Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Спининг Focus - Trout
Модератори: Павел Иванов, sestrata
-
- новобранец
Спининг Focus - Trout
Здравейте,
харесах си една въдичка, обаче незнам почти нищо за нея.
От ниския ценови клас е, но искам да разбера какъв им
е реалния тест и впечатленията ви за нея.
http://shop.fishing-mania.com/viewrods_3.php?id=7156
Благодаря предварително.
харесах си една въдичка, обаче незнам почти нищо за нея.
От ниския ценови клас е, но искам да разбера какъв им
е реалния тест и впечатленията ви за нея.
http://shop.fishing-mania.com/viewrods_3.php?id=7156
Благодаря предварително.
- maranzika
- сериозен играч
Re: Спининг Focus - Trout
Единият размер е с жило на върха.
Иначе е бая параболична като строй...Даже е доста...
Иначе е бая параболична като строй...Даже е доста...

Имам 3 риболова с по късия вариант 1.55 м .За 38.90 лв. не могат да се очакват чудеса има какво да се желае по изработката
иначе успешно се замятат на прилична дистанция воблерчета по 1 грам,усещат се добре Кефалчета масов размер се вадят без проблем.

...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
Колегата Sestrata е хвалеше някъде четох по форума значи я бива за тези пари няма кво да се желае повече
-
- новобранец
На 1.80 варианта е доста здрава и не е чак толкова мека
- FlyFishing
- вече хвърля и на тежко
Колеги след големи колебания се навих да си купя този спининг.Ще го използвам главно за кефал по Струма и някой път за щука по едни много обрасли водоеми до реката с леки примамки за щука.Въпроса ми е следния: в сайта от, който искам да си я поръчам не пише точния тест на примамките, а е отбелязано medium и се чудя това какво ще рече - сигурно диапазона 5-10 или по малко?Какво ви е мнението за спининга.Първоначално, като го видях ми хареса супер много и малко ме притесняваше качеството, но като прочетох тук там видях, че и Павел (Сестрата) го има и това автоматично му вдигна рейтинга.Готов съм да го поръчам тази седмица medium варианта само въпроса ми беше колко горе долу му е диапазона на примамките, който може да замята.
Поздрави на всички спинингисти и не само!

Поздрави на всички спинингисти и не само!

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Мидиъм ще рече че работи до средната част на бланката и няма нищо общо с теглото на примамките
По-добре прати един линк към това което си си аресал преди да си вземеш търмъкчийка за тостолоб , примерно , мислейки че си взимаш гега за кефал . Инак гега за кефал над строй Мидиъм Лайт ми се струва кощунство някакво ама всеки с табиета си 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
sestrata написа:Имам абсолютно същата, но с марката Focus Trout. Ползвал съм я по Велека, Тунджа и Янтра. Пръчката не е лоша, реалният и тест е около 2-7 gr. Блесни No2 и кренкове 5 гр са и максимума. Още не съм я счупил. Струва около 30 лв, но върши работа за повече.alankooly написа:Въдицата е на Pezon and Michel trout 6-12; 1.80m. Ако може да ми споделите впечатления за марката и евентуално за точно този модел. На мен лично ми се стори доста гъвкава. Това което ме притеснява е дали ще мога примерно успешно да водя 5г. воблер в силно течение без да мъча пръчката както и здравината и.
http://www2.ardent-peche.com/v3/detail_" onclick="window.open(this.href);return false; ... ,1425,3095 - ето я и нея
...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.