Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Накъде около Плевен?
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
Re: Накъде около Плевен?
ми да покажем малко мерак, пък може и другите да имат такъв.
да не ги продаваш тия формакси от снимките ?
да не ги продаваш тия формакси от снимките ?
То мерак има ама........ само в двама трима
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
-
- вече хвърля и на тежко
Не е лошо тия дето пишем във форума да се познаваме - като се видим по язовирите поне да се поздравяваме.
-
- научил се да хвърля
и аз така мисля
От доста време се оитваме да се съберем и да се запознаем ,но нищо не се получава. Съмнявам се ,че и сега ще стане.
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
-
- новобранец
ако имаме повече мерак,ще стане колеги
Изгубена кауза е да ти кажа. Колегите от другите градове всеки месец си правят сбирки да хапнат и пийнат ,а тук..............Една сбирка от 4-5 човека.
Както всичко друго в тоя западнал вече градmartineti написа:Изгубена кауза е да ти кажа. Колегите от другите градове всеки месец си правят сбирки да хапнат и пийнат ,а тук..............Една сбирка от 4-5 човека.

Ще пия водка, бира и ракия,
на коленете ми ще седне някаква мастия!
Ще пукам здраво до зори,
и пичката в леглото ще е.а дори!
А утре сутрин ще ме гони махмурлук,
очите ми ще са изцъклени като борсук!
на коленете ми ще седне някаква мастия!
Ще пукам здраво до зори,
и пичката в леглото ще е.а дори!
А утре сутрин ще ме гони махмурлук,
очите ми ще са изцъклени като борсук!
-
- новобранец
е то ние си го правиме:)
И най-интересното е ,че само пишем ,а не вземем да се уговорим да се видим.
-
- новобранец
е добре де , да го направим,що само си говориме
-
- научил се да хвърля
Днес бях на малкия кайлък пак да наскубя уклей за бира, но йок... абе пичове, пак имаше хора търсещи смадок, през няколко дни ходя там и все някой е хвърлил. да сте чули да се лови ?
Никой нищо. За Дъбника разбрах ,че скубели много бабушки. Дребни ,но много.Aemilivs написа:Днес бях на малкия кайлък пак да наскубя уклей за бира, но йок... абе пичове, пак имаше хора търсещи смадок, през няколко дни ходя там и все някой е хвърлил. да сте чули да се лови ?
-
- научил се да хвърля
В Четвъртък и във вторник тая седмица на Вит излезе доста уклей . Някои да е ходил по Искър ?!
пълни глупости... ловели ако за цял ден 1,5кг бабушки колккото малешката ми е риболовmartineti написа:Никой нищо. За Дъбника разбрах ,че скубели много бабушки. Дребни ,но много.Aemilivs написа:Днес бях на малкия кайлък пак да наскубя уклей за бира, но йок... абе пичове, пак имаше хора търсещи смадок, през няколко дни ходя там и все някой е хвърлил. да сте чули да се лови ?