ANGEL 123 написа:
Цена/Качество ..... идеалната среда
Отлични за автомобили от средния клас

когато един размер гуми имат цена от 90 до 250-300лв, за мен "златна среда" е от порядъка на 150-180лв, а не 105

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Стига сте се карали бе хора-на марки не рабувам, ака гумата е мека и с адекватна шарка, значи ще работи.
Личната кола я карах с Мишлен Алпин безкрайно съм доволен!
Служебните са с Дебица Фриго 1 , за дебел сняг са перфектни, но видеха ли вода е ужас.
Фриго 2 е друга бира, стават за търкаляне,
айде и по весело го давайте
Личната кола я карах с Мишлен Алпин безкрайно съм доволен!
Служебните са с Дебица Фриго 1 , за дебел сняг са перфектни, но видеха ли вода е ужас.
Фриго 2 е друга бира, стават за търкаляне,
айде и по весело го давайте

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
От Корморан и аз съм доволен, меки са и обират дупките по пътя, много добре се държат на вода , това за летните.
От зимните си карам само и Единствено с Ласа , модела Snowways 2
Страшна гума (за тея пари
), отично се държи на лед , доколкото е възможно де, на вода и киша също, няма занасяне дори и при по висока скорост
За Дебицата, карах с Фриго някакво зимно M+S ами тая гума за 10-тина дена пътуване (около 150 км
)по сух път края на зимата си замина. Перфектно се държеше в дълбок сняг, но за пътя не ми хареса въобще, прекалено мек беше материала 
От зимните си карам само и Единствено с Ласа , модела Snowways 2
Страшна гума (за тея пари

За Дебицата, карах с Фриго някакво зимно M+S ами тая гума за 10-тина дена пътуване (около 150 км

- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
пич, да ти припомня ли, че ти започна с репликите и как "Барум" били опасни за живота??? Не виждам никаква съществена разлика в ценовия клас м/у Барум, Корморан, Дебица и Ласса...
А всъщност ставаше дума за гуми за РЕМАРКЕнце
Цяла тема изписа да ме изкараш колко съм прост, ама аз тия неща ги знам поне от 5 години... Смешно е да обясняваш как еди коя си марка гуми имала еди какви си пластове, а по-йефтинките /за богати гъзари
/ нямали... Да бе, те сигурно са с технология на АТВ-гуми без платове
Наистина в даден клас една фирма е по-добра от друга, но разликата е в % а не в пъти!!!
А всъщност ставаше дума за гуми за РЕМАРКЕнце

Наистина в даден клас една фирма е по-добра от друга, но разликата е в % а не в пъти!!!
- ceno cenov
- разбира нещата
- ceno cenov
- разбира нещата
Континентал и Дънлоп са моите фаворити за зимни гуми!
Барум,не е Гудиър!Корморан,не е Мишлен и т.н.!Защо?Защото не шарката е важна,а сместа и процентното съотношение на силика и каучук!Барум е по-евтин от Гудиар заради качеството на материалите от ,които е направена!Не,че Барум е лоша гума,но Гудиар е съвършенна!Който гледа Ф1 е на ясно,колко е важно смеските на една гума,колко издържат и защо има по-меки,по-твърди и т.н.!Всяка зимна гума има предимства и недостатъци,за това всеки трябва да бъде практичен при покупката.Какво ме грее,че Мишлен е най-скъпата или най-хубавата?Важно е на моята кола,каква ще се върже и като цена,и като потребност! 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка: