Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
мерси много за инфото колега 

- Калин–Стоянов
- разбира нещата
Днес ходих на разходка до "Пънча"
Има лед почти на всякъде, стори ми се ,че единствено от към гората има ивица от около 30-40 метра вода. Рибари не видях
Има лед почти на всякъде, стори ми се ,че единствено от към гората има ивица от около 30-40 метра вода. Рибари не видях

- yaata
- фен клуб-скобар
На 21.01 в понеделник ходих да видя какво е положението на Безден -скарите. Нямаше никой и треволяците са адски много-удобните места са около 3-4 само. За 4 часа имах 4 пипания и то само на бял-за жалост нереализирани.Чудно къде се бяха изпокрили бабите, които иначе на царевица взимаха добре или поне така бе миналата година. Пак ще ги пробвам някой ден. Поздрави на всички. 

Наши учени откриха нова риба - Гад! Не кълве и това е!
Мерси за инфото, колега. Явно от коледа насам..не са пипнали нищо..стои си яко обаслоyaata написа:На 21.01 в понеделник ходих да видя какво е положението на Безден -скарите. Нямаше никой и треволяците са адски много-удобните места са около 3-4 само. За 4 часа имах 4 пипания и то само на бял-за жалост нереализирани.Чудно къде се бяха изпокрили бабите, които иначе на царевица взимаха добре или поне така бе миналата година. Пак ще ги пробвам някой ден. Поздрави на всички.

..чичката мина ли да ти иска 6 кинта такса?
-
- вече хвърля и на тежко
Мисля да отскоча до 777.Има ли още лед или е стопен.Ще съм благодарен за информация.
-
- разбира нещата
Миналата седмица бях и леда ставаше за стъпване но вече беше започнал яко да се топи.Сега със сигурност няма да става са стъпване но няма и да се е разтопил изцяло.Ето тел на собственика да му звъннеш да го питаш колега...аз звъня за информация когато ще ходя там 0887406962Стефан Добрев написа:Мисля да отскоча до 777.Има ли още лед или е стопен.Ще съм благодарен за информация.
-
- вече хвърля и на тежко
Става за риболов под заведението и в дясно от него.Останалата част е покрита с лед на който не те съветвам да стъпваш!Стефан Добрев написа:Мисля да отскоча до 777.Има ли още лед или е стопен.Ще съм благодарен за информация.
Здравейте Колеги,
Днес се ровех из Гугъл мапс и попаднах на едни водоеми до град Костенец. Може ли някой да каже какво представляват, каква рибра държат - абе полезна информация с две думи. Това са координатите - поставят се лентата на Гугъл мапс за търсене Ви праща там: 42.320351, 23.835011
Днес се ровех из Гугъл мапс и попаднах на едни водоеми до град Костенец. Може ли някой да каже какво представляват, каква рибра държат - абе полезна информация с две думи. Това са координатите - поставят се лентата на Гугъл мапс за търсене Ви праща там: 42.320351, 23.835011
+1vesobacov написа:vwsport89 написа:Колеги някой да има инфо за щъркела?
сега се връщам от там хора около 30 човека , риба от към паркинга само костур,от другата страна уклей

Днес ходих с брат ми - ситуацията е следната:
- сутрин до към 08:30-09:00 уклея дава горе-долу равномерно и от двете страни на залива.
- след 09:00 постепенно спира да дава от към ресторанта ..и се установава пред скалите. Нито захранка..нито стрелба на червеи го задържа пред нас. Стояхме до 12:30 като последните 1-2 часа сменихме директните с болонезки та хванахме няколко едри уклеи на 20-25 метра дистанция(до една от шамандурите

П.П. ...минаха(направо с гръм и трясък акостираха с лодка

-
- вече хвърля и на тежко
Благодаря на колегите за информацията относно 777.Днес бях там.Лед има,но не става за ходене.Размръзнало се е на 10 метра от страната на входа.Въпреки това хора имаше.Намерих място за една въдица.Хванах две пъстърви на паста.Успех на всички!
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Колеги , утре откривам Богров - спортния риболов, напълно размръзнал се и гладни шарани.
Тъй като ми се размина яз.Батак заради шибаното времеqno_zloo написа:Колеги , утре откривам Богров - спортния риболов, напълно размръзнал се и гладни шарани.

-
- новобранец
Може ли инфо за кариерата на Челопечене.Какво се лови там, каква стъв,на плувка или на дъно се лови.
-
- разбира нещата
Там се лови предимно настинка колега.....Даже и без захранка.zdravko_minata написа:Може ли инфо за кариерата на Челопечене.Какво се лови там, каква стъв,на плувка или на дъно се лови.
-
- новобранец
А каде около софия става за дънен риболов.