Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

КОЛКО ЖИВЕЕ СТИСКОЗЪБА???
Модератор: dantho.mihov
КОЛКО ЖИВЕЕ СТИСКОЗЪБА???
Много се чудих днес дали да пусна тая тема но накрая реших.
За срещата на Жрепчево бях поръчал на Коцето Георгиев59 да ми вземе от Пловдив 20-30 рибки стискозъб да си ловя костур,даже на снимките от срещата има един костур на скарата,но ми останаха около двайсеттина рибки и си ги взех да ходя на Марица с тях,но ме натиснаха проблеми с ремонти и т.н. и отидох само веднъж но на тях не клъвна нищо и пак си ги прибрах в кофичката(за коята цената ще запазя в тайна
)и така до днес.Бях ги забравил завряни из багажериите и тази сутрин като ги видях,хайде на Марица и им викам-хайде батковите беш в голямата вода.
Но направи ми впечетление,че тези риби много живеят,не беше умряла нито една
Според вас колко може да живее един стискозъб в не нормални условия.

Пуснах ги защото не се очертава скоро да ида за риба.
За срещата на Жрепчево бях поръчал на Коцето Георгиев59 да ми вземе от Пловдив 20-30 рибки стискозъб да си ловя костур,даже на снимките от срещата има един костур на скарата,но ми останаха около двайсеттина рибки и си ги взех да ходя на Марица с тях,но ме натиснаха проблеми с ремонти и т.н. и отидох само веднъж но на тях не клъвна нищо и пак си ги прибрах в кофичката(за коята цената ще запазя в тайна

Но направи ми впечетление,че тези риби много живеят,не беше умряла нито една

Според вас колко може да живее един стискозъб в не нормални условия.

Пуснах ги защото не се очертава скоро да ида за риба.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Бате,и ти би живял в луксозен хотел нали?
Помниш ли каква цена ми спомена на срещата за този рибен апартамент/кофичката/?
И аз бих си кретал в такъв уют без да плащам!
Стискозъб-ние след тридневен запой!
Виюн,шерлек,симеонче,щипок,гулеш/все различни рибки/ ама -стискозъб!
Сега сериозно-налей около 50мл вода в адин буркан,пусни едно рибе и ти гарантирам,че ако коремът му е мокър ще изкара поне една седмица!
Помниш ли каква цена ми спомена на срещата за този рибен апартамент/кофичката/?

И аз бих си кретал в такъв уют без да плащам!
Стискозъб-ние след тридневен запой!
Виюн,шерлек,симеонче,щипок,гулеш/все различни рибки/ ама -стискозъб!
Сега сериозно-налей около 50мл вода в адин буркан,пусни едно рибе и ти гарантирам,че ако коремът му е мокър ще изкара поне една седмица!

-
- кандидат преподавател
- ribarq
- сериозен играч
4 години съм ги гледал гадинките в аквариума със дeкоративните ми рибки ! разбрах в последствие ,че трудно живеят с други (декоративни рибки )
на 3 тия месец останаха само шипоците или както им викате , всичките ми декораций бяха прободени от тях ! накрая майка ми ги изхвърлила в тоалетната чиния , понеже не им чистех водата 6 месеца
П.С. те обичат мизерия гадовете
на 3 тия месец останаха само шипоците или както им викате , всичките ми декораций бяха прободени от тях ! накрая майка ми ги изхвърлила в тоалетната чиния , понеже не им чистех водата 6 месеца

П.С. те обичат мизерия гадовете

-
- разбира нещата
Е Неделчо голяма история има тази кофичка дето я купи от Сърница,от 24лв стана на 9лв
.Виждаш ли сега как хубаво си живеят симеотчетата(така им казваме в Пловдив)в този лукс.Аз съм ги пускал в аквариума при другите рибки и са живяли с години като се заравят в пясъка,така че ако имат пясна вода и са на хладно живеят с години.
Абе ти нещо много костюмар ходиш за риба -де да видим ние тази работа

Абе ти нещо много костюмар ходиш за риба -де да видим ние тази работа

На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???

Невероятно но факт!
През ноември 2005 при последния ни риболов за годината на "Щъркела" на яз. Искър ни останаха доста щипоци. Костура спря да кълве по обяд и до вечерта ловихме само уклей. Приятелчето с което бяхме прибра останалите 50-тина рибета с идеята да ги ползваме при следващия излет, но тръгна скобара по Струма и повече на Искъра така и не отидохме. В края на месец февруари 2006, преди поредния ни излет на подледен риболов на яз. Батак, се сетих за щипоците и се обадих на Мишо да го попитам какво е направил с тях. Оказа се, че ги е забравил на балкона. Рибетата бяха живяли три месеца в затворена кофа от латекс без никаква храна, а когато колегата отворил кофата, над водата имало един пръст лед! Явно са били изпаднали в летаргия, ама ...? Така или иначе ги занесохме на Батак, но костура си вървеше перфектно на блесна, затова реших да им подаря живота и ги пуснах в дупката.
чепика от крокодилска кожа ли??? само да попитам 

само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
нема да се плашиш,колега..аз сьм известен според разни хюмнета в "скапването" и "спамването" на темиNedeltcho Delev написа: 5 кила ти ме уби бе човек,ся пак ще ме убвинят че си скапвам темата,мен така ми беше год като ги пуснах гадинките,чак,абе де да знам,хубаво ми беше![]()

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
5кила написа:нема да се плашиш,колега..аз сьм известен според разни хюмнета в "скапването" и "спамването" на темиNedeltcho Delev написа: 5 кила ти ме уби бе човек,ся пак ще ме убвинят че си скапвам темата,мен така ми беше год като ги пуснах гадинките,чак,абе де да знам,хубаво ми беше![]()
поемам цялата вина в/у себе си,ама не можах да се вьздьржа да си не напраим малко кодош-винаги сьм твьрдял,че "тема" е щекотливо понятие и има много измерения,а тук не учим математика
е в случая си е чист спам де от моя страна,ама отде да знам,че и ти не си правиш майтап сьс СТИСКОЗЬБА
![]()
![]()
![]()