Какво кълве на яз.Цонево ?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
abozhinov
новобранец
новобранец

Re: Какво кълве на яз.Цонево ?

Мнение от abozhinov »

Да ви кажа не е определящо това, защото ние ходихме по миналата събота и абсолютно нищо не пипна а на другия ден са ги убили от бой бабите :)
Ако може утре които ще ходи да сподели инфо.
Аватар
Георги Кръстев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Георги Кръстев »

Разликата е че миналата седмица нямаше такъв студ колега.

п.п. Ще се радвам да споделяш когато чуеш, знаеш или видиш нещо за язовира. Защото е срамота, всеки път има по 20-200 риболовци инфо йок!
Живей не така както трябва а така както ти искаш!!!
abozhinov
новобранец
новобранец

Мнение от abozhinov »

Аз ще ходя утре, така че очаквайте инфо към 20:00 ч. Ако някой е ходил днеска да пише принципно.

Когато ние ходихме нямаше нито един рибар на язовира преди 3 дена се беше размразил и ние търсихме рибата на над 10 м. , а не следващия ден колеги са я вадили на 4.5 м. и то на чудните скали а ние бяхме веднага след първия мост в ляво (едно малко заливче).

Успех и наслука на всички :)
Pavel Qnakiev
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Pavel Qnakiev »

abozhinov написа:Аз ще ходя утре, така че очаквайте инфо към 20:00 ч. Ако някой е ходил днеска да пише принципно.

Когато ние ходихме нямаше нито един рибар на язовира преди 3 дена се беше размразил и ние търсихме рибата на над 10 м. , а не следващия ден колеги са я вадили на 4.5 м. и то на чудните скали а ние бяхме веднага след първия мост в ляво (едно малко заливче).

Успех и наслука на всички :)

Здравей колега виждам че си се надъхал яко за язовира както и мен днес .И така на кратко излета ми на Цонево чудните скали тръгнахме рано в 8 бяхме на чудните скали още от моста се виждаше че му има нещо на язовира и като се паркирахме слязохме до водата и какво да ти кажа много мътна ,а ние бяхме1-вите чудихме се 10 мин. какво да правим газ обратно към плантона там водата идеална бистра няма никакви проблеми ,викам давайте ние сме и така слязохме забъркахме захранката понаместихме се и с нетърпение след 1 час оправяне стартирахме от 9и 20 до 11и5 без бутане ,ние бяхме 5 човека и се капотирахме тотално .След отще 10 мин взе да духа и какво да правим да си събираме багажа и беж на някъде НО къде беше въпросът,отидохме до билка вирът беше прелял а водата да не ти говоря ,а и там духаше повече ,след още 10 мин мислене решихме да отидем на р.Камчия след с.Комунаре намерихме си 2 3 местенца и така от 2и30 заседнахме на реката.Хвърлих аз до брега и периодично захранвах с бял но за 30 мин нямах и бутане ох пак се отчаях ,че ще се капотираме и реших да си отворя биричката която си бях взел ,една глътка втора и така докато не минаха 5 мин от както пих бира и отчетох кълване засичане и кефал с размерите на около 500-600 гр на ОКО,за жалост го изтървах (изтървах го защото не си бях взел кепа защото имах много багаж ) и след този пропуск идва братчеда и така последваха 2 кефлета ,но този път кепчосани по около 300 гр и така от 3и30 до към 4и 30 ,5 без баране бирата свърши и решихме да се прибираме . Това е от мен колеги ,ако съм бил полезен на някой се радвам .Наслука от мен за утре :drinkers: :D :rolleyes:
Аватар
nuray74
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от nuray74 »

Явно ще изчакаме водата да се поизбистри и да се повишат още градусите :) Не съм посещавал Цонево от известно време и затова не пиша във форума,но много се радвам,че има колеги,информиращи за състоянието на водоема.Тук не е темата,но искам да добавя,че вчера и аз се пробвах на р.Камчия/района Трънак-Билка/,но пълно капо за 2-3 часа(освен 1 бабушка с минимални размери) :oops: Наслука на всички колеги :wink:
Аватар
Георги Кръстев
сериозен играч
сериозен играч

Ще бъдем много благодарни, ако споделяш поне състоянието на язовира и наблюдения. Че едвам се намират хора да обелят 2 думи. Споделянето на капо е също толкова важно колкото и на успех!

п.п, Вторник или сряда ще имам инфо!
ianimar
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ianimar »

здравейте ,да ви споделя за днешният си риболовен ден, пристигане около 9ч.на чудните скали и ,останахме разочаровани,силен вятър и доста мътен язовир и решихме да издушаме червеят нагоре по реката,и така докъм 13ч.резултата15тина уклея и 4костурчета,реката е доста мътна и бърза ,това е от мен.
valio5
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от valio5 »

И аз днес капо.Не броя десетте уклея които хванахме на един от вировете след Добромир.На отиване към вировете видях няколко ентусиста след последният мост по чакълестия път до паметника,но след 2 часа риболов на вирът като се прибирам се бяха изпарили,слязох да огледам но вятърът беше адски силен и се отказах да разпъвам.Водата мътна и сигурно е паднала някой градус заради снегът който се стопи и влезе в реката а от там и в язовира това е според мен.
abozhinov
новобранец
новобранец

Мнение от abozhinov »

Здравейте,
в неделя 6:00 тръгнахме от Варна да направим един риболов на Цонево, бяхме там в 7:20 нямаше нито един рибар и то беше логично водата беше ужасно кална (чудните скали). Тръгнахме на горе по луда камчия но пак беше много зле и за това решихме да се пробваме до стената на цонево, там обаче имаше супер големи вълни и тръгнахме по реките.

Valio5 ние бяхме ентусиастите които си видял :) за съжаление и там нямаше нищо и така отидохме към Синдел там имаше няколко рибари с по 3-4 червеноперки и толкова.

Аз реших да се прибера поне по на време, че така и така съм капо поне да не съм и много закъснял :) ахахах. В общи линии ако някой мисли да ходи просто да си вземе повече хапване и пийване защото риба няма да хване ама поне да си направи един пикник из природата :)

Ако някой минава покрай Цонево и водата е бистра да пише.
Аватар
Георги Кръстев
сериозен играч
сериозен играч

Язовира скоро няма да се избистри, но дъжда който валя снощи беше +8градуса. А в петък като ходихме се видя, че не е останал сняг който да вкарва студена вода. Така че се надявам от този топъл дъжд и от идните топли дни, Цонево да ни посрещне "топло" топло :D
Pavel Qnakiev
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Pavel Qnakiev »

Жорка и аз така си мисля ,като теб ,но като гледам прогнозата петък го дават сняг да вали ОТНОВО ,така че да си правим изводи нищо не се знае какво ще му хрумне на времето .
ПП: Аз смятам да ходя в неделя пак да се пробвам на Цонево защото ми остана много храна и се надявам да е хубаво времето да направим някой друг риболов :) :rolleyes: :drinkers:
Аватар
nuray74
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от nuray74 »

Георги Кръстев написа:Ще бъдем много благодарни, ако споделяш поне състоянието на язовира и наблюдения. Че едвам се намират хора да обелят 2 думи. Споделянето на капо е също толкова важно колкото и на успех!

С удоволствие ще информирам,колега,ако имам път към язовира :D
Ribolubitel
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Ribolubitel »

nuray74 написа:
Георги Кръстев написа:Ще бъдем много благодарни, ако споделяш поне състоянието на язовира и наблюдения. Че едвам се намират хора да обелят 2 думи. Споделянето на капо е също толкова важно колкото и на успех!

С удоволствие ще информирам,колега,ако имам път към язовира :D
Колега nuray74, къде се изгуби! От миналата година не те виждам по форума. Даваше много точна и изчерпателна информация за твоите риболови по Цонево и околността. Продължавай все така. :D
Жорка, имаш ли вече инфото от вторник и сряда!!!
Аватар
Георги Кръстев
сериозен играч
сериозен играч

Да инфото е на лице. Вторник следобяд са се завъртели мои познати имат 1 бабушка за кратко. Поне така разбрах по телефона. Днес мои приятели са били на 2 места около чудните и Ченге. Капо :lol: Вчерашната бабушка ми беше капчица надежда :oops: ....
Събота ще ходя другаде. За реката чувам че ловяли уклей.
Ribolubitel
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Ribolubitel »

Георги Кръстев написа:Да инфото е на лице. Вторник следобяд са се завъртели мои познати имат 1 бабушка за кратко. Поне така разбрах по телефона. Днес мои приятели са били на 2 места около чудните и Ченге. Капо :lol: Вчерашната бабушка ми беше капчица надежда :oops: ....
Събота ще ходя другаде. За реката чувам че ловяли уклей.
ОК, Жоре!!! Реката не е ли мътна?
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”