Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Хотел Велинград
Модератор: dantho.mihov
Хотел Велинград
Здравейте колеги, понеже рових из мрежата и не можах да открия информация по въпроса, ще питам вас. С малко приятели решихме да отидем на един weekend във Велинград. Хотела, на който се спряхме е "Клептуза". Дали някои от колегите от Велинград може да даде инфо за хотела, отзиви и т.н., защото коментарите из мрежата са доста разнообразни, а на снимки и сайта изглежда доста добре?
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Re: Хотел Велинград

Стаите не са ремонтирани от комунизма, парното работи нощем и не се диша... а денем е студ!
спа центъра е пародия за басейна да не говорим трима са много вътре...

Ако търсиш хотел на прилична цена, силно ти препоръчвам Холидей! хотела е на две три години новичък, топло, ресторанта е добър, закуските в пакетите обилни... Басейна също не е много голям но примерно 15 човека не си пречат...

Следващия е Елбрус... хотела е приличен ремонтиран, басейна среден, персонала усмихнат, цените нормални... стаите на 3-4 етаж са по съвременни! http://www.hotelelbrus.com/ocms/opencms/bg_menu/
http://www.kamena.bg/ също става като цена/качество...
Надявам се да съм помогнал,

п.п ако можете да си позволите по висок ценови клас питай ще ти кажа... имал съм късмета да ги пробвам....
Поздрав
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Много благодаря за отговора, колега. Мислех че хотела е реновиран, т.е. би трябвало да е ОК, но явно.... За басейна - напълно съм съгласен с теб, идеята е просто малко да се поотпуснем в планината и да се топнем за час два. Видях че си ми препоръчал хотел Камена, там басейна мисля че беше доста голям (преди доста години ходих), не е ли малко далече от центъра?
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
е като е това идеятаvixun написа:идеята е просто малко да се поотпуснем в планината и да се топнем за час два. ......... не е ли малко далече от центъра?

Ако живееш в София ще ти се стори близо, ако живееш в Калофер далеч....

Приятна почивка
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.