Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

ЧИД -Святи свети ДИМИТРОВЦИ
Модератор: dantho.mihov
- ivan_yo
- разбира нещата
ЧИД -Святи свети ДИМИТРОВЦИ
Еее малце ранко, но затова пък искам първи да ви поздравя
Да сте живи и здрави и от добри по-добри ловци и
риболовци

Да сте живи и здрави и от добри по-добри ловци и
риболовци

ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
- dimitar_
- сериозен играч
Ееее... , Станимире , не бързай бе човеко , зелето най - добре става след 6-7 ноември , или Димитровден по старому , или дето има една приказка , като мине "циганското лято" , тогава избирай зеле "раздърпано" като "циганка на пазар" , да няма дебели жили и като го опиташ да сладни . Тогава 250 грама морска сол на 10 литра вода , върши чудеса , при положение че две седмици "духаш" в бидона да въртиш чорбата (или да го протакаш , както казва народа ) , е , после ако нямаш здраво мезе за ракията през зимата и достатъчно витамин "С" за грипа , имаш пълно право да ме "надюкаш" и да ми изпратиш ракията която имаш , а аз ще имам грижата да ти я върна (ако имаш търпение ) с подходящо мезе... ! Кака напомня , че отгоре бидона се затиска с обръч от лозови пръчки и чист речен (може и гранитен) камък , по желание се слагат хрян , кочан царевица ( пробвал съм го за риболов , не става , въпреки че изглежда перфектно ) или дюля , в най - лошият случай , ако имаш път насам мини да го опиташ декември месец, пък ако не ти хареса , все нещо ще измислим ... !