Накъде около Плевен?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
ribar4eto_76
новобранец
новобранец

Re: Накъде около Плевен?

Мнение от ribar4eto_76 »

по Искъра,пално дарво,,на фидер и на директен телескоп,няма бутане,говоря за Гиген нагоре от моста
Aemilivs
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Aemilivs »

NITro`bE написа:
martineti написа:
Aemilivs написа:Днес бях на малкия кайлък пак да наскубя уклей за бира, но йок... абе пичове, пак имаше хора търсещи смадок, през няколко дни ходя там и все някой е хвърлил. да сте чули да се лови ?
Никой нищо. За Дъбника разбрах ,че скубели много бабушки. Дребни ,но много.
пълни глупости... ловели ако за цял ден 1,5кг бабушки колккото малешката ми е риболов :shock:
бе човек.. язовира е опасан всеки ден с пръчки хвърлени за смадок.ясно за бабушките, ама щом хвърлят, явно има нещо...
pep4o83
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от pep4o83 »

Излиза по някои смадок един приятел е ходил тези дни и ми се похвали.
ribar4eto_76
новобранец
новобранец

Мнение от ribar4eto_76 »

за този язовир,трябваше ли друг билет освен обикновен
Aemilivs
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Aemilivs »

Да. 10лв е на година. Но по това време на годината няма никой там.
martineti
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от martineti »

Билета не беше ли 15 лв?
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
rmstanev
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от rmstanev »

Вече е 20лв. и се вади от рибарското магазинче на улица Чаталджа и пак като предните години важи и за Стрелбището и е членска карта. Вместо 10 лева за риболов на Стрелбището показваш членската си карта и плащаш 5 лв.
martineti
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от martineti »

Това стрелбище нещо не ми е оферта. Претпочитам да ходя на Дъбника от Плевенските язовири.
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
Aemilivs
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Aemilivs »

Оферта е, стига да знаеш как да излъжеш рибата. Лятото ми се струва, че тоз нещо я плаши или я прехранва и не иска да яде. Но като сметна финансовата част.. 10лв за 24 часа до града. Излиза хубав шаран, амур и толуб и смадок има.2 шарана да извадиш - избиеш таксата. като знам какви скъпи риболови правим по дунава и по-далечни водоеми и се върнем празни. От тази гледна точка е оферта.
на Дъбник специално много трудно излиза шарана. Крие се на едно много недостъпно място.
Аватар
m5kov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от m5kov »

На Дъбника 17 години как ходя и никога не съм ловил шаран, а не е като да не съм го търсил :) Карък...
2012 я изкарах основно на Табаковия. 2 лв. давам и ми е на 5 минути от вкъщи.
Тази година се замислям за стрелбището, както каза колегата по-горе 2 шарана и си избил картата.
Изображение
https://www.facebook.com/ZaRibaOkoloPleven
Карта на водоемите около гр. Плевен - http://on.fb.me/YGVofH
Aemilivs
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Aemilivs »

Има шаран. Даже по-миналата събота извадиха 2 хубави. Човека твърди, че на зимна блесна хахаха
ама си личаха тапите :( и точно от мястото където ти казвам, че се групирват.
martineti
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от martineti »

Aemilivs написа:Оферта е, стига да знаеш как да излъжеш рибата. Лятото ми се струва, че тоз нещо я плаши или я прехранва и не иска да яде. Но като сметна финансовата част.. 10лв за 24 часа до града. Излиза хубав шаран, амур и толуб и смадок има.2 шарана да извадиш - избиеш таксата. като знам какви скъпи риболови правим по дунава и по-далечни водоеми и се върнем празни. От тази гледна точка е оферта.
на Дъбник специално много трудно излиза шарана. Крие се на едно много недостъпно място.
При условие ,че ще ги пусна не ми е оферта. Все пак отивам на риба за удоволствие. Риба взимам само ако жената поиска. Предпочитам да си купя от магазина.

Изображение
martineti
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от martineti »

Това с табака е добър вариант. Хем е близо и не държат да си купуваш рибата която хванеш. На Градина ходех преди ,но след последното ми ходене миналата пролет когато ми заявиха ,че всичко което хвана и трябва да си го заплатя се отказах от този водоем. m5kov с теб кога ще направим един съвместен излет там?
Аватар
m5kov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от m5kov »

Ще идем, само дано не са сменили условията, но не вярвам :)
Аз да се похваля, че вече съм горд баща на една малка сладурана и времето ми за риболов през тази година ще е по-ограничено по разбираеми причини :))
Изображение
https://www.facebook.com/ZaRibaOkoloPleven
Карта на водоемите около гр. Плевен - http://on.fb.me/YGVofH
martineti
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от martineti »

m5kov написа:Ще идем, само дано не са сменили условията, но не вярвам :)
Аз да се похваля, че вече съм горд баща на една малка сладурана и времето ми за риболов през тази година ще е по-ограничено по разбираеми причини :))
ЧЕСТИТО :!: Да ти е жива и здрава малката принцеса. Много да те радва.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”