Я, помагайте срещу кривогледство!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
docenta
разбира нещата
разбира нещата

Я, помагайте срещу кривогледство!

Мнение от docenta »

Здравейте юнаци,
Вчера ми умря безвъзвратно цветния телевизор Сони в не първа младост. Включих дълбокия резерв - един руски Електрон от 88-ма година, но виждам само половината екран и направо ставам кривоглед.
Ще си купувам нов телевизор и то по-така, ама трябва да събирам парички поне месец и половина-два и се надявам около Коледа да си купя нещо добро на промоция.
Молбата ми към всички вас и към софиянците в частност е, ако някой има стар, работещ цветен телевизор с дистанционно до 40 канала, който да не му трябва в момента, дали може да ми го даде на заем до 20 декември, връщам го в изправно състояние с една бутилка "доцентска" сливова :?: :!: :D
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!

Риболовна академия "Негован"
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

Бах маа му що не каза по рано дадох го на тъщата, преди месец.
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Здравей Доценте, що не гледаш телевизия през компа онлайн? :lol:
keymaker
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Re: Я, помагайте срещу кривогледство!

Мнение от keymaker »

docenta написа:Здравейте юнаци,
Вчера ми умря безвъзвратно цветния телевизор Сони в не първа младост. Включих дълбокия резерв - един руски Електрон от 88-ма година, но виждам само половината екран и направо ставам кривоглед.
Ще си купувам нов телевизор и то по-така, ама трябва да събирам парички поне месец и половина-два и се надявам около Коледа да си купя нещо добро на промоция.
Молбата ми към всички вас и към софиянците в частност е, ако някой има стар, работещ цветен телевизор с дистанционно до 40 канала, който да не му трябва в момента, дали може да ми го даде на заем до 20 декември, връщам го в изправно състояние с една бутилка "доцентска" сливова :?: :!: :D
колега имам един Кристал 29инча, дътичък е ама ще ти свърши работа и дистанционно си има само че няма хипер банд и не лови някои от кабелните
Колкото по-добър джип караш,
толкова повече трябва да ходиш ,за да повикаш човека с трактора.
https://www.facebook.com/466042410074126
Velikana
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Velikana »

Колега , имам едно Сони- тринитрон , в отлично състояние , ако си намериш начин да си го превозиш , давам ти го да го ползваш. Намирам се в Борово - ако искаш отговори ми или ми звънни на 0888309755 .
Имаш крава - пиеш мляко , нямаш крава - пиеш ...уиски
docenta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от docenta »

Колеги,
Благодаря на всички, които се отзоваха. Най-вероятно ще се обадя на Великана, щото Сони ми е познато като система, а Борово ми е близо до бачкането.
Истински приятели сте :!: :!: :!:
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!

docenta
разбира нещата
разбира нещата

Благодаря!

Мнение от docenta »

Velikana наистина е Великан!
Онзи ден след работа си уговорихме среща и ми предостави назаем един наистина хубав телевизор, докато събера пари да си купя нов. Не само това, ами ми помогна да го качим в таксито, защото бе доста обемист и първото такси избяга като го видя!
Благодаря от сърце и хвала на такива колеги!!!
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!

Публикувай отговор

Обратно към “Разни”