Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

КАСАПНИЦА НА КАНАЛА НА ОБРУЧИЩЕ
Модератор: bobopeli
КАСАПНИЦА НА КАНАЛА НА ОБРУЧИЩЕ
Здравейте колеги.
тази събота и неделя с приятели посетихме тец Гълъбово, и по специално канала на Обручище.
гледката беше ужасна. Руските десантни части ряпа да ядат. толкова много панарашутисти на толкова малко място не бях виждал досега - като се почне от няколко 5-6 годишни циганета до 70 годишна бабка. имаше може би около 20човека, като всеки си тръгна с не по-майко от 10кг риба- каракуди по1-1,5кг и маломерни шаранчета. КАСАПНИЦАТА бе пълна!!!
звънях на някакви телефони на ИАРА-та но никой не вдигна.
доколкото разбрах това "ПАЗАРУВАНЕ" продължава цяла зима............ СТРАШНО Е!!!!!!!!
тази събота и неделя с приятели посетихме тец Гълъбово, и по специално канала на Обручище.
гледката беше ужасна. Руските десантни части ряпа да ядат. толкова много панарашутисти на толкова малко място не бях виждал досега - като се почне от няколко 5-6 годишни циганета до 70 годишна бабка. имаше може би около 20човека, като всеки си тръгна с не по-майко от 10кг риба- каракуди по1-1,5кг и маломерни шаранчета. КАСАПНИЦАТА бе пълна!!!
доколкото разбрах това "ПАЗАРУВАНЕ" продължава цяла зима............ СТРАШНО Е!!!!!!!!
Re: КАСАПНИЦА НА КАНАЛА НА ОБРУЧИЩЕ
ами звънни им днес няма начин да не вдигнат - бракониерите са си там всеки ден.
- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Офф не знам какво трябва да се случи, за да се спре тоя абсурд!
-
- разбира нещата
Трябва на някой да му падне пердето и да гръмне някой мрежар та да се наплашат другите ! Ама ме съмнява да има толкова лудиRedimido написа:Офф не знам какво трябва да се случи, за да се спре тоя абсурд!

- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Колкото пъти са плували в канала толкова коса нямат на главите , но няма оправяне ...........
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
- stefan4etoo
- сериозен играч
Звъниш направо на 112 там няма как да не вдигнат и подаваш оплакването къде, как и така нататък.Те щът не щът се свързват с иарата и подават сигнала.Друг е въпроса дали ще стане нещо,идват 5-6 глоби и на другия ден същата работа.....оправия нямя

Отвратителна работа.В такава държава живеем,жалко.
-
- новобранец
Както е написал колегата по-горе звънни на 112, ако не дойде никой пак звъниш и така докато не се получи. От както се пускат сигнали на 112 гледам че ИАРА-та малко се позадейства, а и няма как иначе.
Нека всички хващат, нека всички пускат:)
- miLen4oo
- научил се да хвърля
За колко по-сериозни неща съм звънял ,за да пускам сигнал и какво, 2-3 дни и после същото та и по зле.Истината е ,че сме много далече от живот в които да се спазва някаква култура и закони.Колко такива сме хвърляли във водата и след 4-5 дни пак са там.Няма оправия.
- undergrounder
- вече хвърля и на тежко
Колега,112 е безотказно.Там регистрират всеки сигнал.Повярвай ми,изпробвал съм го многократно при бракониерски набези.
Кошмара на рибаря-Сънува рибаря,че е умрял и жена му му продава такъмите на цената на която и е казал,че ги е купувал.
Ама хич не съм привърженик на тея историй, но разберете че глада е по силен от тока. Така 70 годишна баба с тая пенисия я оправдавам напълно, но циганетата дет не си плащат тока трябва да станат храна за рибите които бабата да лови с парашута за да се изхранва понеже пенсията и е отишла за ток.andonlov написа:Здравейте колеги.
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Бабата и тя е циганка и е точно бабата на малките дето не си плащат тока и всички останали данъци ! Няма такава милост вече умря марко със социализма , защото всички ние плащаме за техния охолен живот на аванта ! Ще плуват докато се спрат ! И освен да звъните по телефони и да чакате някаква реакция от някой си служител - действайте първи и после звънете
п.п. До сега не знам орка да си плаща тока !

п.п. До сега не знам орка да си плаща тока !
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!