Качествени чепарета

Модератори: Димо Михалев, dobria1

Публикувай отговор
Аватар
Дядо Иван
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Re: Качествени чепарета

Мнение от Дядо Иван »

XegouX написа:Я да видим така харесват ли ви.......
Изображение
Що на теб не ти ли харесват повече ??? На черното не е хубаво да се казва -бяло.Което си е хубаво ,си е хубаво.
Тихич,всякакви комбинации със щъркелово перо се получават добре и зъбчо го харесва .А това което си направил е много добро. :smt023 Мастер си ти ,мастер. :D
Дядо знае най-добре ,как да прави чепаре.
http://bukiiaz.snimka.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Иван Байчев
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Иван Байчев »

Айдее , тежката артилерия се обади .Някои почнаха да показват новата колекция за сезона .Интересно , много интересно . :rolleyes:
bukiiaz написа:
Моряка написа:Ванка,прекрасни испълнения си направил,Браво :D
Ми адаш ,аз освен чепарета ,май друго нищо не мога да правя :drinkers:Баси ква реклама си направих :lol:
Мммм ... сигурен ли си ....???? :lol: :lol: :lol:
Аватар
dobria1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobria1 »

XegouX написа:Я че не разбрах какъв ми е проблема , че съм вързал куки само със кристал флаш, това имам към момента с това вързвам?
Единия от проблемите Киро ти го каза,а що се отнася до това с какво си вързал(не е от значение)важното е СЪЧЕТАНИЕТО на цветовете,между другото,за около 10 кинта от краставицата такива работи ще накупиш че чак главата ще те заболи от шарения (жалко е тук в Варна няма толкова голямо разнообразие)
Що с отнася до
XegouX написа: Minnow Fibers ,EP Ultimate Fibers,Super Hair,Fluoro Fiber,Holographic Flash,Lateral Scale Dyed Pearl и прочие
сигурно половината от изброените че и много други съм ги вкарал за първи път в БГ и съм ги споделил с вас за да може всеки желаещ да има нещо ново и хубаво но не парадирам с това че дори и имената не им знам (за мен е важно да ми харесат на снимка) за имената ме боли оназ работа :wink:
XegouX написа:Посъветвах човека да пробва с по-големи номера куки!
И не знех че е "доказано" че големите номера се връзват в пъти по трудно
Именно затова че не ЗНАЕШ ти писах да не подвеждаш човека
Не знам защо някой си мислят че се заяждам,помагам,обяснявам,критикувам и давам съвети на всеки който виждам че е запален и го сърбят люспите.

Ванка мерси за милите думи и хвалби (знаем се и съм ти казвал че МАЙСТОРЛЪКА ти е ненадминат) :wink: :wink: :wink:

Всеки научава нещо от другия аз от всички вас вие нещо от мен(гледам че Тихо и той се е сдобил с същите клещи,изкупихте ги бре,за мен няма )

а и нещо за Тихо специлнно (понеже го виждам че още си пада по тази фосфорна боя)

Изображение

Тихо наложи ми се да я ползвам тази година и и вкарам малко екстри(един прашец) и се получи този доста по добър цвят

Изображение

Изображение

Ако решиш да оцветиш и ти твойта свирни предварително да я взема на работата :wink:
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!
Изображение
Аватар
Дядо Иван
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Дядо Иван »

Митак ,така оцветена боичката и на мен ми харесва .Ако имаш в повечко .....мога и аз да се наредя след Тихо. :D
Аватар
tiho_roev
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от tiho_roev »

Благодаря Митак ама аз ползвам те това
http://www.ebay.co.uk/itm/COLORANTS-LIQ ... 0800192187
има и на прах ама мисля че това по ми харесва в добавка с фосфорен лак за по голямо устро :wink:

Винаги съм казвал че е от значение в материала да има както фосфор така и уве а от както излезе холограмата тя е задължителна но това е друга тема на дебат :D
Човек вижда , колкото знае !Човек е като самураѝски меч , или върши работа ,или е тъп.
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
Аватар
dobria1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobria1 »

bukiiaz написа:Митак ,така оцветена боичката и на мен ми харесва .Ако имаш в повечко .....мога и аз да се наредя след Тихо. :D
Ванка запазих си 1 от 10 който бях си поръчал преди 3-4г.другите ги разпродадох и няколко подарих преди доста време,но сега ми се налага май да го ползвам и затова не знам колко ще ми е нужно но(ще ти отделя малко да я пробваш) и ако ти хареса тук
http://www.wonderlandmodels.com/product ... ght-color/

а относно прашеца от него мога да ти дам имам към 1грам който ще стигне да оцвети към 20-30 ЛИТРА течност :rolleyes:

п.п. преди ползвах фибран

Изображение

но сега ползвам нещо много по практично и естествено много по ефикасно събира към 700 сафридски куки или около 400 чернокопски а заема пак толкова място :wink: и доста по високо от фибрана :wink:

Изображение
Изображение
XegouX
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от XegouX »

Същетанието на цветовете ще ги видим като появи риба в морето.Трябва да следвам някакви стандарти не мога да разбера?
Що се отнася до краставицата ходи се радвай на голямото "разнообразие"
Аз за мене си си мога да връзвам всякакви номера куки , не мие ясно пак ..... "Именно затова че не ЗНАЕШ ти писах да не подвеждаш човека".... ти как разбра ? Да не си на баба Ванга роднина нещо?
Как преценяш по 2-3 снимки кой какво може и какво не!
Аватар
Borkata
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Borkata »

XegouX,аз мисля,че си леко изнервен мисля също ,че си готин,обаче :D Няма нужда от излишни нерви.Миналата година по едно време положението беше същото.Общо взето всичко в темата от доста страници насам е по-скоро хвалипръцковщина в което няма нищо лошо даже напротив.Няколко човека включително и аз ги продаваме тези чепарета и дето се вика от време на време трябва да напомним за себе си :lol: Не се съобразявай с никакви "стандарти" и ако ти хареса нещо попивай смело.Тук няма патенти,няма най-добър няма и най-можещ.
Качествени чепарета Borkata
Изображение
XegouX
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от XegouX »

XegouX написа:
Minnow Fibers ,EP Ultimate Fibers,Super Hair,Fluoro Fiber,Holographic Flash,Lateral Scale Dyed Pearl и прочие

сигурно половината от изброените че и много други съм ги вкарал за първи път в БГ и съм ги споделил с вас за да може всеки желаещ да има нещо ново и хубаво но не парадирам с това че дори и имената не им знам (за мен е важно да ми харесат на снимка) за имената ме боли оназ работа :wink:

:rolleyes: Да сигурно е така , добре че си ги вкарал за първи път във БГ иначе хората дето връзват мухи нямаше откъде да ги знаят и ползват.......
Аватар
Дядо Иван
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Дядо Иван »

XegouX написа:

:rolleyes: Да сигурно е така , добре че си ги вкарал за първи път във БГ иначе хората дето връзват мухи нямаше откъде да ги знаят и ползват.......
Колега ,ай стига заяжданки. Няма смисъл от подобни спорове.Тъпо е откъдето и да го погледнеш.А и мисля ,че Борката правилно ти го каза-не се съобразявай с никого ,или пък ако ти харесва нещо ,си го открадни като идея.Това ,че продаваме чепарета ,не означава ,че нашите са най-хубавите нито,че другите са лоши. Това всеки сам си го преценя.Темата е за споделяне на материали ,изработване и прочие на чепаретата с които ловим.Понякога като споделяме ,пускаме и по някоя снимка ,с която си правим и малка реклама ,но и в това няма нищо лошо.Стига да не прекаляваме ,разбира се и да обръщаме темата в ПРОДАВАЛНИК. Дано съм бил разбран. :?: Има си места където да си рекламираме и продаваме чепаретата.Мисля ,че тук не е мястото.
Аватар
dobria1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobria1 »

XegouX написа: Да не си на баба Ванга роднина нещо?
Как преценяш по 2-3 снимки кой какво може и какво не!
Борката е прав,нещо си поизнервен,ама така е като е зима :wink:
Изображение
XegouX
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от XegouX »

bukiiaz написа:
XegouX написа:

Колега ,ай стига заяжданки. Няма смисъл от подобни спорове.Тъпо е откъдето и да го погледнеш.А и мисля ,че Борката правилно ти го каза-не се съобразявай с никого ,или пък ако ти харесва нещо ,си го открадни като идея.Това ,че продаваме чепарета ,не означава ,че нашите са най-хубавите нито,че другите са лоши. Това всеки сам си го преценя.Темата е за споделяне на материали ,изработване и прочие на чепаретата с които ловим.Понякога като споделяме ,пускаме и по някоя снимка ,с която си правим и малка реклама ,но и в това няма нищо лошо.Стига да не прекаляваме ,разбира се и да обръщаме темата в ПРОДАВАЛНИК. Дано съм бил разбран. :?: Има си места където да си рекламираме и продаваме чепаретата.Мисля ,че тук не е мястото.
Разбирам правилно но и господин величие dobria1 трябва да разбере че не може просто да кажеш на някой "ти не можеш то се вижда" без да го познаваш.
И нека аз бъда правилно разбран колкото повече познати на dobria1 било лични или от форума се включат толкова повече ще се пише по мой адрес че съм леко изнервен , средно напрегнат...........веднага казвам как се чувствам че сте загрижени , изпадам във силен смях вече :lol:
Един съвет от мене към всички които те първа се опитват да връзват чепарета , снимайте куките в мокро състояние за да ви изглеждат ламенцата стифирани и прибрани .........
Така има по голяма вероятност авторитетните връзвачи на куки да ви ги харесат.......те го знаят тоя номер 8) ама някога минава метър
И сега както е прието да се поства и привършва даден коментар с оглед на добрия тон! Нека не се засяга никой, не желая да обидя никого и :D ама наистина желая да бъда много правилно разбран !
Приятен ден на всички
Аватар
Дядо Иван
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Дядо Иван »

XegouX написа: Един съвет от мене към всички които те първа се опитват да връзват чепарета , снимайте куките в мокро състояние за да ви изглеждат ламенцата стифирани и прибрани .........
Така има по голяма вероятност авторитетните връзвачи на куки да ви ги харесат.......те го знаят тоя номер 8) ама някога минава метър
Виж ,колега ,наистина започвам да ти се чудя .Какъв е проблема ?Това с мокренето и снимането може и да е вярно ,но пак има изключения.Аз познавам колегата Добрия,но не го защитавам за всичко,а само за това, в което съм сигурен.Говоря за качеството на неговата изработка на чепарета.Има един лаф-" когато фактите говорят и боговете мълчали". Ще си позволя ,без да съм искал разрешение от Добрия да покажа някоя негова снимка от албума му,с което мисля да сложа край на този безсмислен спор.Мога и мои снимки да покажа ,но не искам сам да си правя реклама .Моите чепарета също не стърчат и не съм ги мокрил преди да ги снимам.Просто много е тъпо това ,да залъгваш себе си.Ето снимките за които говоря.
Изображение
Изображение
Изображение

Мисля ,че няма повече какво да кажа . Всичките ЧЕПАРЕТА на снимките са МОКРИ :?:
Аватар
dobria1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobria1 »

Ванка няма смисъл от показване,отдавна съм спрял да показвам подредени чепарета.Ако постна снимка или е на вързана кука или на някой нов материал или на някоя тънкост с която да бъда полезен.Спрях да убеждавам хората тук с моите си разбирания и теории и така ми е по добре (нека сами да стигат до истината за тънкостите)

А относно колегата XegouX нека ми покаже къде съм казал (че не може) май по скоро написах че не е редно да дава напътствия на някой и да го кара да прави нещо доста по трудно.Визирах това че самия той има какво да доизкосорява :wink:
Виждам че и той е упорит в това да налага мнението си и не само тук ами и в едни други теми за разни проволки за ловене на чернокоп ама това е друга тема и там не искам да навлизам щото ножа ще опре до кокал (тази тема ми е слабост и.........)

Лек ден от мен и пак казвам ТУК НЕ ПРАВЯ РЕКЛАМА (достатъчно съм зает) просто помагам и давам съвети на начинаещи и желаещи да научат тънкоста
Изображение
Пламен Николов
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Пламен Николов »

Колеги,миналата година къде ли не питах за UV ламета и все на камък. На Битоля намерих един цвят,ама свети само на UV лампа.На Пискюлиев (конците),намерих от това дето се зарежда от светлината,ама там 1м-50ст.Пък Пуфин-а на въпроса ми за такова ламе ми отговори с контра въпрос -Кой ще му свети там долу? –––А сега де...Аз съм за новото, тъй че няма да се разсърдя за малко инфо. Благодаря предварително.
Публикувай отговор

Обратно към “Изкуствени примамки”