Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

за всички именници !!!
Модератор: dantho.mihov
- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
за всички именници !!!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ !
честит имен ден и на теб САПУН
жив и здрав още 100 години след това на господ в работата няма да се бъркаме !
успех в лов и риболв ! мнооого полезни съвети и идеи за наченаищете риболовци и ловци от ТЕБ - ТИ го можеш .......
)
успех !
честит имен ден и на теб САПУН

жив и здрав още 100 години след това на господ в работата няма да се бъркаме !
успех в лов и риболв ! мнооого полезни съвети и идеи за наченаищете риболовци и ловци от ТЕБ - ТИ го можеш .......

успех !
Димитровден
Българската православна църква чества Димитровден на 26 октомври. Почита се паметта на Свети Димитър. За покровителството на светията си съперничат гърци, българи, сърби, руси. Предполага се, че той е бил проконсул на Солун и е загинал мъченически за Христовата вяра на 26 октомври 306 г.
Народният култ към Свети Димитър го представя като по-голям брат на Свети Георги. Пак според народните предания от този ден започва зимния период. Широко разпространена е поговорката „Св. Георги лято носи, а Св. Димитър — зима“. Като предвестник на зимата и студа светецът се свързва със света на мъртвите. Затова около празника е една от най–големите задушници. В представите на нашите предци Свети Димитър язди червен кон, а снежинките падат от бялата му брада. На Димитровден се прибират ралата на сухо, редят се дървата за зимата, очакват се първите снегове. Характерни са и трите дни след Димитровден — т.нар. Миши празници, спазвани предимно от жените.
Ч И Д да сте живи и здрави и с вас да ни спохожда зимния риболов.
Българската православна църква чества Димитровден на 26 октомври. Почита се паметта на Свети Димитър. За покровителството на светията си съперничат гърци, българи, сърби, руси. Предполага се, че той е бил проконсул на Солун и е загинал мъченически за Христовата вяра на 26 октомври 306 г.
Народният култ към Свети Димитър го представя като по-голям брат на Свети Георги. Пак според народните предания от този ден започва зимния период. Широко разпространена е поговорката „Св. Георги лято носи, а Св. Димитър — зима“. Като предвестник на зимата и студа светецът се свързва със света на мъртвите. Затова около празника е една от най–големите задушници. В представите на нашите предци Свети Димитър язди червен кон, а снежинките падат от бялата му брада. На Димитровден се прибират ралата на сухо, редят се дървата за зимата, очакват се първите снегове. Характерни са и трите дни след Димитровден — т.нар. Миши празници, спазвани предимно от жените.
Ч И Д да сте живи и здрави и с вас да ни спохожда зимния риболов.
- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
-
- разбира нещата
- Диканаров
- кандидат преподавател
НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ!
Честит празник и от мен! Да сте живи и здрави и с желание за риболов. 

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Благодаря на всички колеги за пожеланията.Радостно е,когато има с кого/макар и виртуално/ да споделиш празника!Черпя по едно за здравето на всички ни!Ама по едно!!!Ако пиете за всички Митковци във този форум,отиде до Архангел Михаил!
/
Така че,три дни ще съм без нет и без вашата,но в компанията на едно агънце!Дано оцелея!
Още един път благодаря на всички ,а на адашите си здраве желая.Другото се постига!

Освен това,утре е племенника ми,вдругиден баща ми.По стечение на обстоятелствата той е кандидат за кмет/втори мандат/ на рожденния си ден.Пожелавам му успех !/ще му помагам,какво да го правя-хем ми е род,хем пък и колегаMITKO70 написа:А ,адаша САПУНА и днес 25.10 има повод за напиване.Дъщеря му пораства с още една година,да ти е жива и здрава

Така че,три дни ще съм без нет и без вашата,но в компанията на едно агънце!Дано оцелея!
Още един път благодаря на всички ,а на адашите си здраве желая.Другото се постига!
- Николай Неделков
- учете се от него
- Димитър Янчев
- ще става разбирач