Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Заключено
vwsport89
фен клуб-скобар

Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....

Мнение от vwsport89 »

мерси много за инфото колега :)
Аватар
Калин–Стоянов
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Калин–Стоянов »

Днес ходих на разходка до "Пънча"
Има лед почти на всякъде, стори ми се ,че единствено от към гората има ивица от около 30-40 метра вода. Рибари не видях :?
Аватар
yaata
фен клуб-скобар

Мнение от yaata »

На 21.01 в понеделник ходих да видя какво е положението на Безден -скарите. Нямаше никой и треволяците са адски много-удобните места са около 3-4 само. За 4 часа имах 4 пипания и то само на бял-за жалост нереализирани.Чудно къде се бяха изпокрили бабите, които иначе на царевица взимаха добре или поне така бе миналата година. Пак ще ги пробвам някой ден. Поздрави на всички. :drinkers:
Наши учени откриха нова риба - Гад! Не кълве и това е!
rosakat
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от rosakat »

yaata написа:На 21.01 в понеделник ходих да видя какво е положението на Безден -скарите. Нямаше никой и треволяците са адски много-удобните места са около 3-4 само. За 4 часа имах 4 пипания и то само на бял-за жалост нереализирани.Чудно къде се бяха изпокрили бабите, които иначе на царевица взимаха добре или поне така бе миналата година. Пак ще ги пробвам някой ден. Поздрави на всички. :drinkers:
Мерси за инфото, колега. Явно от коледа насам..не са пипнали нищо..стои си яко обасло :?

..чичката мина ли да ти иска 6 кинта такса?
Стефан Добрев
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Стефан Добрев »

Мисля да отскоча до 777.Има ли още лед или е стопен.Ще съм благодарен за информация.
ogi_peugeot
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ogi_peugeot »

Стефан Добрев написа:Мисля да отскоча до 777.Има ли още лед или е стопен.Ще съм благодарен за информация.
Миналата седмица бях и леда ставаше за стъпване но вече беше започнал яко да се топи.Сега със сигурност няма да става са стъпване но няма и да се е разтопил изцяло.Ето тел на собственика да му звъннеш да го питаш колега...аз звъня за информация когато ще ходя там 0887406962
(bubsa)
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от (bubsa) »

Стефан Добрев написа:Мисля да отскоча до 777.Има ли още лед или е стопен.Ще съм благодарен за информация.
Става за риболов под заведението и в дясно от него.Останалата част е покрита с лед на който не те съветвам да стъпваш!
m101
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от m101 »

Здравейте Колеги,
Днес се ровех из Гугъл мапс и попаднах на едни водоеми до град Костенец. Може ли някой да каже какво представляват, каква рибра държат - абе полезна информация с две думи. Това са координатите - поставят се лентата на Гугъл мапс за търсене Ви праща там: 42.320351, 23.835011
rosakat
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от rosakat »

vesobacov написа:
vwsport89 написа:Колеги някой да има инфо за щъркела?

сега се връщам от там хора около 30 човека , риба от към паркинга само костур,от другата страна уклей
+1 :D

Днес ходих с брат ми - ситуацията е следната:

- сутрин до към 08:30-09:00 уклея дава горе-долу равномерно и от двете страни на залива.
- след 09:00 постепенно спира да дава от към ресторанта ..и се установава пред скалите. Нито захранка..нито стрелба на червеи го задържа пред нас. Стояхме до 12:30 като последните 1-2 часа сменихме директните с болонезки та хванахме няколко едри уклеи на 20-25 метра дистанция(до една от шамандурите :lol: ). Иначе дребни костурета колкото щеш :)...и едри баби на 5м...на дъното :wink:

П.П. ...минаха(направо с гръм и трясък акостираха с лодка :D ) от ИАРА и провериха всички. Казаха , че преди няколко дни са извадили мрежа от залива зад ресторанта със 20-30 платики вътре!

Изображение
Стефан Добрев
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Стефан Добрев »

Благодаря на колегите за информацията относно 777.Днес бях там.Лед има,но не става за ходене.Размръзнало се е на 10 метра от страната на входа.Въпреки това хора имаше.Намерих място за една въдица.Хванах две пъстърви на паста.Успех на всички!
Аватар
qno_zloo
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от qno_zloo »

Колеги , утре откривам Богров - спортния риболов, напълно размръзнал се и гладни шарани.
..с други боклуци освен Шимано, не ловя;)

Изображение
siliko
новобранец
новобранец

Мнение от siliko »

qno_zloo написа:Колеги , утре откривам Богров - спортния риболов, напълно размръзнал се и гладни шарани.
Тъй като ми се размина яз.Батак заради шибаното време :evil:,ша зема да мина да се запознаем поне.
zdravko_minata
новобранец
новобранец

Мнение от zdravko_minata »

Може ли инфо за кариерата на Челопечене.Какво се лови там, каква стъв,на плувка или на дъно се лови.
ogi_peugeot
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ogi_peugeot »

zdravko_minata написа:Може ли инфо за кариерата на Челопечене.Какво се лови там, каква стъв,на плувка или на дъно се лови.
Там се лови предимно настинка колега.....Даже и без захранка.
zdravko_minata
новобранец
новобранец

Мнение от zdravko_minata »

А каде около софия става за дънен риболов.
Заключено

Обратно към “Водоеми и реки”