ЧИД -Святи свети ДИМИТРОВЦИ

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
ivan_yo
разбира нещата
разбира нещата

ЧИД -Святи свети ДИМИТРОВЦИ

Мнение от ivan_yo »

Еее малце ранко, но затова пък искам първи да ви поздравя :wink:
Да сте живи и здрави и от добри по-добри ловци и
риболовци :partyman:
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Мерси .Рано ама си се сетил за нашия имен ден.На всички именяци успех в риболова и утре голям купон.
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Е аз пък малце късно видях темата!Даже щях и да я пропусна без малко,че те много станаха вече.
Благодаря ти Ванка!Всички да сме здрави е важно,другото се постига!
И аз ще съм първи на Ивановден! :wink: :lol: :lol: :lol:
Още един път приветствам адашите си и благодаря на всички колеги от името Димитър!
Успех и НАСЛУКА!!!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
Mitak
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Mitak »

Айде назраве!!! Сега съм така :drinkers: а довечера :partyman: :rock: :partyman: :smt119
Изображение
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

Благодаря , Ванка , ей сега след малко сядам и ви казвам НАЗДРАВЕ на всички вас , които сте се сетили за нас !!!
А на всички АДАШИ , здраве и късмет , радвам се че ви познавам , и ако съжелявам за нещо , то е , че не сме на една трапеза ... , още веднъж НАЗДРАВЕ НА ВСИЧКИ!!!
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

бе,то честито,ама никой не каза тури ли ЗЕЛЕТО :shock: щото аз доколкото знам и практикувам-по димитровден се слага :lol: :lol:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

Ееее... , Станимире , не бързай бе човеко , зелето най - добре става след 6-7 ноември , или Димитровден по старому , или дето има една приказка , като мине "циганското лято" , тогава избирай зеле "раздърпано" като "циганка на пазар" , да няма дебели жили и като го опиташ да сладни . Тогава 250 грама морска сол на 10 литра вода , върши чудеса , при положение че две седмици "духаш" в бидона да въртиш чорбата (или да го протакаш , както казва народа ) , е , после ако нямаш здраво мезе за ракията през зимата и достатъчно витамин "С" за грипа , имаш пълно право да ме "надюкаш" и да ми изпратиш ракията която имаш , а аз ще имам грижата да ти я върна (ако имаш търпение ) с подходящо мезе... ! Кака напомня , че отгоре бидона се затиска с обръч от лозови пръчки и чист речен (може и гранитен) камък , по желание се слагат хрян , кочан царевица ( пробвал съм го за риболов , не става , въпреки че изглежда перфектно ) или дюля , в най - лошият случай , ако имаш път насам мини да го опиташ декември месец, пък ако не ти хареса , все нещо ще измислим ... !
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Майкоооооо.....направо ми идва да врътнем канелката :lol: Митак казвай кога са готови сърмите и с шише под мишница съм се затичкал към теб :lol: :wink: :lol: :wink:
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

Около Коледа зелето е почти винаги на масата , така че кой каквото иска да носи , и който дойде , ще се спретне добра "маса" ... !
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”