Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Бисери от форума
Модератор: dantho.mihov
- vIdRaTa
- разбира нещата
- Обратна връзка:
5кила написа:както са уникати и "венера в кожи"-на фон захер МАЗОХ , "жустин-или грешките на добродетелта"-на донасиен алфонз франсоа маркиз дьо САД , "що е любоовта"-на артур ШОПЕНХАУЕР , "11 000 камшика"-на гийом АПОЛИНЕР , "тьй рече заратустра"-на фридрих НИЦШЕ , "пьтуващия проповедник"-на ьрскин КОЛДУЕЛ и пр и пр и не на последно място-ДЯДОВАТА РЬКАВИЧКА(сметай-народно творчество) дето ги бие всичките по смисьл и злокобностvIdRaTa написа: Ти си уникат ,както е уникат и "Грешната Мадона"![]()
:![]()
:lol
Еееееееее признавам си повече разбираш от изкуство и литература от мене

Колегамерси за разбирането,колега видра,никой не говори за мазнотии,радвам се,че си загрял мойте притчи за рибилова

По принцип, не само за риболоварадвам се,че си загрял мойте притчи за рибилова

Ако посочиш някои, не забравяй че трите пръста сочат теб!
--- Конфуций---
--- Конфуций---
- чуруликпенчо
- сериозен играч
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Аз пък продавам пръдна жила, не много натоварена, обикновено сутрин се забелязва засилване на трафика, но бързо со отича движението. Канализацията е малко стара и при лошо време и промяна в налягането мирише, но също за кратко. Намира се между два големи квартала, добре залесени и потдържани чрез прочесване.
Единствения минус е че рядко се пуска тока и в повечето време е тъмно по жилата.

Единствения минус е че рядко се пуска тока и в повечето време е тъмно по жилата.

- Николай Неделков
- учете се от него
sapuna1971 написа:Това не бе точно "бисер",ама поне ми стана ясно защо няма редови воини тази вечер в "Разни"!![]()
Ти къде се изгуби бе студенте?nikejo написа: и тогава ..... тогава /да се чете с патос/...ше се види че и играчи нямамеи тогава ... тогава ше земеме Пажин
![]()
![]()
![]()
![]()
хаха

П.С. Ами уча бе братле,уча

Последно промяна от Николай Неделков на Нед Окт 21, 2007 10:24 am, променено общо 1 път.
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- Николай Неделков
- учете се от него
по пружините започнаха от рано да се закачат каракудите от сутринта.
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
не знам за колко малък гьол става въпрос, но при начинаещите аквариумисти 90% от гафовете стават от прехранване на рибките...HAZART написа:И понеже този бисер е мой та да внеса пояснение:1 ставаше въпрос за малко гьолче. 2 зарибяване с малки риби.3 познавам двама които си умориха рибите с прехранване(вкиснаха водата).Все пак благодаря за признаниетоНе хвърляй много храна на веднъж,че може да вкиснеш водата.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Riba_da_ima написа:Ако съм с русалка за риба може нищо да не хвана .НаЙ- вероятно е да хвана русалката за дупарата
barutchiata написа:Последно време във форума на където се обърне човек само секс и еротика![]()
![]()
На въпроса: "Как да си направя звънци?"doko написа:KrOkO написа:А колеги от към коя страна се слага куката от към дръшката или от към върха?![]()
Зависи от лъжицата.
![]()
![]()
Denistiano Roonaldo написа:Еми чупиш една ел. крушка и си правиш от фасунгата.Поне аз така
ги правех с чичо ми.А другия вариант е за 20ст. от някой рибарски магазин.
barutchiata написа:Знам и ще ти кажа ама първо ми кажи на колко си години?Ivo написа:Някой ако знае как да си направя въдица "ръчна изработка"ще съм
му много благодарен.
-
- сериозен играч
мии наЧи ас сам от с. Куклен и е на нащо балканЧе размерите му са г/д 15 квадрата и само аз ловя там ИНФО ЧакамТедо написа:не знам за колко малък гьол става въпрос, но при начинаещите аквариумисти 90% от гафовете стават от прехранване на рибките...HAZART написа:И понеже този бисер е мой та да внеса пояснение:1 ставаше въпрос за малко гьолче. 2 зарибяване с малки риби.3 познавам двама които си умориха рибите с прехранване(вкиснаха водата).Все пак благодаря за признаниетоНе хвърляй много храна на веднъж,че може да вкиснеш водата.