Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

МАРИЦА-всичко за и по реката
Модератор: sapuna
- Vid
- кандидат преподавател
Re: МАРИЦА-всичко за и по реката
През зимата си е много голям късмет да хванеш нещо по реката на изкуствени примамки. Днес бях в Свиленград, реката е пълноводна и цвета на водата е боза... Инак, опита ми показва, че зимата има по голям шанс за трофейни риби, щото лятото от гладните юноши човек не може да се отърве. Но, шанса е толкоз малък, че бих препоръчал на спинингистите да не си губят времето, а да се пробват на джиг по затворените водоеми.KalinBoloneza написа:А иначе къде можеш да пробваш определено на по дълбоки места и всичко друго е много голям късмет през зимата да хванеш трофейна риба на Марица....!Успех
п.п. Най големият си шаран 5 кг. хванах на въртележка мепс 2 на Марица миналата ранна пролет, ама все пак тук си говорим за риболов, а не за случайно изтърмъчени риби

Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- КалинПетров
- разбира нещата
аз ходя по Марица,но или да пробвам нови примамки или да изгубя време общо взето набелязвам места през който мога да се възползвам през лятото от тях!А ако удари нещо си направо 6ца от тотото....направо имам чуството че хварлям невидими примамкиVid написа:През зимата си е много голям късмет да хванеш нещо по реката на изкуствени примамки. Днес бях в Свиленград, реката е пълноводна и цвета на водата е боза... Инак, опита ми показва, че зимата има по голям шанс за трофейни риби, щото лятото от гладните юноши човек не може да се отърве. Но, шанса е толкоз малък, че бих препоръчал на спинингистите да не си губят времето, а да се пробват на джиг по затворените водоеми.KalinBoloneza написа:А иначе къде можеш да пробваш определено на по дълбоки места и всичко друго е много голям късмет през зимата да хванеш трофейна риба на Марица....!Успех
п.п. Най големият си шаран 5 кг. хванах на въртележка мепс 2 на Марица миналата ранна пролет, ама все пак тук си говорим за риболов, а не за случайно изтърмъчени риби![]()
![]()

Reel Tuning
Някои неща ги знам от Руснаците доста клипове съм изгледал за джиг риболова,ама на затворени водоеми,да видим днеска ако има време ще отида и ще пиша по-късно каква съм я свършил.
- GODFATHER
- разбира нещата
- Обратна връзка:
някакво раздвижване на бялата риба, при търсенето и от брега няма ли вече, колеги??
Поздрави!!
п.п. Зимата при слънчево и топло време, повишаващо се атмосферно налягане и настояване от страна на риболовеца, понякога се надлъгва по някое соме
Но за съжаление от година на година популацията му в реката намалява, все повече и си трябва доста солидна доза късмет за да се улови нещо трофейно!!!
Поздрави!!
п.п. Зимата при слънчево и топло време, повишаващо се атмосферно налягане и настояване от страна на риболовеца, понякога се надлъгва по някое соме

Но за съжаление от година на година популацията му в реката намалява, все повече и си трябва доста солидна доза късмет за да се улови нещо трофейно!!!
I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
- М. Сталев
- разбира нещата
Аз дочух ,че през изминалата седмица имало 3 уловени сома на воблер ,така , че ако човек има късмет може наистина да излъже някое
За два излета на Марица имам три риби. Тази е от вчера, хареса си китайския воблер. За съжаление тройката беше разкъсала хрилете, а беше пълна с хайвер. Мисля да ги оставя на мира вече, а след забраната пак тормоз.

host images

host images
Здравейте.Да попитам за Марица до гребната база как е хавата ?
-
- ще става разбирач
Ифо от вчера.Добричка река/Димитровград/.Много морунаж/20см/много редки скобари.Стръв бал/шарен/и жълта маниста. 

Много мъдро решение

Днеска греда малко по-късно отидох а и не знам местата още разучавам и то почна да вали та спрях.Направих 3часа риболов ама не бара или аз не съм с добри примамки..
Днес след като валя снощи дали ще има удари ?
- КалинПетров
- разбира нещата
както ти казах по това време си е жив късмет...утивай с мисълта за разходка и развличение апък квото стане не си мисли че ще хванеш и така!Очаквай удари преди забраната и след забраната....момента спининга е в дупка!Fishh написа:Днес след като валя снощи дали ще има удари ?

Reel Tuning
Стига да не тече кал, търси ги в сравнително плитки места със слабо или почти никакво течение.Говоря за щуките.Fishh написа:Днес след като валя снощи дали ще има удари ?
Аз съм имал 2-3 доста добри риболова на силиконови примамки,но на затворен водоем,сигурно това ме обърка малко при речния е малко по различно.Иначе ще пробвам няма се отказвам,хич да не е разходка сред природата 

Стига да не тече кал, търси ги в сравнително плитки места със слабо или почти никакво течение.Говоря за щуките.