Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

За червеноперка
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
За червеноперка
Така ми се одеше на риба.....питай еден колега-имал работа,питай втор -зает бил за не знам какво,питай трет-жената не го пускала
а на мене ми се оди,ми се плаче...Безнадежен вече в 6-7 вечерта минах низ риболовния магазин да се оплакам малко на продавача
когато като мълня от ведро небе зачух само ЩО НЕ КАЖЕШ ОТИ ТИ СЕ ОДИ ПО РИБА,И НА МЕН МИ СЕ ОДИ,НО НЕМАХ С КОЙ.Тук си казах-Благословен бъди боже на риболова
и за 2 минути вече беше направен плана за утрешния риболов.
Взимане от магазина бел червей,от маркета сладка царевица,торен имах в къщи...и всичко беше готово за тръгване.Продавача си закара еден колега сутринта,събраха ме и мене и рано рано потеглихме към рекичката.
Без тешко оборудване само с по една пръчка ,тръгнахме за червеноперка(по получено хубаво инфо)
Настанихме се....заметнахме и цел час плувките не мръднаха.Чудно...много чудно.Оставих пръчката,поразходих се по реката нагоре и видех не баш малко риболовци ,всички еден до еден...Мехури от водата...и това беше знак да събирам колегите и да се качиме погоре.
Качихме се и место само като за нас останало в навалицата.

Наместихме се ,заметнахме и започна шоуто.Гол след гол
Стърв само слатка царевица.Единия колега ги тепаше на директна деветка,другия на шестица а аз на боло.Рибата не се влияеше от захранка и даваше подеднакво и до брега и понавътре,

От девет до три когато започнахме да събираме,резултата беше чудесен

Снимки на тримата

Сега хем се заредих с хубави емоции,хем с стърв за щука и за сом за пролетта

Взимане от магазина бел червей,от маркета сладка царевица,торен имах в къщи...и всичко беше готово за тръгване.Продавача си закара еден колега сутринта,събраха ме и мене и рано рано потеглихме към рекичката.
Без тешко оборудване само с по една пръчка ,тръгнахме за червеноперка(по получено хубаво инфо)
Настанихме се....заметнахме и цел час плувките не мръднаха.Чудно...много чудно.Оставих пръчката,поразходих се по реката нагоре и видех не баш малко риболовци ,всички еден до еден...Мехури от водата...и това беше знак да събирам колегите и да се качиме погоре.
Качихме се и место само като за нас останало в навалицата.

Наместихме се ,заметнахме и започна шоуто.Гол след гол

Стърв само слатка царевица.Единия колега ги тепаше на директна деветка,другия на шестица а аз на боло.Рибата не се влияеше от захранка и даваше подеднакво и до брега и понавътре,

От девет до три когато започнахме да събираме,резултата беше чудесен

Снимки на тримата

Сега хем се заредих с хубави емоции,хем с стърв за щука и за сом за пролетта

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- Христо Рангелов
- разбира нещата
Re: За червеноперка
Те като ги гледам са за много големи риби за стръв - ама за големи риби.. Браво , страхотен риболов , а и риболова е така - трябва да пробваш!!
Наслука!! 

"The more you know, the less you carry"
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Имаше токмо за стръв рибиХристо Рангелов написа:Те като ги гледам са за много големи риби за стръв - ама за големи риби.. Браво , страхотен риболов , а и риболова е така - трябва да пробваш!!Наслука!!

Macedonia

- emo vasilev
- сериозен играч
Браво бре Никола , добре сте ги надърпали ! Другия път сомове и щуки да снимаш !
- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Супер риболов, браво! Само не разбрах каква стръв ще излезе от това?

У Никола празно няма!!!

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- сандански карп
- вече хвърля и на тежко
Браво бе КАРАБАТАК,другия път за по-тежкият риболов..... заедно 

YOU LL NEVER WALK ALONE
-
- сериозен играч
Направо сте ги изкъртели! 

Браво !!!! Страхотен риболов

- indalo
- фен клуб-скобар
Нема лабаво, супер перки. 

Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
- jasonsmith
- разбира нещата
ЕЕ, браво на Вас, пак сте ги набарали! Как ще ги съхраниш до пролетта стървите, те ще станат по 1 кг дотогава 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
ще станат ако им давам манджиjasonsmith написа:ЕЕ, браво на Вас, пак сте ги набарали! Как ще ги съхраниш до пролетта стървите, те ще станат по 1 кг дотогава

Macedonia

- antivik
- кандидат преподавател

Земи снимай и нещо дребно, че ще почна комплекси да развивам след вида на таквиз живарници

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!