Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Тролинг
naRiba.com

Форум

Въдица за тролинг
Модератор: bobopeli
Re: Въдица за тролинг
невероятное ъглито нямя да мръдне и сега и даивите ми престигат от америка и съм готов за сом за новия сезон несе замисляите 2,18 е въдицата за тролингEmo-83 написа:Заведох го директно в склада на Шекспир.Там видя 3-те възможни Ъгли Стика и сам си избра въдицата......щото от твоите облъчвания се съмняваше в мен.Troli Rapala написа:Кой по-точно Ъгли-стик?dupkata написа:По добре събери някой лев,и не се занимавай с глупости.Този ъгли стик няма трошене повярвай ми.Онзи баятия,който предложи Емо или нормалния закупен от Сомето?
За мен правилното Ъгли за тролинг е на Сомето,даже бих взел с по-малката акция!
Нищо не съм му казвал,само му подавах прътите един след друг.
Естествено не взе спинингарката с акция 40-80гр.Но не взе и дългата на 2.40м.Сам си хареса въдицата от 2.18м......точно тази за която говоря.
Впрочем съм сигурен,че и ти Саше би взел нея,ако ти ги наредя 3-те една до друга.
Дори думите му,че съм бил прав....не ме стоплиха.Стопли ме ето този текст.
[24.1.2013 г. 19:56:13] tugi-1: много ме изкефи ъглито
Сега иска още едно и вече съм му го купил.Впрочем взех последните 3бр.,че следващите пристигат чак края на февруари и ще са с 10лв горница.
Размера от 2.40м го има в наличност на старата цена от 95лв.
Туги ще е редно да им обясниш,защо е така.И кажи настоявал ли съм ти за избора.
Дойде с настройката да вземеш 2.40м.,която всъщност е дълга 2.49м.Но взе 2.18м.
Кажи му на Троли защо остави блеснарката със сини водачи веднага.
Нали видя какво обясниха за нея.....Да много тролят с нея,защото е от преди и не познават тази.
Чудя се Сашко как определя кое е правилното без да познава продуктите.Впрочем зная как....ей,така от инат.
Дойде с настройката да вземеш 2.40м.,която всъщност е дълга 2.49м.Но взе 2.18м.
Кажи му на Троли защо остави блеснарката със сини водачи веднага.
Нали видя какво обясниха за нея.....Да много тролят с нея,защото е от преди и не познават тази.
Чудя се Сашко как определя кое е правилното без да познава продуктите.Впрочем зная как....ей,така от инат.

да така е Емо които нее хванал тои не знае за какво става въпрос тук на ъглито пише че Shakespeare Ugly Stick Tiger Gold 12-25 lb 2,40 е много лигава а на другите Ugly Stick няма го другия надпис Tiger Gold 2,18 е перфекната въдица за тролинг
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ма нека ти се връзват хората,които не разбират от въдици!
Един ден ще се усетят,че 100кила сом е мираж и 90% от улова е по 6кила,та кеф от тролинга нема да видят,само месо!Щот,кат се довериш на месар и ти си месар,и мисленето ти е месарско!
Във България е пълно с рибари,но истинските риболовците са кът и се знаят!
Купувайте редовно въдици от Емо,той е разбирача в тролинга!
Само,като свършат начинаещите в тролинга,ще видим на кой ще продава!
Търгашите са модерни и много се котират,ма това е до време!
Сомето да си смени водачите на Ъглито с водачи на АЛПС,щот Емо ги рекламираше миналата година и доста хора му се вързаха,та се налапаха!Нека си ги чукат у главата или да извадят по некой лев за качествени водачи,като се доверяват на търгаши!
Явно се вижда,че търгашът използува форумът не по предназначение и си търгува на ваш гръб!Щом това се толерира тук,значи това не е риболовен форум,а купува-продава!Някои неща в тролинга не се купуват,та Емо не мое да ви ги продаде!
Приятно пазаруване,аз се чупирам от тук,че ми е писнало от мизерии! 

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
А който е фанал и знае за какво става въпрос,кво моеш да му предложиш и на ква цена?Cat_fish написа:да така е Емо които нее хванал тои не знае за какво става въпрос тук на ъглито пише че Shakespeare Ugly Stick Tiger Gold 12-25 lb 2,40 е много лигава а на другите Ugly Stick няма го другия надпис Tiger Gold 2,18 е перфекната въдица за тролинг

Троли,за тези пари няма по хубава въдица за тролинг воблерите не самои производство а на приятелями и които си е купил тои знае за какво става на въпрос както и ти знаеш аз му направих достата4на реклама и сега има поръ4ки до юни месец клиенти много и то от софето сега мусе обадиха едни бяха поръчали 36 броя и сега на ново други модели на BMG пК 36 бр нове4е за юни месецTroli Rapala написа:А който е фанал и знае за какво става въпрос,кво моеш да му предложиш и на ква цена?Cat_fish написа:да така е Емо които нее хванал тои не знае за какво става въпрос тук на ъглито пише че Shakespeare Ugly Stick Tiger Gold 12-25 lb 2,40 е много лигава а на другите Ugly Stick няма го другия надпис Tiger Gold 2,18 е перфекната въдица за тролингНещо на процент ли бачкаш по въпроса с въдиците?
Отвори си тема за воблерите,които рекламираш и си търси клиенти!
Емо нищо не е фанал на тролинг,та едва ли знае за кво става на въпрос!
![]()
![]()
Който има мозък ще спести некой лев у кризата и нема да му се върже!

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Радо,утре ще ти постна някои снимки да си поговорим за въдиците!
Ще помоля модератора да внимава за в бъдеще относно Емо,щот и в този форум неговата цел е зарибяването на клиенти,а не за нещата свързани с риболова!
Пусна десет линка към сайта си за продажби и то за макари,а тук говорим за въдици!В другия форум е модератор и всеки,който не е съгласен с търговския му интерес се трие или банва!
Миналата година предлагаше точно бялата въдица и доста хора си ги накупиха без да са наясно с калпавите водачи!
Другият форум се превърна в комерсиален,та се притеснявам и тука да не стане така,щот ако всеки вносител си прокара въдиците в тая тема чрез поставени лица,ще стане мазало!

Ще помоля модератора да внимава за в бъдеще относно Емо,щот и в този форум неговата цел е зарибяването на клиенти,а не за нещата свързани с риболова!

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
За кои точно пари,няма по-хубава въдица за тролинг?Cat_fish написа:Троли,за тези пари няма по хубава въдица за тролинг воблерите не самои производство а на приятелями и които си е купил тои знае за какво става на въпрос както и ти знаеш аз му направих достата4на реклама и сега има поръ4ки до юни месец клиенти много и то от софето сега мусе обадиха едни бяха поръчали 36 броя и сега на ново други модели на BMG пК 36 бр нове4е за юни месецTroli Rapala написа:А който е фанал и знае за какво става въпрос,кво моеш да му предложиш и на ква цена?Cat_fish написа:да така е Емо които нее хванал тои не знае за какво става въпрос тук на ъглито пише че Shakespeare Ugly Stick Tiger Gold 12-25 lb 2,40 е много лигава а на другите Ugly Stick няма го другия надпис Tiger Gold 2,18 е перфекната въдица за тролингНещо на процент ли бачкаш по въпроса с въдиците?
Отвори си тема за воблерите,които рекламираш и си търси клиенти!
Емо нищо не е фанал на тролинг,та едва ли знае за кво става на въпрос!
![]()
![]()
Който има мозък ще спести некой лев у кризата и нема да му се върже!
че моита поръ4ка още нее направил

не правя реклама а казвам моито мнение троли на състезанието да тикажялис какво бях само4е дане стане реклама 1 Okuma Cedros Speed Jig Spinning 30 -160 2 та въдица с която извадих и 2 та сома е Penn - Overseas Pro SW Spin
Убедих се,че си много просто и злобно момче.Риболовните форуми са за разговори и мнения.Ти освен да плюеш,нищо не можеш.
Риболова ти е мътна Индия,но не това е важно в случая за колегите.Опитай се да им помогнеш с нещо,защото подскачането ти около мен е смешно.
Излей си злобата на друго място.
Отностно линковете,бяха пуснати много такива на различни сайтове.Искаш ли да ти ги изброя!?
Не всеки може да пазарува от Е-бей,като теб баламезов.Пак си се напил.Погледни си последните постове дали си казал нещо за риболова.Избесня,че някой човек си е купил въдица противно на твоите очаквания.А този човек е спечелилия Меркюри Оупън-3.
Освен това въдицата не я купи от мене,а от склада където го заведох лично.Момчето искаше да ги види на живо.Нищо не съм му говорил и не съм го навивал.Само ги видя,пипна и си избра,като плати на Вносителя Марто,а не на мен.
За разлика от теб аз имам човешки качества,а не само злоба,която ще те погуби.
Толкова ли си тъп и да говориш глупости за три различни въдици на еднакви цени,че избора на човека не му е самостоятелен.Ти би ли си взел въдица,която не ти харесва сравнявайки ги с други на същата цена,която в случая не е фактор.
Знаеш ли още нещо.Туги искаше да си купи липскул пак от там.Аз го карах да вземе 12см.но той не пожела.Беше си наумил за 9см. и не ме послуша.
Ето този размер му предлагах аз,защото малкия плува,като пиронь.

Той също,като теб има мнение за малките примамки и повечето кълванета.Моето е различно от вашето,но не го налагам.
Да споделяш е едно,а да настояваш и налагаш мнение е различно и тъпо.
Не лъжи хората за сомчетата до 6кг.Ако тебе това те влече,мен и предполагам тях ги влече някоя риба с по-големи размери.В противен случай,щяха да си ловят каракуди и шарани на перо.
За белите въдици се обърни към Карфиците от Пловдив.Те продадоха много бройки.Дори моя приятел Светльо не ме послуша и си взе от тях,та после ги продава.
Да писал съм за тази въдица,както съм го правил и тук,но не съм я възхвалявал.....щото на мен не ми допада толкова както другите им събратя.......Окума Седрос.
http://www.youtube.com/watch?v=3-ow7NCn1kI
Това,че някой се интересува от нещо....не значи,че за мен е най-доброто.
В момента на пазара има няколко въдици,които харесвам.
Това са Окума Седрос,Ъгли Стика,Тика Уинс,Дайва Интерлайн,Колмик и моите Пенове.
Но ти няма да ми забраниш да говоря и показвам на хората всичко,което пожелаят и зная реални неща за качествата на продукта.
http://www.youtube.com/watch?v=mvX5jgge ... e=youtu.be
Моля те да не иземваш функциите на модераторите,защото те не са толкова тъпи да преценяват нещата кое е за триене и кое не.
Ако искаш да се оплачеш от мен,пусни едно лично на Фиксера.Никой няма да ти се разсърди,защото женската ти душичка на топяч,предател,злобар и завистливец е на предна линия.Действай и продължавай да пиеш.....алкохола е добър съветник.
Риболова ти е мътна Индия,но не това е важно в случая за колегите.Опитай се да им помогнеш с нещо,защото подскачането ти около мен е смешно.
Излей си злобата на друго място.
Отностно линковете,бяха пуснати много такива на различни сайтове.Искаш ли да ти ги изброя!?
Не всеки може да пазарува от Е-бей,като теб баламезов.Пак си се напил.Погледни си последните постове дали си казал нещо за риболова.Избесня,че някой човек си е купил въдица противно на твоите очаквания.А този човек е спечелилия Меркюри Оупън-3.
Освен това въдицата не я купи от мене,а от склада където го заведох лично.Момчето искаше да ги види на живо.Нищо не съм му говорил и не съм го навивал.Само ги видя,пипна и си избра,като плати на Вносителя Марто,а не на мен.
За разлика от теб аз имам човешки качества,а не само злоба,която ще те погуби.
Толкова ли си тъп и да говориш глупости за три различни въдици на еднакви цени,че избора на човека не му е самостоятелен.Ти би ли си взел въдица,която не ти харесва сравнявайки ги с други на същата цена,която в случая не е фактор.
Знаеш ли още нещо.Туги искаше да си купи липскул пак от там.Аз го карах да вземе 12см.но той не пожела.Беше си наумил за 9см. и не ме послуша.
Ето този размер му предлагах аз,защото малкия плува,като пиронь.

Той също,като теб има мнение за малките примамки и повечето кълванета.Моето е различно от вашето,но не го налагам.
Да споделяш е едно,а да настояваш и налагаш мнение е различно и тъпо.
Не лъжи хората за сомчетата до 6кг.Ако тебе това те влече,мен и предполагам тях ги влече някоя риба с по-големи размери.В противен случай,щяха да си ловят каракуди и шарани на перо.
За белите въдици се обърни към Карфиците от Пловдив.Те продадоха много бройки.Дори моя приятел Светльо не ме послуша и си взе от тях,та после ги продава.
Да писал съм за тази въдица,както съм го правил и тук,но не съм я възхвалявал.....щото на мен не ми допада толкова както другите им събратя.......Окума Седрос.
http://www.youtube.com/watch?v=3-ow7NCn1kI
Това,че някой се интересува от нещо....не значи,че за мен е най-доброто.
В момента на пазара има няколко въдици,които харесвам.
Това са Окума Седрос,Ъгли Стика,Тика Уинс,Дайва Интерлайн,Колмик и моите Пенове.
Но ти няма да ми забраниш да говоря и показвам на хората всичко,което пожелаят и зная реални неща за качествата на продукта.
http://www.youtube.com/watch?v=mvX5jgge ... e=youtu.be
Моля те да не иземваш функциите на модераторите,защото те не са толкова тъпи да преценяват нещата кое е за триене и кое не.
Ако искаш да се оплачеш от мен,пусни едно лично на Фиксера.Никой няма да ти се разсърди,защото женската ти душичка на топяч,предател,злобар и завистливец е на предна линия.Действай и продължавай да пиеш.....алкохола е добър съветник.
-
- научил се да хвърля
Много добре знаеш за кой,ъгли стик говоря спри да набутваш хората.Troli Rapala написа:Кой по-точно Ъгли-стик?dupkata написа:По добре събери някой лев,и не се занимавай с глупости.Този ъгли стик няма трошене повярвай ми.Онзи баятия,който предложи Емо или нормалния закупен от Сомето?
Заради тоя Троли се мотам да търся въдиците от други сайтове.....за да угодя пак на клюкарката.dupkata написа:Много добре знаеш за кой,ъгли стик говоря спри да набутваш хората.Troli Rapala написа:Кой по-точно Ъгли-стик?dupkata написа:По добре събери някой лев,и не се занимавай с глупости.Този ъгли стик няма трошене повярвай ми.Онзи баятия,който предложи Емо или нормалния закупен от Сомето?
http://www.shakespeare.nl/catalogue/rod ... ,7743.html
Ето заради такива,като тебе и Троли не ми се пише.Вие просто сте тъпи хора.sorcerer--- написа:Тапет,прави това не заради Тролката, а за да не се излагаш като кифлажияТи си единственият ТЪРГОВЕЦ, който постоянно предлага услугите си по форумите и поства личният си сайт
Засрами се малко - то бива безочливост ама ти са поуливаш
Познавам доста търговци, но никой от тях не се държи по такъв начин. До сега не съм видял Орозов, Филистите, Ивайло Христов, Наско или някой от другите търговци да дремят по форумите и да се самопредлагат
![]()
Нали не смяташ, че народецът няма да смогне да се ориентира и оправи без твоята скъпоценна помощ
Не ламтуркай толко много де, знаеме, че е криза , ама кво от това
Егати прътчето за тролинг - при дължина от 2 метра тежи 350 грама
Че направо да си взимат едно обикновенно прътче от вибро стъкло за 20 кинта и са ок
![]()
Алемите предлагаха преди едни от плътен стъклопласт на винт, да зимат от тях кво ша кажиш - на един грамаж са и струват 25 кинта
Все пак няма да ги държат в ръце докато тролят - по твоята логика
Виброто стъкло е гъвкаво и ще отчита екстра и най малките воблерчета па е и по здраво от това ъгли
Къде ме слагаш до Орозов Ивайло,Филистите или който и да е друг от вносителите.
Аз не вкарвам стоки,като тях.Работим заедно и ако приемаш постовете ми за някаква рекла,то приеми,че рекламирам техните стоки.А те се продават от онлайн магазините тук и манията.
Искам да ми кажеш как може да се пише в един форум за нещо без да го назоваваш със имената му.Вие двамата със Троли,няма да ми определяте какво да правя и как да го правя.Какъв си ти бе....даже не те знам кой си.В миналия пост намеси червеите от преди 3г.Това ясно показва какъв любимец съм ти.
Но аз не съм прочел нищо от теб свързано с рибите.Ходи си лекувай комплексите на санаториум.
В манията съм си платил целогодишно за П-ар тема.Тя е свързана със стоките,които аз внасям и воблерите Нилс Мастер.Тези пари не ги плащам,за да ми държи някакво келеме,като теб сметка.А тука не съм написал ред за стоките,които внасям аз......точно защото съм етичен.
Кажи ми как да говоря за въдици и неща без да пускам линкове.А нима другите хора не пускат такива на Воблершоп,Колмик и кой още се сетиш.Що не им направиш и на тях забележка.Но тогава не зная какво ще можем да гледаме.
Обясни ми ти,като какъв се явяваш.Пазвантин,собственик,модератор или некво келеме,дето не ме долюбва по незнайни за мен причини.Нямам спомен да съм ти направил нещо лошо.Не ме вкарвайте в интриги и простотии.
И още нещо ще ти кажа.Подскачате яко,защото някой вносител,като Видраксите например са ме помолили да им пиша и поддържам темата за Зогите.Отначало и там подскочихте,че мислехте пак за моята състоятелност.Толкова ли сте тъпи,да не знаете,че тези неща без знанието на собственика който работи с тях,няма как да станат.А Троли,както разбра,че нямам нищо общо с тях,от плюене започна да ги хвали....смешници.
Какъв ти е проблема на тебе точно,че не мога да се светна.В другия форум под името ми е сайта....тука не ми е......а нима не мога да си го сложа.
Освен това погледни колко мнения имам във този форум и от колко години са те.Сайта ми е само на 10 месеца,а разправиите с Троли и такива безмислени и безполезни хора,като вас от години.
Вземете и пишете по темите и не се занимавайте с мен....има кой да се грижи за редностите във форумите анонимнико с ник на който не зная лицето му.А може би това не е случайно.
За фибро стъклото ходи виж какво съм писал в съседната тема и колко ми струва въдицата бушмен....смешен.А това,което препоръчваш сега го няма при Алемите....даже фирмата вече я няма,защото фалира.Сега ги внася Марто,а Ники работи с мухарките......не си ми актуален и заблуждаваш колегите отново.
Последно промяна от Emo-83 на Съб Яну 26, 2013 8:12 pm, променено общо 2 пъти.
Ееее аре стига темата е друга.Нали за това е форума всеки да си сподели мнението без знячение дали си търговец или не.Всеки си има глава на раменете и може да реши дали да си вземе нещо което му е предложено или не.Аз си купих друг ъгли стик защото аз така съм преценил но и този кадето Емо го показа също много ми хареса без да съм го виждал на живо. По натам ще си взема и такъв защото аз така съм преценил не защото някой ми е казал че е много хубав а на мен не ми харесва. Лично аз мисля че научих доста за въдиците точно от форумите щото няма кой да ми ги обясни тези неща.Айде със здраве 

Ма тия са некви мушенници дето не мога да им схвана интимната мисъл.В миналия пост тоя Сорцерер ме плю,защото съм показвал въдици до 150лв. и започна да ми се прави на разбирач със Гари Люмис.Сега в този пост пише за въдици от 20лв.Кажете ми това нормално ли е,а дали е по темите.Влиза за да се занимава с моята особа.....надявам се вас това да не ви интересува.Ако е важно да си пиша автобиографията.
Тук се пише за рибите,а не при Бате Енчо,кой е по-най.Смещници....в злобата си,дори не помнят кво са писали един пост преди това.
Преди да се появя имаше по един пост на един месец и в него нищо не се казваше....само въпроси.Сега,когато имаме какво да говорим,някакви ви заниммават с глупости и какво работя.Аз работата си няма да напусна заради жмелове някакви.Виж форумите може,ако ме помолят собствениците да не пиша в темите.
Аре чао....пишете си сами със градивния смешник Сорцерер.Жалко за останалите колеги,които уважавам.
Тук се пише за рибите,а не при Бате Енчо,кой е по-най.Смещници....в злобата си,дори не помнят кво са писали един пост преди това.
Преди да се появя имаше по един пост на един месец и в него нищо не се казваше....само въпроси.Сега,когато имаме какво да говорим,някакви ви заниммават с глупости и какво работя.Аз работата си няма да напусна заради жмелове някакви.Виж форумите може,ако ме помолят собствениците да не пиша в темите.
Аре чао....пишете си сами със градивния смешник Сорцерер.Жалко за останалите колеги,които уважавам.