Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Гарваново
Модератор: Кърцата
-
- разбира нещата
Гарваново
Здравейте колеги!!
Утре съм решил да пробвам гарвановския язовир.Ще ловя от стената червеноперка и каракуда на плувка.Последния път през лятото когато ходих даваше много добре и каракудите бяха около 800гр, но много раци са се навъдили на този водоем.Стръвта в никакъв случай не можеш да я подадеш да легне на дъното,веднага я взима рака.Ще ловя на около 20см над дъното.Като се върна ще споделя как е,но ако някой е ходил скоро нака каже.
Ето го и него

Утре съм решил да пробвам гарвановския язовир.Ще ловя от стената червеноперка и каракуда на плувка.Последния път през лятото когато ходих даваше много добре и каракудите бяха около 800гр, но много раци са се навъдили на този водоем.Стръвта в никакъв случай не можеш да я подадеш да легне на дъното,веднага я взима рака.Ще ловя на около 20см над дъното.Като се върна ще споделя как е,но ако някой е ходил скоро нака каже.

На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
-
- разбира нещата
-
- разбира нещата
Ето върнах се рано -рано.
Сутритта към 10ч бях на местото,водата дигнала доста и е много мътна от дъждовете.Иначе времето супер и водата огледало.

Последва обилно захранване и след около 30мн започнаха да се обаждат и първите добри червеноперки.Пазача мина и сабра таксата и след малко какво да гледам???Ами собственика на язовира започна да пуска мрежите.

И така риболовът ми беше до тук.

А иначе таксана макар и малка (2лв) бързаха да я вземат

Сутритта към 10ч бях на местото,водата дигнала доста и е много мътна от дъждовете.Иначе времето супер и водата огледало.

Последва обилно захранване и след около 30мн започнаха да се обаждат и първите добри червеноперки.Пазача мина и сабра таксата и след малко какво да гледам???Ами собственика на язовира започна да пуска мрежите.

И така риболовът ми беше до тук.

А иначе таксана макар и малка (2лв) бързаха да я вземат

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Преди 3г.през ноща ми бяха пуснали мрежа до шамандурата където хранех.оттогава трудно ме навиват да посещавам този язовир.куриозното беше,че като я извадиха имаше едно голямо шаранище,може би моето.Не е.....м никакви арендатори,да го ду...т.Чакай,че се улисах.Предстои ми сделка за един рибарник,ако стане....само за спортен риболов.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- разбира нещата
Язовир Гарваново се намира на 60 км от Пловдив по посока Хасково. Водоемът е известен с големите си шарани, но през последните години активно се лови предимно бабушка, костур, слънчева рибка и епизодично по някоя каракуда. От две години насам язовирът е отдаден под аренда и се плаща такса от 2 лв на ден.
Преди да си тръгнем язовирът оправда своята слава, че се обитава от едри шарани. Арендаторите извадиха от мрежите един прекрасен шаран с тегло 20 кг. По-късно разбрахме, че мястото, къдетно е бил хванат шаранът е било хранено от известния пловдивски шаранджия Ники Сладкаров, собственик на магазин "Зенит". Два дни по-рано Ники търсил големите гарвановски шарани, но не можал да излъже нищо. Арендаторите видяли къде захранва Сладкаров и разпънали мрежите там веднага след като напуснал водоема.
ТОВА Е ЦИТАТ ОТ СПИСАНИЕ ;НА ПЛУВКА И ДЪНО"
Преди да си тръгнем язовирът оправда своята слава, че се обитава от едри шарани. Арендаторите извадиха от мрежите един прекрасен шаран с тегло 20 кг. По-късно разбрахме, че мястото, къдетно е бил хванат шаранът е било хранено от известния пловдивски шаранджия Ники Сладкаров, собственик на магазин "Зенит". Два дни по-рано Ники търсил големите гарвановски шарани, но не можал да излъже нищо. Арендаторите видяли къде захранва Сладкаров и разпънали мрежите там веднага след като напуснал водоема.
ТОВА Е ЦИТАТ ОТ СПИСАНИЕ ;НА ПЛУВКА И ДЪНО"
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
ТРИЖИЛЕН ЦИРЕЙ ДА МУ ИЗЛЕЗЕ НА ЗАДНИТЕ ЧАСТИ ДАНО!!!!!!!М...А ИМ НА ТАКИВА ПЕНДЕЛИ и аз съм присъствал на такова извраштение с клиетите ако мога да го нарека не е приятни изобщо.ти да се мориш да мяташ с ракетата и да чака6 удар пак пенсела да да си опъне мрежата на 2 метра пред маркера(от тогава не мятам маркери)този поне е изчакал хората да си отодат но това не го оправдава пред гругите му клиенти(риболовци)!!!!!Саго ГЪРЧ за такива!!!!!!!