Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Спининг край Ямбол
Модератори: Павел Иванов, sestrata
-
- новобранец
Re: Спининг край Ямбол
Тачев, взимай въдицата и в петък с мен в София. От там ще намерим как да се присъединим към групата за пъстървовата рекичка. Най-вероятно на откриването няма да остане време за риби, но .. 

-
- вече хвърля и на тежко
Мен някой няма ли да ме заведе за пъстърва или само ще ме дразните
Тачев,Странджата ти е по-близко .Има места забравени от Бога , където местните спининг не са виждали на живо.........ама то си е май само за ентусиасти.......
Тачев,Странджата ти е по-близко .Има места забравени от Бога , където местните спининг не са виждали на живо.........ама то си е май само за ентусиасти.......
Ходи ми се с някой дето ги знае местата , т.е наготово , от мен Ирландското и мезето 

Туй риболова не е за мен 

-
- разбира нещата
ЗА съжаление не е баш тъй,няма места където да не се ходи...Monev67 написа:Има места забравени от Бога
Проба му е майката!
-
- вече хвърля и на тежко
Абсолютно си прав ,но да кажем ,че има места които не са като Грудовска например.....Хубаво място според мен е надалеч и с малки изгледи да "напълним торбето".Иска се и автомобил който е вече прежален......Наскоро с приятел дърпахме кефали по1+ само защото отидохме на място ,където да стигнеш си е приключение.Хубавото е ,че рибките ги пуснахме да си плуват.seefeel написа:ЗА съжаление не е баш тъй,няма места където да не се ходи...Monev67 написа:Има места забравени от Бога
Скоро мисля да откривам, ако има желаещи да драскат на лични
знам едно, 2 места където ще има тупалкен !

Туй риболова не е за мен 

Азtachev написа:Скоро мисля да откривам, ако има желаещи да драскат на личнизнам едно, 2 места където ще има тупалкен !

Ти ако дойдеш само ще гледашshtilio написа:Азtachev написа:Скоро мисля да откривам, ако има желаещи да драскат на личнизнам едно, 2 места където ще има тупалкен !

Туй риболова не е за мен 

Ако има какво да се гледа, пак съм навитtachev написа:Ти ако дойдеш само ще гледашshtilio написа:Азtachev написа:Скоро мисля да откривам, ако има желаещи да драскат на личнизнам едно, 2 места където ще има тупалкен !
![]()

Кога е това скоро ?tachev написа:Скоро мисля да откривам, ако има желаещи да драскат на личнизнам едно, 2 места където ще има тупалкен !
Хвани,пусни
Ами мислех тази седмица, но така като гледам реката май по - скоро ще открия Каяк сезонаneHaTaa написа:Кога е това скоро ?tachev написа:Скоро мисля да откривам, ако има желаещи да драскат на личнизнам едно, 2 места където ще има тупалкен !

Туй риболова не е за мен 

То и аз така мисля да направя.Мислех през седмицата за 1-2 часа да се пусна малко ама щом е лоша реката ще го оставя за събота.
Хвани,пусни
- Vid
- кандидат преподавател
Големи сте колеги с те мнения и амбиция, ама бих ви посъветвал да го давате па яваш - яваш... Да заложим на отлежало червено вино и на нашите хубави жени (щото най хубавите деца са зодии лъв и дева..), па като дойде марта ще почваме пак да ги мъчим 

Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека