КОЛКО ЖИВЕЕ СТИСКОЗЪБА???

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Nedeltcho Delev

КОЛКО ЖИВЕЕ СТИСКОЗЪБА???

Мнение от Nedeltcho Delev »

Много се чудих днес дали да пусна тая тема но накрая реших.
За срещата на Жрепчево бях поръчал на Коцето Георгиев59 да ми вземе от Пловдив 20-30 рибки стискозъб да си ловя костур,даже на снимките от срещата има един костур на скарата,но ми останаха около двайсеттина рибки и си ги взех да ходя на Марица с тях,но ме натиснаха проблеми с ремонти и т.н. и отидох само веднъж но на тях не клъвна нищо и пак си ги прибрах в кофичката(за коята цената ще запазя в тайна :wink: )и така до днес.Бях ги забравил завряни из багажериите и тази сутрин като ги видях,хайде на Марица и им викам-хайде батковите беш в голямата вода.
Но направи ми впечетление,че тези риби много живеят,не беше умряла нито една :roll:
Според вас колко може да живее един стискозъб в не нормални условия.
Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Пуснах ги защото не се очертава скоро да ида за риба.
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Бате,и ти би живял в луксозен хотел нали?
Помниш ли каква цена ми спомена на срещата за този рибен апартамент/кофичката/? :lol: :lol: :lol:
И аз бих си кретал в такъв уют без да плащам!

Стискозъб-ние след тридневен запой!
Виюн,шерлек,симеонче,щипок,гулеш/все различни рибки/ ама -стискозъб!

Сега сериозно-налей около 50мл вода в адин буркан,пусни едно рибе и ти гарантирам,че ако коремът му е мокър ще изкара поне една седмица! :wink:
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

На щипока ли викате стискозъб че ептем ме объркахте,ако е щипок та той е деликатес за бялата и едрия костур.
Аватар
ribarq
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ribarq »

4 години съм ги гледал гадинките в аквариума със дeкоративните ми рибки ! разбрах в последствие ,че трудно живеят с други (декоративни рибки )
на 3 тия месец останаха само шипоците или както им викате , всичките ми декораций бяха прободени от тях ! накрая майка ми ги изхвърлила в тоалетната чиния , понеже не им чистех водата 6 месеца :D :D :D

П.С. те обичат мизерия гадовете :D
георгиев59
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от георгиев59 »

Е Неделчо голяма история има тази кофичка дето я купи от Сърница,от 24лв стана на 9лв :lol: :lol: :lol: .Виждаш ли сега как хубаво си живеят симеотчетата(така им казваме в Пловдив)в този лукс.Аз съм ги пускал в аквариума при другите рибки и са живяли с години като се заравят в пясъка,така че ако имат пясна вода и са на хладно живеят с години.
Абе ти нещо много костюмар ходиш за риба -де да видим ние тази работа :lol: :lol: :lol:
На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Бат Неделчо костюмарката! :lol: :lol: :lol:
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

:smt103 :smt103 :smt103 :smt103
Невероятно но факт!
През ноември 2005 при последния ни риболов за годината на "Щъркела" на яз. Искър ни останаха доста щипоци. Костура спря да кълве по обяд и до вечерта ловихме само уклей. Приятелчето с което бяхме прибра останалите 50-тина рибета с идеята да ги ползваме при следващия излет, но тръгна скобара по Струма и повече на Искъра така и не отидохме. В края на месец февруари 2006, преди поредния ни излет на подледен риболов на яз. Батак, се сетих за щипоците и се обадих на Мишо да го попитам какво е направил с тях. Оказа се, че ги е забравил на балкона. Рибетата бяха живяли три месеца в затворена кофа от латекс без никаква храна, а когато колегата отворил кофата, над водата имало един пръст лед! Явно са били изпаднали в летаргия, ама ...? Така или иначе ги занесохме на Батак, но костура си вървеше перфектно на блесна, затова реших да им подаря живота и ги пуснах в дупката.
Nedeltcho Delev

sapuna1971 написа:Бат Неделчо костюмарката! :lol: :lol: :lol:
:D :D :D Чакам сега няко да ми подари и вратовръзка,вземам и един чепик от 1800лв и така ще ходя за риба :smt026 :smt026 :smt026 аз Бать НИдялко ли съм или лукова глава :wink: :wink: :wink:
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Колега Delev,
голям пич си, признавам те! Сам си оспамваш темите! Кефиш!
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

чепика от крокодилска кожа ли??? само да попитам :wink:
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

стискозьб е добра дестинация :lol: не знаех :lol: от мен да знаете-стискозьба,както и мастикогльта,лапчокебапчо,путкоразбивача,остройебеца и михлюзина живеят ВЕЧНО!!!!стига ест да ги подхранвате ведньж седмично с ешлени :idea:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Nedeltcho Delev

Dedy написа::lol: :lol: :lol: :lol:
Колега Delev,
голям пич си, признавам те! Сам си оспамваш темите! Кефиш!
Ами кво да правя :oops: то квот се обадило такова одговорило :wink:
Nedeltcho Delev

Кърцата написа:чепика от крокодилска кожа ли??? само да попитам :wink:
Няма да са от крокодилска кожа :roll: А от ВОЖА,ако не знаеш какво е това питайме :wink: :wink:
5 кила ти ме уби бе човек,ся пак ще ме убвинят че си скапвам темата,мен така ми беше год като ги пуснах гадинките,чак,абе де да знам,хубаво ми беше :wink: :wink:
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

Nedeltcho Delev написа: 5 кила ти ме уби бе човек,ся пак ще ме убвинят че си скапвам темата,мен така ми беше год като ги пуснах гадинките,чак,абе де да знам,хубаво ми беше :wink: :wink:
нема да се плашиш,колега..аз сьм известен според разни хюмнета в "скапването" и "спамването" на теми :wink: поемам цялата вина в/у себе си,ама не можах да се вьздьржа да си не напраим малко кодош-винаги сьм твьрдял,че "тема" е щекотливо понятие и има много измерения,а тук не учим математика :idea: е в случая си е чист спам де от моя страна,ама отде да знам,че и ти не си правиш майтап сьс СТИСКОЗЬБА :lol: :lol: :lol: :roll:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Nedeltcho Delev

5кила написа:
Nedeltcho Delev написа: 5 кила ти ме уби бе човек,ся пак ще ме убвинят че си скапвам темата,мен така ми беше год като ги пуснах гадинките,чак,абе де да знам,хубаво ми беше :wink: :wink:
нема да се плашиш,колега..аз сьм известен според разни хюмнета в "скапването" и "спамването" на теми :wink: поемам цялата вина в/у себе си,ама не можах да се вьздьржа да си не напраим малко кодош-винаги сьм твьрдял,че "тема" е щекотливо понятие и има много измерения,а тук не учим математика :idea: е в случая си е чист спам де от моя страна,ама отде да знам,че и ти не си правиш майтап сьс СТИСКОЗЬБА :lol: :lol: :lol: :roll:
:wink: :wink: И ИЗВОДА КАКЪВ Е :?: :idea: :idea: Трябват срещи на форумааа.Айде сега вдигнете с мишката малко ногоре и хоп в"СРЕЩИ И КУПОНИ" :arrow: :arrow: :idea:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”