акваристика

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
Боро
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Боро »

Нормално е от един до 3 пъти дневно. И да измислиш такъв начин, че храната по възможност да не стига до дъното. Дори и да ги оставиш за няколко дни без прехрана не е проблем. Даже ще ги намериш по-жизнени. Добре е и да се завихри екосистема. Акантофталмус на дъното, ако успееш да го намериш (във Варна е много трудно ), за да обира храната през нощта. Охлювите мелании- melanoidis tuberculata ако не се лъжа, които играят същата функция и са според мен най-важни.
По добре ги пази от излишък от храна. Пускай я ако трябва на порции.
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

Боро написа:Нормално е от един до 3 пъти дневно. И да измислиш такъв начин, че храната по възможност да не стига до дъното. Дори и да ги оставиш за няколко дни без прехрана не е проблем. Даже ще ги намериш по-жизнени. Добре е и да се завихри екосистема. Акантофталмус на дъното, ако успееш да го намериш (във Варна е много трудно ), за да обира храната през нощта. Охлювите мелании- melanoidis tuberculata ако не се лъжа, които играят същата функция и са според мен най-важни.
По добре ги пази от излишък от храна. Пускай я ако трябва на порции.
:lol: :lol: :lol: ааа,ИЗЛИШЬК определено нема да има :lol: :lol: :lol: тия мелании ги имам,сега,като насьскам и десетина ямпуларии и всичко ще е екстра..тия гадини оглозгват труп за отрицателно време-само скелета остава,как опукват около костите,винаги ми е било интересно:)даже,помня,че навремето извадих ямпуларии от хайверец(техен си)-изсраха го горе на капака,пуснах му кислород да бльска на прьски отдолу и взеха,ча се излюпиха..после,обаче сьвсем скоро се отказах и не си спомням кво стана с котилото :lol: вероятно-DEATH,ама то такава ми цялата работа :oops:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
Боро
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Боро »

Последно промяна от Боро на Чет Ное 01, 2007 3:12 pm, променено общо 1 път.
Аватар
Тедо
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Тедо »

като стана дума за "шарани", имах едни кои /японски шарани/... като станаха по 30см реших, че са прекалено големи за 200л аквариум и ги пуснах на плажа на Панчарево... :lol:
Даже бях писал в една тема, ако някой случайно хване такъв да не се чуди и най-вече да не вземе да ги изпържи... :shock:
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

:D :D :D :D

Ааааа, сега разбирам защо не ходите за риба!
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

[quote="Боро"]Полезни линкове на български :

тенкс :smt041 па за дьщеря ми,кьде я неам и мангалите ше си говорим друг пьт :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”