Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Яз.Горни Дъбник-каракуди
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Яз.Горни Дъбник-каракуди
Четвъртък 12.04.рано сутринта отидох на яз.Горни Дъбник. Риболовът беше на фидер и на мач. Стръв-бял червей. Монтажът на мача-фиксиран прав ваглер, дълбочина 2-2,5 метра, кука 18, повод 0.12 и впоследствие 0.10 мм. Ловях с ваглери Миди и след това Дренан, като определено Дренан е по-добрият избор. Сутринта се появиха добри каракуди и на фидера и на мача. По-късно през деня кълвяха главно платички и уклей.
Водата беше спокойна през повечето време, нямаше и много хора:

Това ми беше работното място:

Ето и улова:

Близо 4 кг каракуди, платики и уклей. Бабушки почти нямаше, което е необичайно за този язовир по това време.
Водата беше спокойна през повечето време, нямаше и много хора:

Това ми беше работното място:

Ето и улова:

Близо 4 кг каракуди, платики и уклей. Бабушки почти нямаше, което е необичайно за този язовир по това време.
Re: Яз.Горни Дъбник-каракуди
Добър риболов се е получило колега!
Колега стола купуван ли е или е правен?
Браво колега! Има ли промяна в цената на новите абонаментни карти?
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
- М. Сталев
- разбира нещата

Последно промяна от М. Сталев на Пон Яну 28, 2013 6:34 pm, променено общо 1 път.
-
- научил се да хвърля
Вие датата на темата не я ли погледнахте
тя е годинак горе долу!!!

-
- новобранец
- Обратна връзка:
Столът е правен, само лапите са купени.
За абонаментните карти нищо не знам. И на мен ми е интересно каква е цената и откъде може да си купя карта. Ако някой има инфо ще го помоля да сподели.
Темата е малко дърта наистина
За абонаментните карти нищо не знам. И на мен ми е интересно каква е цената и откъде може да си купя карта. Ако някой има инфо ще го помоля да сподели.

- miLen4oo
- научил се да хвърля
5 лв. за дневен излет.ivovlad написа:Столът е правен, само лапите са купени.
15лв. годишна карта (като повечето плевенчани сме се разбрали задължително да се дава някакъв документ с касова бележка към него)
20 лв. за дневен улов с лодка.
Това са таксите по последна информация.
- panddov
- вече хвърля и на тежко
Отиваш на риболов,като дойдат пазачите ако искаш карта ти издават там срещу 15 лв.,ако не искаш таксата е 5 лв.Могат и да не дойдат...
Само че язовира е много различен от времето на твоя излет...нивото е много ниско.Твоето място сега изглежда така
От незапомнено време не е бил такъв,и надали скоро ще се напълни в тази суша.Искренно се надявам новите арендатори да се грижат за водоема,направиха и зарибяване есента,правят чести проверки и контрол.За мене язовира е от малкото в района на който можеш да направиш спокоен и успешен риболов на мирна дребна риба.

-
- новобранец
- Обратна връзка:
Благодаря за информацията, плевенчани
Като плевенски зет този язовир ми е на сърцето и се надявам новите собственици да се грижат добре за него!
Да се надяваме също, че снеготопенето ще напълни язовира и ще правим успешни излети

Като плевенски зет този язовир ми е на сърцето и се надявам новите собственици да се грижат добре за него!
Да се надяваме също, че снеготопенето ще напълни язовира и ще правим успешни излети

-
- научил се да хвърля
Какво снеготопене без сняг 

- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Какво като е стара темата ?
Това са много популярни места, и аз съм ходил в предишни години там, а не знаех, че сега искат пари !
Така, че постовете са полезни !
Това са много популярни места, и аз съм ходил в предишни години там, а не знаех, че сега искат пари !
Така, че постовете са полезни !