Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Имам го и колелото - почти нов Балкан Ловеч и двигателя,отиват при едно приятелче в Пернишко да ги сглоби и кара.Аз ша плюща с пидали 

Ти първо си оправи подписа - депутатското дупе обича ласка,грижливо гледане и смазка.....Христо Рангелов написа:Бре чекай бре, не слагай коня пред каруцата.. Първо трябва да определим бюджета пък секретарките са задължителни - даже всеки ще си има лична..

Последно промяна от Teo 62 на Чет Яну 31, 2013 10:38 pm, променено общо 1 път.
- Христо Рангелов
- разбира нещата
Най- важното са секретарките .. пък всичко друго на заден план.. 

"The more you know, the less you carry"
За тебе две преди пенсия - опит да натрупашХристо Рангелов написа:Най- важното са секретарките .. пък всичко друго на заден план..

- Христо Рангелов
- разбира нещата
Пък и девушките стаж да натрупат, че без стаж си за никъде в днешно време..
- Христо Рангелов
- разбира нещата
Не мерси!!! На тия преди пенсия не знаеш коя част на тялото какво и е, аз искам младички..Teo 62 написа: За тебе две преди пенсия - опит да натрупаш

Ти девушките ги остави на старите вълци кокалите да разкършат.Па и с тези опитните ша са почустваш кат един лидер - Ицо, изяде ли си кюфтенцата - айде на конгресче - друго си еХристо Рангелов написа:Пък и девушките стаж да натрупат, че без стаж си за никъде в днешно време..

- Христо Рангелов
- разбира нещата
Да на изберат , пък щи са наредим.. 

За мене здравеопазванетоХристо Рангелов написа:Да на изберат , пък щи са наредим..

- Христо Рангелов
- разбира нещата
Аз нема се женя, че да няма интриги и секс скандали и изневери и прочее... 

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
За министър-председател предлагам Павката Иванов, щот и той кЪт Б.Б., е каратека!
За МееееВеееРеее - трябва да видим някой даскал по физическо, ако няма по физическо, става и друг даскал...
....то аз съм даскал, така че....

За МееееВеееРеее - трябва да видим някой даскал по физическо, ако няма по физическо, става и друг даскал...

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- трапера
- сериозен играч
нещо такова!??Teo 62 написа:.............. Победих една местна мома с "нокаут" в първия рунд - не издържа на пиенето и "прехода"

Има дрегер,имаааа,два пъти го духахTeo 62 написа:Там всичко живо си има колела мамка им швабска........... И най важното - няма дрегер - да го ду.....т куките

лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
Кире,виж сега моите виждания за кабинета :GODzillata написа:За министър-председател предлагам Павката Иванов...

Съгласен съм,че министър-председател трябва да бъде Павката Иванов !
Обаче другите министерски постове трябва да бъдат заети от следните партийни другари:

Финанси,околна среда,минерални извори,СПА центрове: Г.Петков !
Министерство образование и наука: Кирил Петров !
Агенция за младежта и спорта:малкия Ицо !
Министерство на вътрешните работи,без конкуренция :Тигъра !
За шеф на риболовната агенция : Люси!
Ако бъда избран за министър на културата ,от сега да си знаете,че ще направя следното:
Закривам всички вестници и списания. !!!

Интернет доставчика ще бъде само един- и от само себе си се разбира,че ще бъде под наш контрол! Може би ще оставим свободно да съществуват няколко сайта,като единия ще бъде naRiba!
Тигъра ще има грижата да контролира интернет пространството,както и какво става с джиесем операторите,кой с кого се свързва и какво си говорят!
Създаваме нов вестник-на нашата партия.За главен редактор после ша мислим!
Разни ефирни,кабеларки и други телевизии ще бъдат редуцирани до минимален брой-да кажем не повече от три. Същото се отнася и за радиата ! В програмите им ще бъде задължително включено следното:
1.Всекидневно,най-малко по шест часа,актуални предавания/новини и дискусии/,както за нашия партиен вожд и ръководител на държавата,така също и за постигнатите успехи във всички сфери на живота ни,под мъдрото ръководство на партията ни ! Това включва:режене на лентички,как народа с голяма любов посреща вожда с хляб и чубричка,/може със саздърмичка или шарена сланинка/със задължителна бъкличка,в която има руйно червено винце! Но имайки предвид предпочитанията на нашия министър-председател,вместо винце,в бъклицата ще има бърбън или 12 годишно уиски.Тук той има решаващата дума!

2. Чалгата тотално ще бъде забранена!

Кире,а ти като министър на образованието ще трябва да помислиш за вечерен час в Студенски град,никакви чалготеки и развлечения,отклоняващи будната ни младеж от основната и цел,а именно -придобиване на висок образователен ценз!?!?

3. Само българска музика! Патриотичното възпитание да бъде водещо!

4.В кино-салоните,както и по телевизиите,ще имат приоритет българските филми,произведени преди 1989 год. ! Предавания от рода на XXL-запрещени !? Никакво развращаване на младото поколение!
Всяко чуждопоклонничество,което е в разрез с вижданията на партията, ще бъде пресичано още в зародиш,а виновниците за това строго наказвани!? Това влиза в приоритетите на д-р Тигър!!?!
Сега за един от основните постове в кабинета:
За шеф на охраната /НСО/ ще бъде назначен Митев. Той ще бъде една от най-важните фигури,както в партията,така и в кабинета.Ще следи кой какво пише и говори,за да не се създават раздори,както в кабинета,така и сред народните избранници!В неговите ръце ще бъде нашата безопасност! Ще има грижа за доставката на най-модерните возила,с които ще пътуваме ! Каква храна и напитки ще употребяваме! В кои държави ще ходим в служебни командировки и в какви хотели ще отсядаме-разбира се от най-луксозните!
Абе,всички екстри,които изисква преходът.!!!

По конкретно по въпроса той ще развие своята концепция!
Имам още доста идеи,ма ша ги обсъдим на първото заседание на министерския съвет!?

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- G.Petkov
Ама, тя работата взе да става много сериозна
!
Много ми хареса' министерският пост за който съм номиниран,
Пари и спа-процедури ще има за всички от бъдещият кабинет, обилно, яко, мощно и напоително
!
Да остане един министър да го помнят с добро
!

Много ми хареса' министерският пост за който съм номиниран,
Пари и спа-процедури ще има за всички от бъдещият кабинет, обилно, яко, мощно и напоително

Да остане един министър да го помнят с добро

- Павел Иванов
Баси как набърже ме вкарахте в най-черният от черните списъци на ББ
Това за ХХL нали ще се отнася само за тия от Студенският град

Това за ХХL нали ще се отнася само за тия от Студенският град

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов