Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

SPRO - Prion Power Carp
Модератор: sapuna
- tisho_ot_gorna
- новобранец
SPRO - Prion Power Carp
Какво мислите за тази тояга http://shop.fishing-mania.com/viewrods_3.php?id=6532 ???
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Re: SPRO - Prion Power Carp
екшъна 30-60 май е малъкtisho_ot_gorna написа:Какво мислите за тази тояга http://shop.fishing-mania.com/viewrods_3.php?id=6532 ???
ако искаш да ловиш на дъно търси екшън
около 90 гр или 3lb
успех
- чуруликпенчо
- сериозен играч
-
- научил се да хвърля
Добре значи тука в форума има мноо хора които се пишат Шаранджи но не са такива значи не искаам да накърнявам на никого достоинството с тези думи но е така !
чуруликпенчо каза :
1.Много тежка.-Ми сичко води до едно за тази цена няма Carbon кои да ти дате а само тои е лек и затова е толкоз тежка тази тоягаа аа и нормално е двуколенна пръчка е
2.Голяма транспортна дължина.--SPRO - Luxxus Carp цената и е -169.00 лв. тр.дулжина=-1.89 м.
Nash Tackle - OUTLAW™
Дълж. Тр. дължина Секции Акция Тегло Цена
3.60 м. 1.80 м. 2 2.75 lb 0.330 129.00 лв. от тук се вижда че скупите са леки но с голяма Тр. дължина
3.Прекалено евтина.-- никои не знае човека колко е заможен първо
второ щомто е набелязал тази значи не е заради красотата а и с такива средства разполага не казвам че си беден или богат но просто .....
Беше ми приятно да попиша повечко
чуруликпенчо каза :
1.Много тежка.-Ми сичко води до едно за тази цена няма Carbon кои да ти дате а само тои е лек и затова е толкоз тежка тази тоягаа аа и нормално е двуколенна пръчка е

2.Голяма транспортна дължина.--SPRO - Luxxus Carp цената и е -169.00 лв. тр.дулжина=-1.89 м.
Nash Tackle - OUTLAW™
Дълж. Тр. дължина Секции Акция Тегло Цена
3.60 м. 1.80 м. 2 2.75 lb 0.330 129.00 лв. от тук се вижда че скупите са леки но с голяма Тр. дължина
3.Прекалено евтина.-- никои не знае човека колко е заможен първо
второ щомто е набелязал тази значи не е заради красотата а и с такива средства разполага не казвам че си беден или богат но просто .....
Беше ми приятно да попиша повечко

Rapala vs UglyDuckling
- чуруликпенчо
- сериозен играч
Човека искаше мнение , и аз дадох своето.Не ми е било за цел да обиждам някого.Точно такива SPRO продаваха и в Кауфланд.Правете си сметка за качеството. На външен вид бяха като правени в час по трудово обучение на китайски ученици.Това предполага и подобно качество.
Пък да дам съвет за три бройки .............
ми се струва прекалено.
Пък да дам съвет за три бройки .............

Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
- doko
- ще става разбирач
Цената не определя въдицата. Аз със с Easy carp и съм много доволен. Може да са по 30 лева ама мятам здраво с тях. Лично мен ако питаш ако тази въдица имаше размери на 390см и трябваше да си вземам въдица щях да си я взема. А това за транспортната дължина - колкото и да е скъпа една въдица ако е 390 см транспорната и дължина е поне 2 метра така че цената тук не решава нещата. Който се притеснява от тр. дължина да си взема триколенни както аз или телескопични които не са за препоръчване.
А за това че е много тежка - абе ти блесни ли ще мяташ с нея или 100 гр олово. Мяташ ведниж и я оставяш на стойката.

- чуруликпенчо
- сериозен играч
- ribarq
- сериозен играч
Re: SPRO - Prion Power Carp
Найстина е тояга , дори и за парите си !tisho_ot_gorna написа:Какво мислите за тази тояга http://shop.fishing-mania.com/viewrods_3.php?id=6532 ???
доко е прав на филстар прътите (Easy Carp) са много по добре от тия ментета !
настина в Кауфланд магазина ги имаше , се едно хвашташ някоя сопа отсечена за връзване на домати ! пък и с тая малка акция ти давам не повече от 5-6 успешни излета живот !
така, че може и малко пари да дадеш но помисли преди да купиш !
Питай патило да ти каже !