Враждебна - 777

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
тони котев
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Враждебна - 777

Мнение от тони котев »

Dimitar Teofilov написа:Днес скокнах до казичане ,но положението беше много зле нямаше жива душа,и реших да отида до седмиците какво се случва, имаше 6-7 4овека но духаше много силен ,както и да е пъстървата кълвеше за 2 часа 9 пъстървички:)
:lol: :lol: :lol: Разправяй ги другаде тия глупости.Рибата кълве до 1 час след като пуснат едно кепче от 10тина рибки и след това е мъртвило.
(bubsa)
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от (bubsa) »

Някой знае ли дали е замръзнало?
Аватар
Dimitar Teofilov
новобранец
новобранец

Мнение от Dimitar Teofilov »

(bubsa) написа:Някой знае ли дали е замръзнало?

Колега вече няма почти никакъв лед,но за сметка на това нещо и рибата я няма:) Но това беше за днес ,само три рибета:0
kris68.1964
новобранец
новобранец

Мнение от kris68.1964 »

Поредното разочарование и на камола и на паста и на бял резултат почти нулев.Изобщо ходил съм няколко пъти,но май ще престана да го посещавам този гьол,да така ми се струва.....
Аватар
TRAP
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от TRAP »

Отдавна пристанах да го посещавам първата година беше добре после като всички арендатори номера само да ти вземат паричките.
Аз ходя по брега и викам рибката да идва тя при мен сега.
Аватар
JIBKATA
новобранец
новобранец

Мнение от JIBKATA »

В събота на седмиците трима човека 10 шарана м/у кило и три, един европейски сом 4 кг. и 10 сомчета по 500 гр. :)
pif71
новобранец
новобранец

Мнение от pif71 »

Аз също бях в събота на нощен.Мнооого слабо едно сомче и стига толкова.Около мен положението беше подобно за съжаление.
PIF
m_ad
новобранец
новобранец

Мнение от m_ad »

Здравейте и от мен. Не знам защо, но личните ми впечатления са, че доста колеги ходят редовно там, но почти никой не споделя. Ето какво стана миналата събота на нощен и вчера на дневен риболов.
Миналата събота, впечатлен от резултатите на колеги, които ловяха от страната на реката, реших и аз да си пробвам късмета. Хвърлих пружините към 17ч., разположих морно тяло на стола и...зачаках. До мен сигнализаторите на колегата на два пъти показаха, че батериите им са в добра кондиция. Не бързах да прехвърлям. Знаех, че захранката трябва да сработи. И то, стана. Едната въдица леко потрепна и обтегачът плавно заслиза надолу. Засечка и нещо доста борбено заопъва влакното. А така, а иначе и вече виждах един люспест шарко пред туфата с водорасли мен на около 5-6 метра от брега. Но, не би. Здрав плясък и изчезна. Адреналинът беше в наднормени нива. Не е бил моята риба. Следва прехвърляне, леки псувни и момент на отпускане, което ми изигра най-големия номер на този водоем. Запалих си цигарката и тъкмо заподреждах циганийката, няма и 5 мин. след прехвърлянето, сигнализаторът на същата пръчка започна неистово да вие. Вие и се тресе като начинаеща фолк-гърла. Тя, пръчката изскочи от сигнализатора и полетя към шавара. Буквално. Голяма грешка. Не бях пуснал аванса. Скок от стола, по задник към шавара и пръчката бе в ръцете ми с яко огънат връх. Вместо да му пусна гювеч се опитах да го задържа поне за малко. Втора грешка. Звярът бе като товарен влак без спирачки /сега са актуални/. И....всичко свърши. Бе измъкнал куката с повода от основното. И двете влакна са 0,40. Кръвен възел. 87% сигурност на възела се оказаха недостатъчни. Същата вечер още едно преживяване. Към 2,30 някакво куче си бе харесало кофичката със захранката. Изгоних го веднаж, но малко след това само видях рунтавата му опашка и чух влаченето на кофичката. Влачи гадта и ръси захранка като повредена бояджийска пръскачка. Изчезна през една дупка в мрежата и ме принуди да бъркам още, но вече в торбичка. :axe: Оказа се, всяко зло-за добро. Тъкмо омесил новата захранка, чувам зад гърба си много неспецифичен шум. Сякаш нещо стържеше. Да, стържеше влакното на едната въдица по ролката на сигнализатора. Моите батерии бяха не в кондиция и звукът, който сигнализаторът издаваше, показваше последните мигове живот, преди тяхната кончина. :( Но, аз бях вече в кондиция, и един голишарко над 2кг. влезе в живарника. Чудех се, дали да не извикам пак кучето. :lol:
До мен цяла вечер се радвах на един колега, който работеше яко здраво с щека. Чак аз тръпнех като гледах как през 15-20мин. плувката му ту се извисяваше, ту пък тръгваше нанякъде и всичко това съпроводено със звук от мощен опашен замах на рибата. На сутринта, като си тръгвах ми каза, че това са били големи европейски сомове, над 5-6кг., от които измъкнал един, а 5-6 са се откачили или скъсали. Кефът бе на макс. Резултатът ми бе 2 шарана към 2,5, един към 1,5 и едно сомле 0,7-0,8кг.
Вчера, пак там, но през деня. Тези, съботните преживявания ги нямаше, авансите бяха пуснати, батериите сменени с чисто нови, незнайно колко чакали ме в магазина. Рибата кълвеше по-вяло. Но резултатът не бе нулев. Един шаран над 2,5 и един около 1,5кг. И съботната и вчерашната риба бе хваната на куки с бял и царевичка.
Между другото вчера, там пускаха риба на два пъти. Единият към 14ч., а другият към 19ч.
Признавам, че ходя основно на този водоем. Просто там ми харесва.
zlati973
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от zlati973 »

В момента риболова е много труден. В за цял ден три шарана на фидер и то със много настояване. Някои колеги ловят шарани на салам камчия , също са хванати и две есетри на салам камчия.
Аватар
JIBKATA
новобранец
новобранец

Мнение от JIBKATA »

Пъстърви до 4,5кг 8)
zlati973
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от zlati973 »

JIBKATA написа:Пъстърви до 4,5кг 8)
В събота пуснаха 15бр. а имаше над 200 човека.
Аватар
koda33
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от koda33 »

Вчера па немаше навалица и си излезнаха доволно рибки)))
Георги Стефанов
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
valtodo
новобранец
новобранец

Мнение от valtodo »

ch.rich написа:
mateevi75 написа:Тръгна ли пъстървата на 777 ?
Да едни пъстърви....като Искърски Уклеи :lol: :lol: :lol: Няма ограничение на улова а не дават да се влиза с колата ???????????????????????? СУПЕР ПРОСТОТИЯ...........................
Мъкнене на багаж до изкривяване,цифра народ на гьола а почти никои не лови ????????????
ЗАЩО ЛИ???????????? Чак пазача минава периодично да проверява бележките :lol: :lol: :lol: еми ако съм я хвърлил в някоя кофа,кво правиме ????????????????
Лично аз го задрасквам от списъка с посещавани локви около София :drinkers: Жалко е,че около София почти нищо класно за риболов не остана :oops: :oops: :oops:
gogox1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gogox1 »

някакво инфо :) има ли риба или ли нощен риболов
borenceto86
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от borenceto86 »

В събота бях на нощен риболов 6.07.2014г. бях на гьола в 19ч. Намерих си място което винаги почти преди беше заето на първия прожектор откъм царевицата с очакване да започне някакъв риболов, но уви НИЩО! За 12 часа риболов 3 въдици- само 10 червеноперки, една малка каракуда колкото длан и няколко малки костурчета, това бе хванато на плувка, на дъното нищо и като цяло и колегите около мен нищо не бяха хванали. Едно сомче малко, един колега встрани от мен един друг, друг колега пък за цяла нощ една добра каракуда и това беше като цяло всички бяха останали разочаровани от 777 и всички обикаляха да събират инфо един от друг, но като цяло собственика е спрял да пуска риба. Отписвам го вече...
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”