Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Партийния лидер трябва да е женен да вдъхва доверие на избирателите /па и жена му да го понабийва отвреме на време/Христо Рангелов написа:Аз нема се женя, че да няма интриги и секс скандали и изневери и прочее...

- Христо Рангелов
- разбира нещата
Аз съм ви писал що ше се казва Чурка бре - Часовника Унищожава Рибата, на Консерви за Америка!! 

"The more you know, the less you carry"
Той избирателя кат го чуе ...........Христо Рангелов написа:Аз съм ви писал що ше се казва Чурка бре - Часовника Унищожава Рибата, на Консерви за Америка!!

Тигре, за тая ЧУРКА си прав!?Teo 62 написа:Той избирателя кат го чуе ...........Христо Рангелов написа:Аз съм ви писал що ше се казва Чурка бре ...Щото досега бая "чурки" е избирал които в последствие се видоизменяха в голями четвъртити и проникваха дълбоко отзад в ......
![]()

Ма дай по-сериозно,отговорен пост ти е определен да заемаш в кабинета!?

Скивай какви "раздори"се появиха между К.П и Г.П,"мирише"на корупция!
Алчността взема връх!И ,за да не се"видоизменим",Твоята намеса е задължителна!!!

Всички подобни опити трябва да бъдат пресичани в зародиш!!!

За тия двамата,май преходът трябва да мине в друга"фаза"!? Стига разкош-СПА и други глезотии !!??

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Тигре, 10% от 10% са за теб, ако Телескопа, който сега живее срещу гробищата - го преместиш да живее срещу тях.
Всеки враг на партията трябва да бъде отстранен!
Има Телескоп - има проблем! Няма Телескоп - няма проблем!
Освен това в бъдеще смятам да забраним и всички телескопични въдици, за да не го правим на икона и мъченик.

Всеки враг на партията трябва да бъде отстранен!

Има Телескоп - има проблем! Няма Телескоп - няма проблем!
Освен това в бъдеще смятам да забраним и всички телескопични въдици, за да не го правим на икона и мъченик.
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Дълго размислях и реших - за мене ша има допълнително министерство на веселието - осигуряване и захранване на елита с девушки и разни.Девушките с предварителна дегустация да ни съ изложим
Кат не искате другаря Телескопски ша го направя главен дегустатор при мене
Доста е добър с кампютърите,а са нужни и бъдещи компромати
Това да не е за един по особен кекс

Благодаря за доверието,Тигре!!!
Знаех си,че няма да хвърлиш на кучетата стария си"боен и партиен другар"!?!?!?

Знаех си,че няма да хвърлиш на кучетата стария си"боен и партиен другар"!?!?!?

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Кат столетницата сме
Върти сучи - пожарната да се учи
Но Дунав мост 2 си е вилает заслужен честно и почтенно и смятам 10 процента да искаме за бъдещия "алъш - вериш"
Важно е корабите ни да плуват в една посока - яко за Ивропъ всякаква стока
На лидера - младши по стар партиен обичай обещаваме да го оженим,кола да му купиме,апартамент и даже деца го ........ДАРиЯме .....що ли ми прилича на един друг лидер 

Teo 62 написа:Кат столетницата смеВърти сучи - пожарната да се учи
![]()
Teo 62 написа:...Но Дунав мост 2 си е вилает заслужен честно и почтенно и смятам 10 процента да искаме за бъдещия "алъш - вериш"Важно е корабите ни да плуват в една посока - яко за Ивропъ всякаква стока
.............
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Мдааа....Телескопа е стар кадър на Дж.Е.Хувър, та а'ре шъ го помилваме, клипове-компромати да праи.Teo 62 написа:...Доста е добър с кампютърите,а са нужни и бъдещи компромати ...

На риба - като на война! Fish'n'chicks!

Добър вечер момчета и момичета.Днес по случай събота срещу неделя,и кратко разпускане на напрежението с чаша бяло вино-марково ви пускам снимка на слънцето да кълвете

Риболовци.
Отдавна наШта нова партия кълве единствено на тази стръв

Teo 62 написа:Отдавна наШта нова партия кълве единствено на тази стръв![]()

[youtube1]<object width="420" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/biij9y1SmRU?hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/biij9y1SmRU?hl ... on=3&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
Последно промяна от Ачо ♣ на Съб Фев 02, 2013 7:28 pm, променено общо 1 път.
Потребители на линия по тази тема в моменнта.Люсиен Телескопа и 8 госта 

Риболовци.
Запекъл съм една пуйка с зеле и плънка ориз с кайма,та ходя да я наглеждам.След това трябва да направя ГТП на жената кат на колата да не е карал някой с превишена скорост докато ма нямаше и да е разбил "ходовата част"
Те това си взех днеска - уникален испански нож

Последно промяна от Teo 62 на Съб Фев 02, 2013 7:40 pm, променено общо 1 път.