Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

КОЙ ДА БЪДЕ КМЕТА...?
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
е,сега пьк,както деди ме наведе на мисьлта за опозиция,ти ме навеждаш на мисьлта за КОАЛИЦИЯANGEL 123 написа:![]()
![]()
Бате 5КИЛА, ще поткрепим упозицията ма дай некое компроматче, че много мазно ми се струва в тая тема........
Направиха Сапуна ЦАР без да сме му видяли обещанията......... май, май ми намирисва на подмазване да не им търка постовете
![]()
![]()
![]()
Пилците се броят на есен ....... гласуването не е свършило

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
да
ще ви направи разбира се ама паза4а ще се напие и ще заспи аква културите събота и неделя не бачкат и ще дойдат хишниците с тока и гриповете ще оберат 40 килограмовите амури и туйто . мисля че в Велика накога България обикновенно така става и това е най реалният завършък на приказката на този етап от демократичното ни развитие като нация
Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс
-
- разбира нещата
6те ни обещае частен гиол само за нас от форума сас амури по 40 килаDrAkoN написа:6те ни направи частен гиол само за нас от форума сас амури по 40 кила

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.
Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.
Знаещият не убеждава, убеждаващият не е знаещ."
Лао Цзи
IDA каза:
Нищо и никакъв човек, пък голям простак
Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.
Знаещият не убеждава, убеждаващият не е знаещ."
Лао Цзи
IDA каза:
Нищо и никакъв човек, пък голям простак
Кои да бъде кмета
Колеги със всички съм съгласен за САПУНА да е кмета тои е човека
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Леле чак сега попадам на тая тема явно докато съм бил на риба сте се вихрили тук яко. Нека кмета да обещае че ще създаде едно гражданско сдружение "рибарче" например да напише устав и да се регистрираме официално така ще можем да изискваме от съответните органи официално да присъстваме на зарибяванията които отчитат а никои не знае дали са реалност, също така няма да смеят да пренебрегват обажданията ни за бракониерски набези ще взимат по насериозно и снимките на такива особено ако сме снимали и номерата на колите и изобщо ще можем да изразяваме претенцийте си за много неща пред съответните органи например пред кметове за почисване и поставяне на контеинери до водоемите, до ИАРА за по строг контрол и изобщо всичко свързано с нашето неверотно хоби. Освен това може да се помисли и за финансиране чрез реклами по коли тениски и гьлове на вносители и магазини за риболовни принадлежности, а средствата да отиват за зарибяване и изобщо ако сме много и сплотени можем да постигнем доста полезни за нас неща. Нека някои да обещае, че ще има сили и време за тез работи и ще гласувам с две ръце за него.
В момента по всички локви цари такава анархия, че тази тема подхвата на шега може би е доста по сериозна отколкото си мислим.
Айде на риба на всички и помислете върху горенаписаното засега няма да гласувам.
В момента по всички локви цари такава анархия, че тази тема подхвата на шега може би е доста по сериозна отколкото си мислим.
Айде на риба на всички и помислете върху горенаписаното засега няма да гласувам.
- чуруликпенчо
- сериозен играч
Освен това:Сапунеcа- Товa е кмета Smile 6те ни направи частен гиол само за нас от форума сас амури по 40 кила Smile
1.Ще ни научи на четмо и писмо.
2.Ще възобнови "Тимур и его команда".
3.Ще назначи 5 кила за "будната съвест" на сайта./тука очаквам слово-отговор/
4.Ще ни уреди риболов на Луната/пътьом ще метнем 2-3 пъти в Млечния път/.
Като се сетя още нещо пак ще пиша,щото сега му е времето да се иска.
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: КОЙ ДА БЪДЕ КМЕТА...?
Опа,опа.Без обиди когато ходиш и на морето и на блатата това означава че който го може си го може на всякъде.А не дреме в поза "мислителя" когато другите хващтатbatmilen написа:Не съм съгласен да ма турят в някаква си листа ...па дори и за КМЕТ.Като искат гьоладжиите да си избират на всеки гьол кмет, да ги реди , подрежда и командори. Тук на морето "Анархия мать порядка!" Кой може лови, кой не може словоблудства!![]()
![]()
![]()
![]()

Фото папарак.Имаш късмет че нямах апаратче като ловеше с парашут на помпената станция.[/b]