Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов около Добрич
Модератор: sapuna
-
- новобранец
Re: Риболов около Добрич
Благодаря,колеги.Утре вечер ще се запиша.
Ама си говорите пълни глупости , защото слушате пазачите какво ви казват ! Ти хващал ли си там или виждал ли си да хващат сом , щука дори и амур няма . В язовира има бяла и шаран ако все още е останало нещо от тях защото в края на ноември и началото на декември беше изпусната доста вода и бъкаше от мрежи .svetlozar04 написа:zamraznal e kolega taksata e 10lv ribi 6aran som amur 6tuka biala riba i tarankataniaan3003 написа:Здравейте колеги,можели някой да ми даде Инфо за яз.Страхил.Вид риба,такса и дали не е замръзнал.Благодаря
-
- научил се да хвърля
за щука не вярвам че има,но потвърждавам за другите видовеbuci написа:Ама си говорите пълни глупости , защото слушате пазачите какво ви казват ! Ти хващал ли си там или виждал ли си да хващат сом , щука дори и амур няма . В язовира има бяла и шаран ако все още е останало нещо от тях защото в края на ноември и началото на декември беше изпусната доста вода и бъкаше от мрежи .svetlozar04 написа:zamraznal e kolega taksata e 10lv ribi 6aran som amur 6tuka biala riba i tarankataniaan3003 написа:Здравейте колеги,можели някой да ми даде Инфо за яз.Страхил.Вид риба,такса и дали не е замръзнал.Благодаря

както ти не вярваш за щуката , така и аз не вярвам за сома и щуката 

- jivko81
- научил се да хвърля
колеги някой да има инфо за големия на николаевка дали се е раздвижила рибата и дали може дасе рибари
-
- научил се да хвърля
за сома и аз не вярвах,но миналата година мой приятел хвана 4 маломерни сомчета на плувка 500-800 гр.buci написа:както ти не вярваш за щуката , така и аз не вярвам за сома и щуката

Здравейте някой да е ходил скоро на Страхил или Одринци
Да имаш кураж не значи да не се страхуваш - това значи да те е страх и въпреки това да имаш воля да продължиш.
the gers написа:за сома и аз не вярвах,но миналата година мой приятел хвана 4 маломерни сомчета на плувка 500-800 гр.buci написа:както ти не вярваш за щуката , така и аз не вярвам за сома и щуката

да вчера бях на Одринци нищо не пипна ,имаше и други хора от Варна и те капотясаха .kurkana написа:Здравейте някой да е ходил скоро на Страхил или Одринци
Само че преди 6 дни ( на 4.02.13 ) като беше слънчево при температура 11 - 12 градуса , на "баба Илийца " направих сефтето за сезона , кълвеше яко червеноперка и бабушка .
И само в допълнение да кажа че язовира се дере яко с мрежи - ОТ АРЕНДАТОРИТЕ !!
- jivko81
- научил се да хвърля
да колега за одринци си много прав днес отидохме на одринци и след около час с най голямата си наглост взеха да пускат мрежи до нас аз бях на баба илиица с един авер и навсичко отгоре доидоха даме таксуват направо нямат срам тези хора събрахме и се изместихме на смолница не тази която са взели под аренда тези които даржът одринци и званец а другото язовирче и за изненада разбрахме от един човек че язовира е взет за 15 години а този човек беше неговия арендатор човека ми каза че ще ремонтирват язовира и тогава ще го пускат за риболов
Да помоля някой запознат да обозначи разрешените за риболов зони на Дуранкулак и Шабленското езеро, описани в ТАЗИ заповед

А , тези сините очертания на картите , какви са ?
- Nikolay ( Dobrich )
- ще става разбирач

Ето, със жълто-зелено са разрешените места, но от началото на март.
-
- вече хвърля и на тежко
Защо ми се струва че това ще е поредната шибана риболовна година за рибарите от окръга.Кво ши кажете.
-
- научил се да хвърля
В другия форум нали каза, че Ботево ще е нещо прекрасно ? Да не би да видя таксата от 15-20лв за 2кг шаранчета ?tafo90 написа:Защо ми се струва че това ще е поредната шибана риболовна година за рибарите от окръга.Кво ши кажете.

Ще е "прекрасно", може би догодина.

Един боклук не е навредил на никой ...така мислиш ти и още 7 милиона българи