ИАРА Сандански !!!

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Аватар
super_snake
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: ИАРА Сандански !!!

Мнение от super_snake »

На тоя язовир , ако няма контрол нищо няма да стане , като те видят да пускаш рибата сички търчат при тебе и те гледат :shock: :shock: :shock: :shock: . Даже има един случай дето един ми даваше пари за да му ги дам :lol: :lol: и накрая като ги пуснах влезна във водата да събира тея омърлушените , ама накрая и тех пусна ;) :) Аман от ненаядници , всичко прибира , никой не връща и затова сме на това дередже да седим по 1 седмица на язовира без удар.С моя приятел един ден хванахме , много добри каракуди , ми те бяха пълни с хайвер дооо пръсване :? Просто незнам защо не виреят растения в тоя гиол , има някоя тревичка но са мн на високо и там вода почти не стига , защото ги е страх да не се спука дигата и да стане наводнение , което според мен е невъзможно , но нищо не зависи от мен :)
Всеки ден без риболов , е като ден в пустинята без капка вода !!!
Митов
новобранец
новобранец

Мнение от Митов »

сандански карп написа:
Митов написа:Да не е лош варианта да се съберем и да засадим някой шавар, така популацията на шаран ще нарасне и не само на шаран де :D :)

:D :D :D е ако искаш жаби да ловим,дай да пуснем грибове и...да оставим само...попови лъжички,нали идеята е да се възпроизвежда рибата,колкото до шарана,там си има естествен регулатор :wink: с големи мустаки :D
И жаби вече не останаха и те са на изчезване :lol:
Аватар
сандански карп
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от сандански карп »

super_snake написа:На тоя язовир , ако няма контрол нищо няма да стане , като те видят да пускаш рибата сички търчат при тебе и те гледат :shock: :shock: :shock:
Абе ясна ми е картинката,манталитет моето момче,ама радващо е че има и такива като теб,ако ние не си помогнем,никой няма да го направи :wink:
YOU LL NEVER WALK ALONE
Аватар
super_snake
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от super_snake »

То ако хората имахамалко съвест и морал щяха да пускат рибата , но не разбрах само защо прибират всичката риба , чак пък толко да са изгладнели :shock: :shock: . И да се пусне зарибителен материал (шаранчета , амурчета ) ще бъдат извадени за отрицателно време.Повечето посетители на язовира са ..... нямам думи и да започнат да зарибяват , ще е същата картинка , до следващата година няма да остане нищо .Все се надявам нещо да се промени , но надали.А тези естествените регулатори (сомовете) и те скоро ще останат само мит.На скоро пуснаха канални сомчета , но съм сигурен че , който хване няма да го пусне обратно.Поне като ходим за повече време , дишаме чист въздух и сме на природа , което донякъде е компенсация :) . На Махалата там горе-долу има някаква надежда , и се надявам поне там да става някакъв риболо , въпреки че не е много близо .
Аватар
super_snake
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от super_snake »

Качих снимката на каракудите и морунажите в галерията ми , ще помоля някой колега , който може да я сложи в темата . Всички рибки си плуват обратно и се надявам да са хвърлили хайвер и да имат потомство :)
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

Изображение
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
Аватар
super_snake
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от super_snake »

Благодаря колега , лошото е че не искаха да позират за снимката :D
Аватар
сандански карп
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

дадох ви съвет,аз спирам до тук,ако успея да се преборя за язовира....ок,ако не,засаждайте водни растения,така рибата има шанс да се възпроизвежда,айде със здраве и ще се видим на гьола!!!
YOU LL NEVER WALK ALONE
Аватар
super_snake
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от super_snake »

Точно неска говорехме с моите приятели точно за това. Освен шавар какви други да посадим , дали да не докарам от тея http://aquariumbg.com/articles/image/005107212.jpg , селския микро язовир е заринат с тях , но незнам дали ще виреят на Белия , нищо ще пробваме пък дано стане :)
Аватар
сандански карп
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

super_snake написа:Точно неска говорехме с моите приятели точно за това. Освен шавар какви други да посадим , дали да не докарам от тея http://aquariumbg.com/articles/image/005107212.jpg , селския микро язовир е заринат с тях , но незнам дали ще виреят на Белия , нищо ще пробваме пък дано стане :)
пробвай,сложи поедно камъче на корените(завръзваш го с влакно)водната леша превзема бързо язовира ама...по-добре от нищо :wink:поне ще има къде да се размножава рибата,ако трябва после амур ще пуснем,най-добре е тръстика :wink:
YOU LL NEVER WALK ALONE
Аватар
super_snake
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от super_snake »

Най-добре някой от модераторите да прекръсти темата на яз. Белия Брег и да можем да си комуникираме и да обменяме инфо в тая тема , тези които сме от Сандански и го посещаваме.
А за растенията ще направа една група от доброволци и отиваме да залесяваме :D Да се надяваме че тая година шаранът ще хвърли хайвер и ще се размножава успешно !!
rende
новобранец
новобранец

Мнение от rende »

Здравейте колеги, има ли риболов по Белия Брег, не съм ходил от много време там, но мисля утре да ида до там, та излиза ли нещо...
Nikolai_Filev
новобранец
новобранец

Мнение от Nikolai_Filev »

дайте малко инфо ?има ли някакво движение на рибата ?
kristiyan92
новобранец
новобранец

Мнение от kristiyan92 »

Здравейте колеги! И аз съм от Сандански. На Белия бряг не съм ходил от 4-5години. Ако ви трябва помощ за някоя от дейностите по водоема съм насреща стига да имам време в точния момент! И междувременно може да споделите как върви риболова там? Поздрави Кристиян!
Публикувай отговор

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”