ИАРА Сандански !!!

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Митов
новобранец
новобранец

ИАРА Сандански !!!

Мнение от Митов »

Здравейте колеги, искам да ви уведомя, че в нашия край (Санданска област) ИАРА не си вършат работата както трябва. От години не зарибяват и е пълно с бракониери. В Сандански си имаме само един хубав язовир (Бели брег) който не е зарибяван от най-малко 3 години и не само той не е зарибяван. Преди 3 години пуснаха за последен път шаранчета, но те бяха уловени за отрицателно време. Нека да не погубим този хубав язовир!! Ако има колеги от Санданския край те могат да потвърдят. Ако имам възможност ще снимам язовира за да го видите. Да се надяваме, че ИАРА ще започнат да зарибяват отново.
Поздрави и НАСЛУКА :)
mirizliv_petel
новобранец
новобранец

Re: ИАРА Сандански !!!

Мнение от mirizliv_petel »

колега, ми то в цяла България е така. те заплатите си вдигнаха депутатие. детските помощи не вдгнаха ти чакаш риба
Аватар
яз,Сопот
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от яз,Сопот »

+1 :D .за ИАРА забрави,те само взимат,но не дават :idea:
Риба къща няма.
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Зарибява се на много места :idea: Не пишете глупости без да знаете :wink: И това ,че не се обявява публично е точно с такава цел - да не ги изловят докато са малки още :idea: :idea: :idea:
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
super_snake
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от super_snake »

Точно в нашия край не се зарибява от много години :evil: :evil: :evil: . Предишните години , когато имаше шаранчета по 100 200 грама , мръсните пенсионери и гладници събираха по живарниците :axe: :axe: :axe: и с думите "охоо тия 20 бройки за обед ми стигат " направо ме вбесяват , но уважение към възрастта .... :twisted: .Около Сандански имаме само един единствен язовир и това е Белия брег , не е зарибяван от 4 години и всеки който хване , прибира всичко , единствените хора които пускаме рибата сме ние и още няколко човека , които се броят на пръстите на 1та ми ръка .
Всеки ден без риболов , е като ден в пустинята без капка вода !!!
Митов
новобранец
новобранец

Мнение от Митов »

Колеги на ИАРА им дават всяка година зарибителен материал, но друг е въпроса че ги продават а не ги пускат по язовирите :):X
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Митов написа:Колеги на ИАРА им дават всяка година зарибителен материал, но друг е въпроса че ги продават а не ги пускат по язовирите :):X
Ако имаш доказателства за това не виждам какво чакаш :wink:
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Митов
новобранец
новобранец

Мнение от Митов »

Колега какви доказателства не съм ги снимал :D На всички ловно рибарски дружества им се дава зарибителен материал , не само шаран , преди години зарибяваха и балканските рекички с балканка, сега и това не правят. Просто те продават зарибителния материал, това не е само при нас, тва е редовна практика в България за жалост. Те просто няма какво да ги правят тези рибета по 100 грама, дано не ги ядът де :X
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Щом нямаш не хвърляй обвинения толкова лесно , защото така си мислиш :idea:

Митов
новобранец
новобранец

Мнение от Митов »

С.Върбанов написа:Щом нямаш не хвърляй обвинения толкова лесно , защото така си мислиш :idea:
Добре бе колега аз не ги обвинявам, но според теб къде отива този зарибителен материал не става въпрос за 1 година а за повече от 3 години :oops:
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Отива точно там където ти си мислиш ,че не отива :wink:

tegov86
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от tegov86 »

Колега аз съм от Петрич и горе долу съм запознат и със ситуацията в Сандански. Искам да ти кажа, че Санданската ИАРА не е толко лоша, колкото я описваш. От дъжд на вятър правят проверки по Струма, даже скоро са писали и актове на тройкаджии и бая са ги поразредили. За пъстървите не си прав. Ако не всяка, то през година се зарибяват всички пъстървови реки. За язовирите не знам какво е положението. Ако правят малко повече проверки ще е много добре. В Петричко на мен не са ме проверявали НИКОГА :evil:. Сам си направи сметката.
Аватар
сандански карп
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от сандански карп »

,Вчера тройкаджийте си ловеха на моста с Лебница,без проблем :axe: ,колкото до БЕЛИО БРЕГ....дълга тема,миналата година пуснах майка 10,500кг от Вардар,ама дали е артисала.....проблема там е контрола и това че,април месец като хвърли хайвера рибата,педалите от ВОДНОТО СТОПАНСТВО,го изпускат и хайвера остава на сухо,колкото до зарибителния материал...и аз съм чул такива СЛУХОВЕ,ама дали е вярно...не мога да потвърдя :wink:
YOU LL NEVER WALK ALONE
Аватар
BOBI MITREV
новобранец
новобранец

Мнение от BOBI MITREV »

tegov86 написа:Колега аз съм от Петрич и горе долу съм запознат и със ситуацията в Сандански. Искам да ти кажа, че Санданската ИАРА не е толко лоша, колкото я описваш. От дъжд на вятър правят проверки по Струма, даже скоро са писали и актове на тройкаджии и бая са ги поразредили. За пъстървите не си прав. Ако не всяка, то през година се зарибяват всички пъстървови реки. За язовирите не знам какво е положението. Ако правят малко повече проверки ще е много добре. В Петричко на мен не са ме проверявали НИКОГА :evil:. Сам си направи сметката.
Здравей градски напълно съм съгласен с теб и на мен никога не са ме проверявали по нашия край, а има изключително много бракониери, които много спокойно си браконерстват
gowo71
новобранец
новобранец

Мнение от gowo71 »

в Сандански всички знаят къде са тройкаджийте,но на никои не му пука.При с.Струма колко риба се извади,повечето маломерна... не съм очаквал че има толкова в Струма.А относно Белия брег някои имали информация дали излиза сега нещо там.
Публикувай отговор

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”