Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Някой има ли актуално инфо за яз. Искър, Шипоченския залив?
Модератор: sapuna
- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Някой има ли актуално инфо за яз. Искър, Шипоченския залив?
Дали ще става за риболов? Че мисля да се насоча натам, този уикенд. 

Re: Някой има ли актуално инфо за яз. Искър, Шипоченския зал
Прекалено е рано за там според мен. Резултати съм имал чак март-април
- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
За мирната риба предполагам е рано...ама дали няма да се завърти някой костур? С блеснарката мисля да се разхождам. Въпроса е дали няма да е заледено...Regar написа:Прекалено е рано за там според мен. Резултати съм имал чак март-април
Мисля, че повече успех ще имаш от към Щъркела...там е дребната риба там е и костура. Не пречи обаче да си направиш една екскурзия през Ихтиман и Шипоченския и ако нямаш слука там, да се преместиш на Щъркела и да се прибереш през Панчарево в София. Не веднъж съм правил тази обиколка.
- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Да, мисля че точно така и ще направя!Regar написа:Мисля, че повече успех ще имаш от към Щъркела...там е дребната риба там е и костура. Не пречи обаче да си направиш една екскурзия през Ихтиман и Шипоченския и ако нямаш слука там, да се преместиш на Щъркела и да се прибереш през Панчарево в София. Не веднъж съм правил тази обиколка.

-
- научил се да хвърля
Успех ти желая, а ако пуснеш и едно инфо, цена няма да имаш!!
- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Ами май ще трябва - по принцип напоследък никой не пише за язовира, като изключим отделни репортажчета за Щъркела. Явно не е толкова популярен Искър през зимата. Което обаче на мен изобщо не ми пречи...защото всички знаем, че лятото пък е прекалено популярен...Ще видим, какво ще стане - и да няма риба, ще има една прекрасна разходка...обичам този район!Zagrey написа:Успех ти желая, а ако пуснеш и едно инфо, цена няма да имаш!!
не си губи времето на шипоченския, отиди на щъркела макар че и там излиза само дребосък
На Щъркела преди 10 дни беше много слабо, излизаха костурчета по 5-6 см. и някой заблуден уклей, при условие, че си на подходящо място в средата на залива. В периферията на залива и това не кълвеше.