Сом на тролинг

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Re: Сом на тролинг

Мнение от Emo-83 »

Чух и прочетох,че Бейса и Божо ще си сменят въдиците,че тия им били меки за сомовете от Монтана. :shock:
И стига си топил бе,дръж печено малко,като сомаджия.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Какво да ми отговориш,щеше да ми отговориш ако маломерките в кенефа не си ги снимал ти,представям си ако си го бях измислил какво щеше да стане :idea: :idea: :idea: Ти,няма тема в която да не си усрал всичко,само дето има една група читатели,дето не знаят на коя земя се намират и ти се кефят,ама при мене няма да ти стане номера.От както те няма в другия форум,никакви разправии няма,никои с никои не се е скарал,няма и за какво.Но ти,ти си един единствен на тази земя и си най-най-в тролинга,само дето не те оценяват,ама с тези три риби за каква оценка говорим,хората с риби и награди получават,но ти само ще четеш за тези неща,защото никога няма да станеш част от тези хора,понеже си некадърник.Няма да напомням на хората тук за маломерките които вързваш с корабни въжета,доста народ ги видяха,и имаш очи да говориш за толерантност.Ти,най-големия лакомник които познавам,човек които никога не си върнал нищо във водата,гладник с гладник.Аз пиша истини,а ти някакви твои фантазии,ти ще учиш хората как и с какво да ловят,да не си им треньор бе,май сънуваш често как ти вдигат ръката след улавянето на поредната маломерка и я вързваш за въжето.Вземи се засрами.А които има акъл в главата,той ще разбере,хората четат.

А на двама-трима скрити,дето се опитват да се заяждат,да ги попитам,кои сте вие изобщо бе,кои ви познава,какво научихте Вие хората че да имате право да говорите.Не,не е в това проблема,Мразите Тапета по някакъв повод и за това не пропускате възможност да го захапете.Нищо че не сте му на рибите и риболовите.Я кажете кои сте че да видим какво можете.Сигурно ви познаваме и кои знае какво ще излезе като кажете кои сте,я и за мене няма съмнение че сте поне с по два-три ника.Тапета си е с този ник от години,показвал е въдици,воблери,макари,влакна,тактики и техники,помагал е на десетки колеги да си намерят на сносни цени такъми,лодки и двигатели,а вие кои сте,Сосерер и БигВас,покажете се като нас да ви видим и тогава да говорим кои какво знае и може,да имате очи да говорите,така си оставате просто интриганти :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: И завистници,да не забравя :idea: :idea: :idea:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

krokibg написа:Какво да ми отговориш,щеше да ми отговориш ако маломерките в кенефа не си ги снимал ти,представям си ако си го бях измислил какво щеше да стане :idea: :idea: :idea: Ти,няма тема в която да не си усрал всичко,само дето има една група читатели,дето не знаят на коя земя се намират и ти се кефят,ама при мене няма да ти стане номера.От както те няма в другия форум,никакви разправии няма,никои с никои не се е скарал,няма и за какво.Но ти,ти си един единствен на тази земя и си най-най-в тролинга,само дето не те оценяват,ама с тези три риби за каква оценка говорим,хората с риби и награди получават,но ти само ще четеш за тези неща,защото никога няма да станеш част от тези хора,понеже си некадърник.Няма да напомням на хората тук за маломерките които вързваш с корабни въжета,доста народ ги видяха,и имаш очи да говориш за толерантност.Ти,най-големия лакомник които познавам,човек които никога не си върнал нищо във водата,гладник с гладник.Аз пиша истини,а ти някакви твои фантазии,ти ще учиш хората как и с какво да ловят,да не си им треньор бе,май сънуваш често как ти вдигат ръката след улавянето на поредната маломерка и я вързваш за въжето.Вземи се засрами.А които има акъл в главата,той ще разбере,хората четат.

А на двама-трима скрити,дето се опитват да се заяждат,да ги попитам,кои сте вие изобщо бе,кои ви познава,какво научихте Вие хората че да имате право да говорите.Не,не е в това проблема,Мразите Тапета по някакъв повод и за това не пропускате възможност да го захапете.Нищо че не сте му на рибите и риболовите.Я кажете кои сте че да видим какво можете.Сигурно ви познаваме и кои знае какво ще излезе като кажете кои сте,я и за мене няма съмнение че сте поне с по два-три ника.Тапета си е с този ник от години,показвал е въдици,воблери,макари,влакна,тактики и техники,помагал е на десетки колеги да си намерят на сносни цени такъми,лодки и двигатели,а вие кои сте,Сосерер и БигВас,покажете се като нас да ви видим и тогава да говорим кои какво знае и може,да имате очи да говорите,така си оставате просто интриганти :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: И завистници,да не забравя :idea: :idea: :idea:
Съжалявам,но не ти разбирам въпроса и не мога да ти отговоря щот не се отнася за "тролинга на сом"! :cry: Ако имаш конкретни въпроси за тролинга на сом съм готов да ти отговоря с доводи,доколкото знам или разбирам! :oops: :drinkers:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Troli Rapala написа: Съжалявам,но не ти разбирам въпроса и не мога да ти отговоря щот не се отнася за "тролинга на сом"! :cry: Ако имаш конкретни въпроси за тролинга на сом съм готов да ти отговоря с доводи,доколкото знам или разбирам! :oops: :drinkers:

Ти ли не разбираш,много добре разбираш за какво пиша.А то е подбудено от твоите лъжи които пишеш за етика и т.н от по-горните ти постове.Как бракониер като тебе и човек прибираш десетки маломерни риби,имаш очи да набеждаваш хора ловящи с по три въдици и да ги наричаш бракониери ??? Ти ли си най честния тролингист ??? аз знам че не си и че прибираш десетки риби,без оглед на размера :idea: :idea: :idea: Що се отнася до това,да те питам тебе нещо за тролинга на сом,просто нито си човека,нито можеш да ме научиш на нещо.И Безрибов,на Дани сома се е самоуловил,не му е ударил уставно,и на всичкото отгоре,не го е вадил само той,имало е хора които са му помогнали,което обаче не умаловажава изобщо улова и това че е извадил рибата.Но да даваш Малкия като пример,това ми идва в повече,защото на момчето тепърва му предстои да се доказва и няма нужда ти да ни го представяш,ние си го познаваме добре.Ти,няма човек които да е хванал по-голяма риба или повече риби от тебе и ти да не му завиждаш,и на Дани завиждаш,та чак ти се плаче,за това как едно младо момче с третия си риболов извади такава риба а ти за 4-5 години си хванал само три читави риби и всичко друго - маломерки :idea: :idea: :idea: Това е истината,как да те питам нещо,като нямаш какво да ми кажеш или научиш.Дръж си знанията за тебе,и само за тебе защото не само мене,никои на нищо нито си научил,нито ще научиш,до сега никога нищо не си казвал,за каквото и да било,на които и да е,и си мислиш че знаеш нещо.Нищо не знаеш,като те гледам какъв си завистник с претенции,ти ако знаеше нещо което ние да не знаем,щеше да се направиш на велик и да ни го кажеш за да получиш овации.Да,ама не,като знаеш че няма на какво да ни научиш,защото всичко е ясно,се напъваш и се правиш на знаещ а реално се прикоткваш и домогваш до хора които знаят,правиш им се на приятел ама в същото време ги мразиш и им завиждаш,само и само да се докопаш някакъв тарикатлък.Това си ти господин НИКОЙ и такъв ще си останеш :idea: :idea: :idea:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
Ashmodean8004
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Ashmodean8004 »

shitou написа:Здравейте, момчета, чували ли сте някога този сайт? те ми дават талон, може да бъде 80% отстъпка. вярно ли е? може ли да ми помогне да се уверете, че? ще видите:
http://baseurl.de/sj
Аз не съм ама мисля че това не е форума да спамиш. Успех с проучването :shock:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

И аз влача за кеф,даже ми писна от тия сомове!Всички са полудели по тях и все едно нема други риби освен гранде-сом!Официално се отказвам да влача повече за сомове,че само проблеми ми създават! :cry:
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

sorcerer--- написа:Темата е за тролинг на сом, а виждам, че се опорочава от емиловите дружки :idea:
Човеко спри да ме замесваш във всякакви интриги.Не споменавай името ми,когато пишеш уж и с пиниз за въдици.Освен това няма кой да ви търпи коалиционното партньорство с Троли.Всички карамболи по форумите ги правите вие.Качи фото да видя с кой велик тролингист си приказвам.Анонимни герои и подводници с цел нарушаване добрата атмосфера не са нужни.Казах ти,имаш вече 19 мнения 14 от тях са ти свързани с мен......това,ако не е провокация,какво е :!: :?: :idea:
Толкова голям период от време какво прави без мен,та не даде ценните си съвети във форума:!:
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Troli Rapala написа:И аз влача за кеф,даже ми писна от тия сомове!Всички са полудели по тях и все едно нема други риби освен гранде-сом!Официално се отказвам да влача повече за сомове,че само проблеми ми създават! :cry:
Проблеми не ти създават сомовете,а нетърпимоста ти към хората и чуждото мнение :idea:
Снощи гледах клипчета за Ъгли Стика.Редом до тях мернах Окума Седрос литъл спид джиг.Много се зарадвах от този факт,защото това показва моя еднакъв критерий при избора ми.
Качествата на двете въдици е еднакво и съм щастлив,че нямам разнобой в избора си.
Това са въдици създадени за отвесно вадене на големите риби.Освен това са с мека върхова акция за да поемат резките удари на сома и която и да е друга морска едра риба.
http://www.youtube.com/watch?v=5lnP85REBxk
http://www.youtube.com/watch?v=UZwNxeXvedo
Не зная спининга да е посочен,като удачна въдица за вертикално вадене.Все пак не го отричам,ако хората ползват този тип въдици за комбиниран риболов.....спининг от лодка(брега) и тролинг.
РИЗОВ-70
новобранец
новобранец

Мнение от РИЗОВ-70 »

sorcerer--- написа: Дидо, помисли, ако сложиш воблер слизащ на 7м на вирбела и 15м след него друг воблер със същата дълбочина на газене какво ще се получи 8) Вместо да туряш олово :wink: Но това не знам до колко е коректно и джентълменско :wink: Все пак чепаре от воблери не е спортменско :idea: :drinkers:
Това си го мислих това лято но така и него пробвах .Явно е една от секретните информации .Благодаря ти колега за насоката :drinkers:
Аватар
Ashmodean8004
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Ashmodean8004 »

Колеги не знам какво делите и за какво се вдетинявате, според мен тука във форума иде новия сезон ловете снимайте се и си показвайте улова, на думи всеки е велик, като покажете фактите и улова от тая година хем ще стане по интересно и ще има състезателна тръпка хем примерно ще заслужите нашето уважение то си го и имате ама друго е примерно с титла Цар на сома през 2013 г. :). Дайте вече да няма каране, а толеранс и уважение, утре други ден ще се срещнем по някои язовири да си стиснем ръцете като мъже да изпием по някоя ракия и кой от къде е :).
Аватар
karakudki
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от karakudki »

:vom: :smt067
слагайте по 5 воблера на въдица и по 70 куки ... заради такива индивиди ще си сложа торпеда на лодката . Ненаяли се бе еййййййййййййййй ебах му майката и месари .
Ще се дави някой ама а да видиме кой ще спечели джакпота :smt067 :smt067 :smt067 :smt097

Модерирано! ЕЙ това къде го сътвори ти слагам бан за месец!barutchiata ©
РИЗОВ-70
новобранец
новобранец

Мнение от РИЗОВ-70 »

karakudki написа::vom: :smt067
слагайте по 5 воблера на въдица и по 70 куки ... заради такива индивиди ще си сложа торпеда на лодката . Ненаяли се бе еййййййййййййййй ебах му майката и месари .
Ще се дави някой ама а да видиме кой ще спечели джакпота :smt067 :smt067 :smt067 :smt097
Колега ти влизаш във ворума само да критикуваш :twisted: нищо за тролинг не си писал нали нямаше да влизаш повече, може и 150 воблера да сложиш след като са без куку какъв е проблема
Аватар
karakudki
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от karakudki »

РИЗОВ-70 написа:
karakudki написа::vom: :smt067
Колега ти влизаш във ворума само да критикуваш :twisted: нищо за тролинг не си писал нали нямаше да влизаш повече, може и 150 воблера да сложиш след като са без куку какъв е проблема
Ти на мене анализи не ми прави за какво влизам и за какво пиша .
Това не е твоя работа , нали ?
Е какво да ви кажа бе пич ? Да споделям опит и знания с търмъци ли ?
Сложи си повечко воблери на въдицата , а в торбата земи и динамит за по сигурно , да не се прибереш без риба САКЪН !
Аватар
karakudki
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от karakudki »

без куки .... чудя се дали да се смея или да плача . Тук във форума може и да са без куки , ама на гьола истината е жестока .
simo72
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от simo72 »

Ебаси майката ! Аз си мислех , че мойте спорове с оня нещастник Бутника , са страшни , но като чета тука , направо имам чувството че сме се заигравали по детски :lol: :lol: :lol: !!!
Върл Shimano фен!
Публикувай отговор

Обратно към “Тролинг”