Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Накъде около Плевен?
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
Re: Накъде около Плевен?
верно изчезна рибата. Дано като се поопролети има повече резултати. Сега освен да се съберем и почерпим не ни остава друго. 

Вчера на Дъбника червеноперка голо след гол. Обаче всяка втора е пълна с тения, добрече един колега я взе, че хич не ми се изхвърляше толкова риба. А как само се бях наточила на препържени баби с бира.
-
- научил се да хвърля
Колега,в коя част на язовира си бил,ако не е тайна ?dgeto написа:Вчера на Дъбника червеноперка голо след гол. Обаче всяка втора е пълна с тения, добрече един колега я взе, че хич не ми се изхвърляше толкова риба. А как само се бях наточила на препържени баби с бира.
Повторението е майка на знанието,и баща на затъпяването...
-
- научил се да хвърля
След тигана няма тения. На Дъбник всичката риба е с тения.
На малката дига колега.
-
- научил се да хвърля
че то на малката дига има ли вода?dgeto написа:На малката дига колега.
На Дъбника излизат хубави бели на джиг
- panddov
- вече хвърля и на тежко
Лятото нямаше,сега незнам как е.Не съм ходил,но информацията е за участъка над бунгалата.Давало е ,но да не забравяме ,че времето беше топло и слънчево тези дни,сега прогнозата е за лошо и студено време.Ще трябва отново да има топло време за да има резултат...pep4o83 написа:че то на малката дига има ли вода?dgeto написа:На малката дига колега.

-
- научил се да хвърля
Може би ще се повторя в този форум, но пак ще кажа: Рибите с тения не ги връщайте в водата, по възможност ги закопавайте или изгаряйте. Те се познават по видимо надутия корем, вярно че като минат през огън може да се ядът, но не си заслужава риска, защото той съществува. 

Един от най-общите показатели, които открих е, че надеждата надживява очакванията.
- krajbata
- новобранец
Колеги, искам да попитам този язовир, между Ловеч и Плевен ( в дясно посока към Плевен) още ли е под аренда и можете ли да дадете всякаква информация за него (дори и името му не знам, нищо че постоянно минавам покрай него
). Благодаря предварително.

Manchester United !
Ако говориш за този до "Липите" той винаги си е бил под аренда. Арендаторите го ползват за отглеждане и продажба на риба. Риболова там е забранен.
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
-
- научил се да хвърля
да... язовира е уникален, но за съжаление да си го стиснали 

- krajbata
- новобранец
Ами сигурно за него ще става дума... имаше малка табелка или спортен риболов или жива риба..., но явон няма да се ходи тамmartineti написа:Ако говориш за този до "Липите" той винаги си е бил под аренда. Арендаторите го ползват за отглеждане и продажба на риба. Риболова там е забранен.

Manchester United !
Табелата е жива риба и риболова забранен 

Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
spasov63 написа:На Дъбника излизат хубави бели на джиг
Колега в коя част на язовира излизат.