акваристика

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
Pr0FisheR
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

акваристика

Мнение от Pr0FisheR »

Колеги ако може да ми обясните сичко за акваристиката.От...до. Може и линк , но в сайта нищо не намерих.Също така и колко струват малки шаранчета , които да пусна в аквариума.
ПП. може да съм се изложил някаде горе ама ... начинаещ съм. :oops: :oops: :oops:
Изображение
Аватар
Coldeye^
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Coldeye^ »

Ами,не че разбирам много от акваристика ама....мога да помогна.
Значи за тези въпросните малки шаранчета не знам нищо,но от 2 месеца гледам успешно декоративни рибки (без жертви).
Мога да ти кажа че поне ден-два преди да купиш и пуснеш рибките (каквито и да било видове) трябва да напълниш аквариума с престояла на слънце вода (поне 12 часа) за да се неутрализира хлорът.През тези два дни трябва също така и да роботи помпа за въздух и филтър за пречистване на водата.Трябва и да си купиш нагревател и термометър и да следиш температурата (съветвам те да дадеш малко повечко пари,но да си нямаш грижи,и да си купиш автоматичен нагревател.Трябва да внимаваш и с храната,защото ако не я изядат водата се оцветява и тряа да търкаш,чак да то се изпилят ноктите докато го изчистиш (аквариума).
Нека запазим България чиста за нашите деца!
Изображение
ioo
новобранец
новобранец

Мнение от ioo »

Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

защо дублираш тема,като търсиш гледай по-внимателно.чети сега оригинала вътре има посочени сайтове за всичко що те интересува.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
Fishing_Fan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Fishing_Fan »

малка поправка за шаранчетата, казват се КОИ ( koi fish ) , иначе в Шумен си ги има на някои Зоо магазинчета на цена от 2,50-3,50 лв. размера им е 4-6 см.,а големите,около 20-30 см. са на около 15-20 лв бройката,но големите са свършили,останаха само бебчовците
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”