Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Тролинг
naRiba.com

Форум

Сом на тролинг
Модератор: bobopeli
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Сом на тролинг
Запознах се с доста тролингисти и всеки ми вика,че фанал 20-30 че дори и 50сома на влачене през 2012година!
Та се чудя дали са останали неколко сома на тролинг за тая година?
Освен пък във България да ври от сом и аз да не знам?
Колко сома може да има в един язовир? 

Като за първа година тролингис за съжаление нямам нито един сом ,само няколко бели риби .Без да съм уловил на тролинг станах месар ,маи крадеца вика дръще крадецаTroli Rapala написа:Запознах се с доста тролингисти и всеки ми вика,че фанал 20-30 че дори и 50сома на влачене през 2012година!Та се чудя дали са останали неколко сома на тролинг за тая година?
![]()

- karakudki
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Ще хванеш ако ходишРИЗОВ-70 написа:Като за първа година тролингис за съжаление нямам нито един сом ,само няколко бели риби .Без да съм уловил на тролинг станах месар ,маи крадеца вика дръще крадецаTroli Rapala написа:Запознах се с доста тролингисти и всеки ми вика,че фанал 20-30 че дори и 50сома на влачене през 2012година!Та се чудя дали са останали неколко сома на тролинг за тая година?
![]()
.Идваи на яз.Тича да ти покажа на кои места излиза на буи а пък ти ги хвани на тролинг
.

Ще дойда братле и ще хвана , съм да ги видиш после да не кажеш некоя глупост . Пиши ми на лични некви координати , ще повлачиме заедно нема ядове . А за месарEте

Отивам да снимам два кашона с воблери , нека някой напише нещо свестно и градивно , и ги пускам да се изплакнеме малко

Само без вирбели на десет метра от воблера дето да минават през водачи ,бигъли и тем подобни комикси със петнайсе воблера и 400 силикона , на една въдица .
- karakudki
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Много си прав бирата и улова са вълшебна комбинация . Казвам го като практикуващ . Мълчах си и в двата форума и чаках да видя някаква промяна в мисленето на хората , ама йок чичка . Толкова много съм научил за хардуера че ми е тегаво да си траем , ама да кажа на амебите със снимките и брадвите нема шанс . Агресивен съм и го заявявам открито , МРАЗИМ КАСАПИТЕ И В ЧЕРВАТА ! Ловете - Яжте Снимайте се , но имайте култура в улова бе да му еба пичаката майчина ( трй колега извини ме ) . Ако бъдете така добри и така любезни това да се случи ще ви покажа неща които са за играчи . Ако не , както и в другят форум , мога да ви пожелая приятно изкарване . Имам желание но нямам мотивация ...
Сладки раздумки от Старозагорския край.sorcerer--- написа: Малко останахме хамсалаците дето си тролкат за да изпият по някоя биричка на ферилък
Ти не си Маг,ти си Динамо.

http://www.youtube.com/watch?v=-_hxh0SBeSg
Знаех си че ще се набъркаш.Не го приемай лично.Малко са хората които са настоятелни в тролинга Емо като теб мен и нашите компании.Ако се сещаш последната ни среща.Emo-83 написа:Сладки раздумки от Старозагорския край.sorcerer--- написа: Малко останахме хамсалаците дето си тролкат за да изпият по някоя биричка на ферилък
Ти не си Маг,ти си Динамо.![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-_hxh0SBeSg
Такива пичове като Каракудки дето само името му в форума ме кара да си мисля че лови плевелни риби ме отегчава.

И рибар съм и ловец съм:):):) От тая риба не мое да си платим парното:):):):)
Павси тук колегаsorcerer--- написа:Трудничко е да се види промяна в мисленето на хората.... при това тотално облъчванеkarakudki написа: Мълчах си и в двата форума и чаках да видя някаква промяна в мисленето на хората , ама йок чичка . Толкова много съм научил за хардуера че ми е тегаво да си траем .... Ако не , както и в другят форум , мога да ви пожелая приятно изкарване . Имам желание но нямам мотивация ...А тези, на които им е писнало пък не им се занимава с простотии...очеваден е меракът за успешен улов, без значение от начина на постигането му
Изтъква се като геройство троленето със 7 пръчки от един човек
Суркането на геримче от воблери минава за висш пилотаж
А редовият риболовец с една въдичка е някакъв заблуден смотаняк. Кофти тенденция - но е ФАКТ
Не се коркай, ще става и по зле. А тролингът на сом ще се превърне в мираж в най скоро бъдеще
![]()
- Ashmodean8004
- ще става разбирач
Bobir голям пич си не само на думи, а и на дела. На жребеца на съзтезанието бяхме се настанили до вас, аз ви питах дали сте доволни от zander лодките, когато пристигнахме бяхте хванали едно соме и го бяхте закотвили до лодките и ни дадохте инфо че сте го заковали на шад рап. И кеп дадохте на един от аверите че го беше загубил неговия първия ден от съзтезанието. Леле само ви споменаваме с хубаво имаме да се черпим като ср видим пак и да ср реваншираме, дано не се бъркам ама сте вие.
-
- учете се от него
- Обратна връзка:

Е те това е "голем мъж","голем тролингист",хванал "големи сомове",кой е като него?

Доста тролингисти похапнаха,но нема лошо нали е криза и треа да се папа!

Последно промяна от Troli Rapala на Пет Фев 01, 2013 10:55 pm, променено общо 1 път.
Правси тролии на мен неми харесва сома наи добре ми деиства костураи после бялата риба сома нестава за ядене .И неми отговори нещоте питах на личен искам дами отговориш на късоTroli Rapala написа:
Доста тролингисти похапнаха,но нема лошо нали е криза и треа да се папа!За себе си знам как да процедирам с подобни сомета,та всеки си избира дали да е месояден или джентълмен-риболовец!
Ако случайно гепим сом ще праим снимки на релийз,че не са ми вкусни,предпочитам да си пекна скумрии!

Никога не съм имал нещо против колегата Каракуди и не зная защо го визираш в цитата с Динамото от Ст.Загора.....респективно Маги фикс малки тайни.bobir написа: Такива пичове като Каракудки дето само името му в форума ме кара да си мисля че лови плевелни риби ме отегчава.
Тука всеки влиза с мислите си без да чете другия.Според мен Динамо не е тролингист....вие какво мислите

- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Спрете се ,че станахте , като турска сапунка 

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
- spookymiro
- ще става разбирач
Начетох се на празни мнения. И не научих нищо. Само как това не трябва да се пряви, онова не трябва да се прави. Ама що се учудвам, отричането и плюенето си е национален спорт.
Не виждам къде е проблема да се ползват различни методи за да се сваля воблера на дълбоко.
Изкарахте най-големия бракониер човек дето лови с 6 въдици в лодката. И що? Ами ако са двама в лодката. Нали се полагат по три въдици? Или щом не можем да се оправим с повече от две въдици в лодката, значи това трябва да е критерий как трябва да се влачи?
Тръгнал Емо, Catfish или друг да показват и рекламират разни неща. Ми кво лошо има в това? Който иска ще си вземе, който не иска - няма. Аз например нямам нито един Нилс и нито един BMG воблер в кутиите си. Нито имам ъгли или окума пръчка. Ако поискам да си купя обаче, тук ще съм прочел това онова за тези неща. И сам ще си реша откъде да си ги купя. Ако пък нямам акъл да вземам сам решения, значи готовите такива са ми добре дошли!
По въпроса за месарството. Добре ще е преди да се увика орталъка, да се даде някакъв пример. Да се види как става това, че имаш право да говориш по темата. То герои в мирно време - колкото искаш. Ама като хванеш рибата в ръцете не е същото като да пишеш за нея.
От последните страници, колко са постовете даващи полезно инфо?
В другата тема пък пълно с категорични мнения. Мултипликаторите не ставали за влачене.
Пак същата работа - като не ти уйдисва и хоп - не става. И точка по въпроса, няма дискусия, няма обяснение, няма доводи. Само един колега казва че било "изнервящо" пускането и прибирането на воблерите.
Аз пък от три години влача с две или три въдици когато съм сам и на всичките съм с мултипликатори. Ама понеже мултипликаторите не ставали за влачене, най-вероятно съм някакъв мазохист и обичам да се мъча и да ми е неудобно...

Поздрави!
Не виждам къде е проблема да се ползват различни методи за да се сваля воблера на дълбоко.
Изкарахте най-големия бракониер човек дето лови с 6 въдици в лодката. И що? Ами ако са двама в лодката. Нали се полагат по три въдици? Или щом не можем да се оправим с повече от две въдици в лодката, значи това трябва да е критерий как трябва да се влачи?
Тръгнал Емо, Catfish или друг да показват и рекламират разни неща. Ми кво лошо има в това? Който иска ще си вземе, който не иска - няма. Аз например нямам нито един Нилс и нито един BMG воблер в кутиите си. Нито имам ъгли или окума пръчка. Ако поискам да си купя обаче, тук ще съм прочел това онова за тези неща. И сам ще си реша откъде да си ги купя. Ако пък нямам акъл да вземам сам решения, значи готовите такива са ми добре дошли!
По въпроса за месарството. Добре ще е преди да се увика орталъка, да се даде някакъв пример. Да се види как става това, че имаш право да говориш по темата. То герои в мирно време - колкото искаш. Ама като хванеш рибата в ръцете не е същото като да пишеш за нея.
От последните страници, колко са постовете даващи полезно инфо?
В другата тема пък пълно с категорични мнения. Мултипликаторите не ставали за влачене.
Пак същата работа - като не ти уйдисва и хоп - не става. И точка по въпроса, няма дискусия, няма обяснение, няма доводи. Само един колега казва че било "изнервящо" пускането и прибирането на воблерите.
Аз пък от три години влача с две или три въдици когато съм сам и на всичките съм с мултипликатори. Ама понеже мултипликаторите не ставали за влачене, най-вероятно съм някакъв мазохист и обичам да се мъча и да ми е неудобно...

Поздрави!
Държа се с другите така, както искам те да се държат с мен.