Къде се намирам:  
  Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Специализиран риболов
 Специализиран риболов

Тролинг
 Тролинг

naRiba.com

Форум
 Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Специализиран риболов
 Специализиран риболов

Тролинг
 Тролинг

Въдица за тролинг
Модератор: bobopeli
Re: Въдица за тролинг
не още не съм я взел но ще я взимам,за водачите  БЛАГО ОТ МАГАЗИНА каза че са fuji  мисля че бяха от вътре едни златисти а въдицата кафеникава с една голяма дръжка изрязана над макродържача под една форма такава скосена  .Задразгите просто казах да няма както преди ЕМО каза и хората купуват, не с лоши чуства  

Нямам лоши мисли за Троли просто той сие такъв

- 
				Troli Rapala
- учете се от него 
- Обратна връзка:
lubozet написа:не още не съм я взел но ще я взимам,за водачите БЛАГО ОТ МАГАЗИНА каза че са fuji мисля че бяха от вътре едни златисти а въдицата кафеникава с една голяма дръжка изрязана над макродържача под една форма такава скосена .Задразгите просто казах да няма както преди ЕМО каза и хората купуват, не с лоши чуства

Пич,вземи си я щом те кефи и от където си искаш,но разликата със Шекспира е минимална!lubozet написа:Моля за мнение ,въдица PEEN-TRQ 1,98 12-20 lbr ще се ползва за тролинг Е ЗА СОМ дай боже... ако някой има виждане от тази въдица за мнение

Аз си казах твърдото мнение,ква треа да е въдицата за тролинг и от там нататък всеки си има глава на раменете!Влез в немския сайт и си разгледай данните и после ми говори за мечтаните Фуджи водачи!Що треа аз да ти праим анализ на въдицата,като не съм в бизнеса с въдици?Да ти обяснят тънкостите на дадена пръчка в магазина от където я купуваш,нали уж за това им плащат,а не да ти я препоръчват по красота!
 Аз си казах твърдото мнение,ква треа да е въдицата за тролинг и от там нататък всеки си има глава на раменете!Влез в немския сайт и си разгледай данните и после ми говори за мечтаните Фуджи водачи!Що треа аз да ти праим анализ на въдицата,като не съм в бизнеса с въдици?Да ти обяснят тънкостите на дадена пръчка в магазина от където я купуваш,нали уж за това им плащат,а не да ти я препоръчват по красота!  
   Избирайте-купувайте ,но без мен!
 Избирайте-купувайте ,но без мен!  

произвежда в уникалния процес Howald бе адаптирана към ултра-тънък прът с бързо действие възниква. Основно приложение на пръчките са предимно върти риболов, Попърс, с дръжки или кърмаци и рибарска лодка.
Материал Howald процес Графит
Дръжка EVA
Пръстени Titanium PacBay
Дял 1
Транспортна дължина 2.01 m
Дължина 6'6 "(1.98 m)
Кастинг тегло 12 до £ 20
Действие -
Род Тегло 405 ж
Съдържание на единица 1
Троли никога не ползува колци за домати в тролинга!
 Съжалявам!
 Съжалявам!  
   От този сайт им гледам данните,а Шекспир и Пенн са под една шапка!
От този сайт им гледам данните,а Шекспир и Пенн са под една шапка!  
 http://www.ms-angelshop.de/
- 
				Troli Rapala
- учете се от него 
- Обратна връзка:
Аз също нямам лоши мисли,но я се замисли защо Троли не си купува вече 9-та година подобна гьостерица за тролинг?lubozet написа:Нямам лоши мисли за Троли просто той сие такъв
 Може би е тъп,а може би не?
 Може би е тъп,а може би не?  Може би,може да прецени коя въдица за какво е мислена,дали е за тролинг или за морски джигинг/стават и за кльонк/?Та нещата колкото и да са сложни,истината винаги е скромна и простовата!
 Може би,може да прецени коя въдица за какво е мислена,дали е за тролинг или за морски джигинг/стават и за кльонк/?Та нещата колкото и да са сложни,истината винаги е скромна и простовата! 
А троли били показал ,какви фиданки има троли  

кви ВЪРБОВИ КЛОНКИ ИМА ТРОЛИ
   НА нас бомбетата
  НА нас бомбетата  ние не може да се равняваме с вас  старите бойци
  ние не може да се равняваме с вас  старите бойци   

НО уважавам тези кои то дават КОМПЕТЕНТНО МНЕНИЕ   А НЕ ТЕЗИ КОИТО,  ТОВА ЗАЩО, ОНОВА НЕ  БИЛО ХУБАВО но защо не е хубаво  добре де защо не е хубаво както и да е.Тази знаешлия  ВЪРЗАН ПОП МИРНО СЕЛО говоря за доматените колове
 НО уважавам тези кои то дават КОМПЕТЕНТНО МНЕНИЕ   А НЕ ТЕЗИ КОИТО,  ТОВА ЗАЩО, ОНОВА НЕ  БИЛО ХУБАВО но защо не е хубаво  добре де защо не е хубаво както и да е.Тази знаешлия  ВЪРЗАН ПОП МИРНО СЕЛО говоря за доматените колове  
   :Друго, ЕМО може  и да е търгаш ,  продавач или както искаш го наричай но той е играч ,ти защо не си казвам и ще го   казвам винаги  който го може  го може . И МОЛЯТЕ бъди човек а не самохвалко
 :Друго, ЕМО може  и да е търгаш ,  продавач или както искаш го наричай но той е играч ,ти защо не си казвам и ще го   казвам винаги  който го може  го може . И МОЛЯТЕ бъди човек а не самохвалко  

НА нас бомбетата
  НА нас бомбетата  ние не може да се равняваме с вас  старите бойци
  ние не може да се равняваме с вас  старите бойци   

Ако на тази въдица сложиш олово за кльонк,то тя ще ти се огъне все едно ти е сдрусала една петичка.Спри да говориш за неща,които не си докосвал.......Това,че 9г не си си купил въдица,не означава и другите да не си копуват.Troli Rapala написа: Може би,може да прецени коя въдица за какво е мислена,дали е за тролинг или за морски джигинг/стават и за кльонк/?Та нещата колкото и да са сложни,истината винаги е скромна и простовата!
Чета и мненията на другия ми фен за Ъгли Стика....не било карбон и дрън-дрън ярина.Верно,че не е чист карбон,защото е примесен със стъклопласт.Но тази технология беше патентована от Шекспир и 25г. другите ф-ми нямаха право да я прилагат.Как отпадна забраната започнаха всички останали ф-ми да я прилагат.
Не спекулирайте с това,че пръчките са пригодени за морски джигинг.Там на тях пише литъл спид джиг и не случайно има Окума Седрос на която този надпис го няма......защото е за пилкери до 200гр.
Именно по тази логика Саше,на твоята въдица пише,че е за спининг......което автоматично означава,че не е за тролинг.
Хайде моля ви личните си отношения към определен човек да не ги пренасяте върху такъмите.....Всички вече разбраха във 20-я ти пост по,че харесваш спинингарката си на Ъгли за тролинг.
Троли,би ли ми показал по твоята логика на коя въдица пише,че е за кльонк.Ако се придържаме към тези неща,то почти всички бланки не са създадени за нашите риби.
Освен това,ти оплю белите въдици на които им пише,че са за тролинг.
Ок мненията и въдиците не ти харесват,но колко още поста ще пуснеш за едно и също нещо.
Кажи от къде да си купят хората,като твоята въдица от преди 9г.......ми те не се произвеждат бе човеко.А след още 9г. и тези няма да се произвеждат.
Това какъв съм аз,търгаш,спекулант или търговец е без значение,защото трите въдици са от един и същи склад.За мен няма да има значение от коя точно ще спечеля,ако евентуално я продам.За това нека отпадне,като довод моята комерсиалност за въдици от един ценови клас.
					Последно промяна от Emo-83 на Съб Фев 09, 2013 8:14 pm, променено общо 1 път.

Ето ви откровен търгаш.А сега го нападнете него.Добре,че се появи за да се кортулисам от глупави нападки.Всичко,което напиша за риболова и спомена ф-ма било търговия.MoKaR написа:Рибарски Принадлежности >>>>>>>>>>> http://the-moker.prodavalnik.com/
Макар,че харесвам Рапалата.....еми тя ми поникна на главата от повтаряне.....край,няма....само те ловят.
Но за сега състезанията се печелят от БМГ и Ю-зури.
- 
				Troli Rapala
- учете се от него 
- Обратна връзка:
Любо,тия работи дет ги шпрехаш са извън темата!lubozet написа:А троли били показал ,какви фиданки има троли

НА нас бомбетата
ние не може да се равняваме с вас старите бойци

НО уважавам тези кои то дават КОМПЕТЕНТНО МНЕНИЕ А НЕ ТЕЗИ КОИТО, ТОВА ЗАЩО, ОНОВА НЕ БИЛО ХУБАВО но защо не е хубаво добре де защо не е хубаво както и да е.Тази знаешлия ВЪРЗАН ПОП МИРНО СЕЛО говоря за доматените колове

:Друго, ЕМО може и да е търгаш , продавач или както искаш го наричай но той е играч ,ти защо не си казвам и ще го казвам винаги който го може го може . И МОЛЯТЕ бъди човек а не самохвалко

Мани ме мене,а се разходи из лагерите на тролингистите,щом не вярваш на Троли и им виж въдиците!
 Мани ме мене,а се разходи из лагерите на тролингистите,щом не вярваш на Троли и им виж въдиците!  Ти май,жив тролингист не си виждал?
 Ти май,жив тролингист не си виждал?  
   Бъзик да става,се ми е тая!Ела ми на гости на Състезанието и ще ти се изяснят нещата!Темата е за ВЪДИЦА ЗА ТРОЛИНГ,а не примерно за сом на кльонк,но некои не правят разлика!
 Бъзик да става,се ми е тая!Ела ми на гости на Състезанието и ще ти се изяснят нещата!Темата е за ВЪДИЦА ЗА ТРОЛИНГ,а не примерно за сом на кльонк,но некои не правят разлика!  Та спокойно можеш да попиташ автора на темата,що е избрал дадена въдица пред друга гега!Не се съмнявам,че може да ти обясни изборът си без да му е необходимо мнението на Троли!
 Та спокойно можеш да попиташ автора на темата,що е избрал дадена въдица пред друга гега!Не се съмнявам,че може да ти обясни изборът си без да му е необходимо мнението на Троли!  Който пита,намира правилната въдица за тролинг!
 Който пита,намира правилната въдица за тролинг!  Теб явно не те вълнуват въдиците за тролинг,а нещо друго и за това съм тишина нататък!Приятно избиране на въдица за тролинг,аз неам нищо общо със случая!
 Теб явно не те вълнуват въдиците за тролинг,а нещо друго и за това съм тишина нататък!Приятно избиране на въдица за тролинг,аз неам нищо общо със случая! 
- 
				Troli Rapala
- учете се от него 
- Обратна връзка:
Този Немски сайт не съм го разглеждал обстойно,а го ползувах за справки два пъти,за Шекспира и Пенн-а!Току-що обаче открих съвършенната въдица за тролинг за нашите условия и изисквания!За съжаление е скъпа и нема да си я взема скоро,но просто я давам за пример какво се търси в една тролингова въдица на високо ниво!На пръв поглед,по конструкция прилича на Шекспир и Пенн за Тежъг джиг,но няма нищо общо!  Пускам снимка и данни,та всеки да я сравни по параметри с горе-препоръчваните!
 Пускам снимка и данни,та всеки да я сравни по параметри с горе-препоръчваните!  Въдицата тежи 135грама,вместо 400-500грама,водачите са естествено Фуджи и създава удоволствие при ваденето на риби от кило до сто в еднаква степен!
 Въдицата тежи 135грама,вместо 400-500грама,водачите са естествено Фуджи и създава удоволствие при ваденето на риби от кило до сто в еднаква степен!  Дано сега ви се изяснят някои неща,които се търсят при тролинга!
 Дано сега ви се изяснят някои неща,които се търсят при тролинга!  

- Blank aus 46T/40T Nano-Kohlefaser
- Fuji SIC Titanium KL Beringung
- Lieferung mit einem passenden Transportrohr
- Fuji Skeleton Rollenhalter
- Hi-Grade EVA-Griffe
Material N 40T/46T Carbon
Griff High Grade EVA
Ringe Fuji KL SIC T
Teile 1+1
Transportlänge 1,61 m
Länge 6'5" (1,95 m)
Wurfgewicht 15 - 40 g
Aktion MH
Rutengewicht 135 g
Inhalt pro VE 1

Пускам снимка и данни,та всеки да я сравни по параметри с горе-препоръчваните!
 Пускам снимка и данни,та всеки да я сравни по параметри с горе-препоръчваните!  Въдицата тежи 135грама,вместо 400-500грама,водачите са естествено Фуджи и създава удоволствие при ваденето на риби от кило до сто в еднаква степен!
 Въдицата тежи 135грама,вместо 400-500грама,водачите са естествено Фуджи и създава удоволствие при ваденето на риби от кило до сто в еднаква степен!  Дано сега ви се изяснят някои неща,които се търсят при тролинга!
 Дано сега ви се изяснят някои неща,които се търсят при тролинга!  

- Blank aus 46T/40T Nano-Kohlefaser
- Fuji SIC Titanium KL Beringung
- Lieferung mit einem passenden Transportrohr
- Fuji Skeleton Rollenhalter
- Hi-Grade EVA-Griffe
Material N 40T/46T Carbon
Griff High Grade EVA
Ringe Fuji KL SIC T
Teile 1+1
Transportlänge 1,61 m
Länge 6'5" (1,95 m)
Wurfgewicht 15 - 40 g
Aktion MH
Rutengewicht 135 g
Inhalt pro VE 1
15-40 акция ми се види малко поне 30-80 да беше.По дълбоките воблери ще я гънат като геврек.

- 
				Troli Rapala
- учете се от него 
- Обратна връзка:
Чудесен довод,но ще ти отговоря с въпрос!carbolino написа:15-40 акция ми се види малко поне 30-80 да беше.По дълбоките воблери ще я гънат като геврек.
 Какво означава АКЦИЯТА на дадена въдица според теб?
 Какво означава АКЦИЯТА на дадена въдица според теб?  Това е тактиката на Сократ!
 Това е тактиката на Сократ!  

Квото и да значи тоягата ако ми се гъне на обръч при влачене с по големи и дълбоки воблери няма да я ползвам.Иначе аз съм привърженик на лекия такъм но същевременно в който има мощ.

- val
- разбира нещата 
- Обратна връзка:
Пич, тая няма да се гъне, Вервай ми.
За всеки случай , ако се съмняваш прегледай това и други в тубата. Принцип- как трябва да се държи въдица за тролинг.
http://youtu.be/nKwavsdM5XU

За всеки случай , ако се съмняваш прегледай това и други в тубата. Принцип- как трябва да се държи въдица за тролинг.
http://youtu.be/nKwavsdM5XU
- 
				Troli Rapala
- учете се от него 
- Обратна връзка:
Ти не можеш да ми отговориш,но аз мога щот ги мисля нещата постоянно!За каква мощ говориш,нали риболовецът е силата а не помощното средство-прътът!Защо да давам 700-100лева за въдица,като една гега от стъклопласт за 10-20лева е по-мощна?carbolino написа:Квото и да значи тоягата ако ми се гъне на обръч при влачене с по големи и дълбоки воблери няма да я ползвам.Иначе аз съм привърженик на лекия такъм но същевременно в който има мощ.
 От цената зависи единствено удоволствието,а не нещо друго!Иначе немаше да има "глупаци" да дават 1000лева за въдица!
 От цената зависи единствено удоволствието,а не нещо друго!Иначе немаше да има "глупаци" да дават 1000лева за въдица!  В случая чувствата и усещанията се купуват с пари!
 В случая чувствата и усещанията се купуват с пари!  Моте въдици за по сто левчета дават точно това усещане,което те кара да бъдеш уморен и щастлив от голяма и малка риба с постоянен риск от счупване,но точно там е тръпката "да играеш по ръба на възможното",да вземеш завоя с двеста вместо със сто!
 Моте въдици за по сто левчета дават точно това усещане,което те кара да бъдеш уморен и щастлив от голяма и малка риба с постоянен риск от счупване,но точно там е тръпката "да играеш по ръба на възможното",да вземеш завоя с двеста вместо със сто! 
- 
				Troli Rapala
- учете се от него 
- Обратна връзка:
И за мене не е,но точно това ме кара да мисля,що е толко скъпа?carbolino написа:http://www.top-fishing.fr/catalogue/art ... sting.html
Доста солена и е цената не е за мен
 Има си причина и то основателна,важното е да се замислиш по въпроса!Акцията на дадена въдица означава,че е предвидена да отчита и работи най-добре с дадено тегло на примамката!Виж колко е елементарно,но много не се и сещат да вникнат в дълбочина!
 Има си причина и то основателна,важното е да се замислиш по въпроса!Акцията на дадена въдица означава,че е предвидена да отчита и работи най-добре с дадено тегло на примамката!Виж колко е елементарно,но много не се и сещат да вникнат в дълбочина!  Та ако може някой да ми обясни,що ми треа прът с акция 12/20либри=6/10кила за тролинг при положение,че воблерите се измерват в грамове,колкото е по-лек толко по-добре плува и имитира реална рибка!
 Та ако може някой да ми обясни,що ми треа прът с акция 12/20либри=6/10кила за тролинг при положение,че воблерите се измерват в грамове,колкото е по-лек толко по-добре плува и имитира реална рибка!