Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Я, помагайте срещу кривогледство!
Модератор: dantho.mihov
Я, помагайте срещу кривогледство!
Здравейте юнаци,
Вчера ми умря безвъзвратно цветния телевизор Сони в не първа младост. Включих дълбокия резерв - един руски Електрон от 88-ма година, но виждам само половината екран и направо ставам кривоглед.
Ще си купувам нов телевизор и то по-така, ама трябва да събирам парички поне месец и половина-два и се надявам около Коледа да си купя нещо добро на промоция.
Молбата ми към всички вас и към софиянците в частност е, ако някой има стар, работещ цветен телевизор с дистанционно до 40 канала, който да не му трябва в момента, дали може да ми го даде на заем до 20 декември, връщам го в изправно състояние с една бутилка "доцентска" сливова

Вчера ми умря безвъзвратно цветния телевизор Сони в не първа младост. Включих дълбокия резерв - един руски Електрон от 88-ма година, но виждам само половината екран и направо ставам кривоглед.
Ще си купувам нов телевизор и то по-така, ама трябва да събирам парички поне месец и половина-два и се надявам около Коледа да си купя нещо добро на промоция.
Молбата ми към всички вас и към софиянците в частност е, ако някой има стар, работещ цветен телевизор с дистанционно до 40 канала, който да не му трябва в момента, дали може да ми го даде на заем до 20 декември, връщам го в изправно състояние с една бутилка "доцентска" сливова

Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Re: Я, помагайте срещу кривогледство!
колега имам един Кристал 29инча, дътичък е ама ще ти свърши работа и дистанционно си има само че няма хипер банд и не лови някои от кабелнитеdocenta написа:Здравейте юнаци,
Молбата ми към всички вас и към софиянците в частност е, ако някой има стар, работещ цветен телевизор с дистанционно до 40 канала, който да не му трябва в момента, дали може да ми го даде на заем до 20 декември, връщам го в изправно състояние с една бутилка "доцентска" сливова![]()
![]()
Колкото по-добър джип караш,
толкова повече трябва да ходиш ,за да повикаш човека с трактора.
https://www.facebook.com/466042410074126
толкова повече трябва да ходиш ,за да повикаш човека с трактора.
https://www.facebook.com/466042410074126
Благодаря!
Velikana наистина е Великан!
Онзи ден след работа си уговорихме среща и ми предостави назаем един наистина хубав телевизор, докато събера пари да си купя нов. Не само това, ами ми помогна да го качим в таксито, защото бе доста обемист и първото такси избяга като го видя!
Благодаря от сърце и хвала на такива колеги!!!
Онзи ден след работа си уговорихме среща и ми предостави назаем един наистина хубав телевизор, докато събера пари да си купя нов. Не само това, ами ми помогна да го качим в таксито, защото бе доста обемист и първото такси избяга като го видя!
Благодаря от сърце и хвала на такива колеги!!!
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
па другото ще се оправи!